Post Page Advertisement [Top]

Ešte vo februári som dostala nadupaný balíček noviniek. Ostali mi dve, o ktorých ste ešte nečítali a idem to napraviť. Riasenka a parfém. Dnešná recenzia bude venovaná riasenke a že som ju otestovala poriadne :-)
Na prvý pohľad však nie je ničím výnimočná.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Tak, ako všetky riasenky v Avone, aj táto bola zabalená vo fólii. Tento krok síce nie je ekologický, ale je mi sympatický už len kvôli tomu, že viete, že nikto túto riasenku pred vami neotvoril, a tak nemôže byť vyschnutá a pod. 
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Po rozbalení z fólie vykukla klasická riasenka. Modrý obal a na pohľad tradičná kefka, ktorá má pri detailnejšom skúmaní tvar hviezdičky.
V predaji je asi mesiac a čo o nej tvrdí Avon?
AVON prináša špirálu s najľahším zložením vôbec. Objavte príťažlivosť dlhých rias s neskutočným objemom a bez zaťaženia! S novou Špirálou Aero Volume nebolo nikdy jednoduchšie byť kráľovnou plesovej sezóny ... Nová Špirála Aero Volume s prelomovou technológiou Zero gravity obsahuje Komplex Pillow, ktorý dodáva riasam objem bez zaťaženia. Jedinečná kefka v tvare hviezdy zabezpečuje nadvihnutie rias a rovnomerné nanášanie farby.
A dokáže naozaj takéto zázraky? Dosiaľ najlepšia riasenka od Avonu bola a je a to tvrdí aj moja sestra - SuperShock. Recenziu na túto riasenku na blogu nenájdete, keďže sme ju mali ešte pred tým než som si ho založila. Aká je táto? Naozaj z vás urobí "kráľovnú plesu"? Alebo je to čistá reklamná fráza?
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Nemala som problém, aby bola príliš mokrá alebo niečo podobné. Práve naopak. Bola som dosť v šoku ako pekne nadvihne a vytočí riasy, zvýrazní ich takým tým prirodzene pekným spôsobom. Neopadáva pod viečko a nedráždi oči, žmolkuje a zlepuje len ak to preženiete s vrstvami. Odličuje sa ľahučko. Príťažlivá je aj cena. Väčšinou som ju videla v akcii do 4 € :-) A na očiach ju naozaj takmer ani necítite.
To by bolo všetko fajn, teda až super.
Lenže ja mám tých riaseniek viac a keď jednu intenzívne otestujem potom ju na čas prestanem používať a vlastne celkovo riasenky dosť striedam. Tieto fotky som nafotila ešte vo februári po intenzívnom otestovaní. Potom mi riasenka stála pevne uzavretá asi mesiac. Keď som ju následne otvorila a išla použiť efekt na mihalniciach bol minimálny. Ja viem, chyba bola asi to, že som ju nepoužívala a už dlho sa mi nestalo, aby som nejakú riasenku používala mesiac vkuse, väčšinou to striedam. Ten prvotný efekt však bol veľmi dobrý a vzhľadom na cenu riasenku odporúčam. Ešte jej dám jednu šancu a ak bude efekt aj tak nanič, vyhodím ju. No suchá nie je, len akoby už nedodala ten želaný efekt... niekedy sa to s riasenkami stáva. Pri niektorých spočiatku, pri iných časom a ne/používaním.

Skúšali ste ju? Čo hovoríte na túto Avon riasenku? :-)

4 komentáre:

  1. Ja mám tiež túto riasenku a používam ju rada, pretože ako píšeš tak ju vôbec necítiť na riasach, vôbec ich nezaťažuje. Táto riasenka sa AVON-u skutočne vydarila :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ja ju mám tiež, ale pre mňa je taká nijaká - veľmi skoro mi vyschla a to som ju používala naozaj pravidelne.. riasy mi nevytočí tak ako iná riasenk.. takže za mňa je to skôr nepoteší ani nesklame :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já mám moc ráda řasenky od Oriflame. Mají skvělé plastové kartáčky a moc mi vyhovují i jejich nízké ceny.

    By-Moni

    OdpovedaťOdstrániť
  4. SuperShock je moje nejoblíbenější řasenka vůbec, ale i tuhle určitě vyzkouším. Avon řasenky rozhodně umí :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/04/zpevnujici-telovy-olej-pece-na-dekolt.html

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]