Post Page Advertisement [Top]

Prednedávnom som pri objednávke z notino.sk okrem tonika na vlasy od Matrix objednala aj antiperspirant. Chcela som vyskúšať niečo silnejšie a účinnejšie aspoň podľa popisu, a tak som stavila na značku Eucerin. Ani neviem, prečo práve tento. No ostatné, ktoré som mala vyhliadnuté nemali v ponuke.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Ide o klasický guličkový antiperspirant, ktorý je tekutý.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Podľa popisu v e-shope pri tomto produkte sa dozviete:
Eucerin antiperspirant 48h dlhotrvajúco redukuje vytváranie potu a nepríjemný zápach až 48 hodín. Je veľmi dobre tolerovaný aj na tej najcitlivejšej pokožke, dokonca aj na atopickej. Potvrdené klinickým výskumom. Neobsahuje farbivá, konzervanty, alkohol.

Účinky:
  • Zabraňuje poteniu, upokojuje.

Typ pokožky:
Určené pre citlivú pokožku.
Ako aplikovať:
Aplikujte na čisté, suché podpažie. V prípade potreby aplikáciu opakujte.
Videla som už aj antiperspiranty so zložením na niekoľko riadkov a samé dlhočizné názvy rôznych chemických zlúčenín. Tento toho až tak veľa neobsahuje:
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Čo vás asi najviac zaujíma je účinok. Pravdupovediac, očakávala som od neho dosť, keďže je určený práve na nadmerné potenie a ja sa nepotím až tak nadmerne, ak nie som v stresových situáciách a pod. :-D
Po cvičení som sa spotila len trošku, nie tak, ako zvyčajne, netieklo zo mňa v oblasti pazúch :-) No keď sme mali po minulé týždne v práci taký zhon, že som pomaly nevedela čo - kde - a ako a nestíhala som ísť ani na toaletu, tak som sa zapotila riadne už po pár hodinách. Podpazušie mi nedráždil, ale akoby ho trošku vysušoval, potom som si ho musela o čosi viac nakrémovať.
Dokonca som nadobudla pocit, že s pravidelnejším používaním je menej efektívny a to som spotrebovala len cca polovicu balenia a účinkuje čím ďalej tým menej. Neviem, za takú sumu (cca 7 €) by som očakávala čosi lepšie a to, ako som písala už vyššie, nemám až taký enormný a zapáchajúci pot. V práci jednoducho cítim potrebu použiť antiperspirant znova.
V tomto o čosi lepšie obstál Dove Maximum Protection, ktorý som recenzovala tu a kúpite ho napr. aj tu za nižšiu sumu ako tento Eucerin (cca 5 €). Stále tvrdím, že Dove je zatiaľ najlepší antiperspirant, aký som vyskúšala.

Ktoré antiperspiranty používate vy a ktoré považujete za najúčinnejšie?

5 komentárov:

  1. ja nedám dopustiť na garnier minerals, guľôčku, ktorá je v tom takom sploštenom obale.
    nesklamala ani na štátniciach, ani na skúškach v najväčších horúčavách.
    a aj tá rexona maximum protection je dosť dobrá (prečo mám pocit, že je to to isté, čo dove? :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Rexona aj Dove sú veľmi podobné (jedna firma), ale sú rozličné :-) Rexona ma dráždila v podpazuší a časom sa tá vôňa pri mixe s potom zmenila na dosť nepríjemnú. Dove toto nerobil

      Odstrániť
  2. Kati prave na zaklade tvojej recenzie som vyskusala ten dove a je super :) dost rychlo som ho ale spotrebovala tak uz mam druhy :D prvy som mala ten uhorkovy a teraz ten klasicky modry :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to som nesmierne rada, že ti práve moja recenzia pomohla :-) ja si plánujem kúpiť ďalšie balenie Dove :-) original klasický modrý

      Odstrániť
  3. Kati prave na zaklade tvojej recenzie som vyskusala ten dove a je super :) dost rychlo som ho ale spotrebovala tak uz mam druhy :D prvy som mala ten uhorkovy a teraz ten klasicky modry :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]