Post Page Advertisement [Top]

Milujem sladkosti...v kozmetike! Písala som o tom už skôr v tomto príspevku a prednedávnom som sa dostala k ďalšiemu produktu, ktorý spĺňa kritéria sladkosti v kozmetike :-) Určite poznáte kolekciu Aroma Ritual od Dermacolu. Dnešná sladkosť je práve z tejto kolekcie. Belgická čokoláda a pomarančový olej. Úžasná mňamka!
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Krém je regeneračný a obsahuje aj vitamín E. Posilňuje ochrannú vrstvu pokožky a ruky zanecháva jemné.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Nepatrí do kategórie voňavých krémov, ktoré sú riedke a slúžia tak, že ak chcete plnohodnotný účinok, musíte sa natierať pomaly každú hodinu, no nie je až taký regeneračný ako napr. Neutrogena, takže suché ruky ocenia niečo iné.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Je hustejší, ale relatívne rýchlo sa vstrebáva. Nanášam ho väčšinou večer, keď idem spať. A tá vôňa... to je čosi úchvatné. Naozaj vonia ako čistá čokoláda s obsahom pomarančového oleja. Keď si ovoniam ruky, razom ma prejde chuť na sladké :-D Aj keď v niektorých prípadoch práve takéto vône môžu vyvolať túžbu mať niečo podobné aj na jazyku :-)
Kolekcia Belgická čokoláda a pomarančový olej okrem krému na ruky obsahuje aj telový krém, telové mlieko a sprcháč. Táto kombinácia vôní pôsobí blahodárne na organizmus a pomáha ho uvoľňovať. Ak ste pod neustálym stresom, nečakajte zázrak od krému, ale pravidelné používanie vám určite trošku odbúra stres :-) Aspoň na tú chvíľku, keď si budete ovoniavať telo ;-)


Skúšali ste Aroma Rituals? Ak nie, v marci môžete cez zľavové knižky v DM využiť 25 % zľavu na výrobky Dermacol! :-) Alebo si objednajte cez web! Do konca marca 2014 je poštovné zadarmo pri objednávke nad 11 €. A to sa už teda poriadne oplatí! :-)


4 komentáre:

  1. Chtěla bych si pořídit :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mám z tejto rady telové mlieko tejto istej vôni a je naozaj neskutočná :-) chcela by som ešte vyskúšať tibetský jazmín - :) využijem akciu, čo má teraz dermacol :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. já mám teď hodně vysušené ruce, protože jezdíme často za babčou do nemocnice a pokaždé si tam musím dezinfikovat ruce, je to děsný dryják... a to dělám jen dvakrát, co ty chudinky sestřičky, ty musí mít fakt ty ruce zničené... ale na tyhle krémíky jsem se dívala, na léto si je asi pořídím, te´d prostě potřebuju něco hutnějšího

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]