Post Page Advertisement [Top]

Po nedávnom sklamaní riasenky od Rimmel som neskákala od nadšenia, keď mi koncom apríla prišiel balíček od Dermacolu, v ktorom bola tiež riasenka a navyše, okrem obalu vyzerala celkom obyčajne. No čo už sa dá vykúzliť s takmer obyčajnou riasenkou, keď dnes je trh presýtený všemožnými vychytávkami? Ani tie vychytávky a inovácie však často nefungujú a len zožerú naše peniaze. Niekoľko riaseniek u mňa putovalo po úmornom trápení a cca týždňovej šanci priamo do koša. Ako dopadla táto?
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Obal sa mi dosť páči! Je taký akoby aztécko-historický a ja mám tieto motívy celkom rada.. niežeby som sa nimi obklopovala, ale sú fajn :) A navyše, na obal riasenky ako stvorené.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
No ako som už povedala, kefka na prvý pohľad nič výnimočné. Táto riasenka však toho nasľubuje...
Dodáva riasam plnosť a extra hustotu s criss cross efektom, vďaka ktorému riasy nádherne vyniknú. Jemná krémová textúra umožňuje viacnásobné vrstvenie riasenky pre dosiahnutie požadovaného objemu bez rizika zlepenia a hrudiek. Každú riasu obalí stálym, dlhotrvajúcim filmom, ktorý neopadáva. Množstvo veľmi jemných nylonových vlákien viditeľne dopĺňa riasy, vypĺňa medzery a nádherne ich tak pri korienkoch zahusťuje a fixuje ich predĺženie. Vykreslí a zhustí aj tie najjemnejšie a najkratšie riasy. Unikátna objemová kefka naberá a prenáša na riasy viac hmoty vďaka špeciálnym štetinkám. Riasy sú dokonale rozčesané, krásne nadýchané a prirodzene zhustené celý deň.
Pri detailnejšom skúmaní naozaj vidieť trošku criss-cross štetinky. A ja som bola po prvom použití dosť v šoku. Efekt skoro ako umelé mihalnice... odvtedy sa mi taký efekt nepodaril :-D a, samozrejme, že som to nenafotila...
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
1 vrstva s bleskom
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
2 vrstvy bez blesku
Jedna vrstva je síce slabá, ale na denné rýchle líčenie sa dá. Vrstvenie spôsobilo krásny efekt - predĺžila, zhustila a nezlepila nijako výrazne. Taktiež sa nezačala drobiť, ale obávam sa, že sa to čoskoro začne diať (no to sú len moje domnienky), pretože čím dlhšie ju používam, tým viac farby sa hromadí okolo uzáveru a tým viac farby sa hromadí aj okolo konca kefky. S čiernou linkou by bol efekt ešte lepší, ale ja sa nejako nelíčim v ostatnej dobe hlavne do práce... Dám si krém, korektor, riasenku a lesk a idem. Šetrím čas a nemusím sa báť stečeného mejkapu :-D Ale nie vždy, samozrejme. Niekedy sa aj viac počlovečím :-D
Táto riasenka ma zaujala takmer tak ako Sexy Pulp od Yves Rocher, samozrejme, Sexy Pulp je trošku iný, bábikovský level :-) Určite však prekvapila viac ako znovainovovaná riasenka ScandalEyes od Rimmel London, ktorá ma okrem dizajnu neohúrila. V súčasnosti by som si ju však nekúpila za takmer 8 €, nedávno som ju však videla v akcii do 5 €, a to by už za tú cenu teda fakt stálo! :-) A tiež som zahliadla nejakú akciu na Dermacol riasenky v 101 drogérii alebo DM, ale nie som si istá... Často sú aj nejaké akcie v e-shope, tak určite si to odsledujte, ak máte záujem ;-) V súčasnosti mám ešte neotvorenú Chanelku, na ktorú sa teším, ale dúfam, že nebudem sklamaná :-D

Zaujala/nezaujala vás táto riasenka?

7 komentárov:

  1. Rozhodne zaujala, hlavne se mi libi obal :)
    Giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  2. já ji používám spíš na doma, protože víc než objem mi dodá prodloužení a řasy mi krásně nadzvedne. fakt jsem s ní moc spokojená, jen ze spodních řas se mi trochu drolí, ale není to zas tak hrozné (třeba teď jsem ještě zkoušela řasenku od Estée Lauder a to byla hrůza, po chvíli jsem měla pod očima "pandy"!)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nevypadá špatně, celkem překvapila :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/05/blogersky-tag.html

    OdpovedaťOdstrániť
  4. spravila ti krásne riasy, ono jej efekt je asi najviac vidieť až pri druhej vrstve, ale zatial je to najlepsie riasenka od dermacolu aku som kedy mala :) to hlásim po dvoch dnoch použivania :D som zvedava ako sa bude správať dalej :) ale páči sa mi že sa nerozmazáva, to drolenie uvidíme.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. presne, po prvom použití som bola nadšená, čo sa mi dlho nestalo u žiadnej drogériovej značky :-)

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]