Post Page Advertisement [Top]

Niektoré bio produkty sú naozaj drahé, ale zas, povieme si, investujeme do tejto kozmetiky, keď už v nej niet žiadnej chémie a iných neželaných prostriedkov. No existujú aj výrobky, ktoré sú lacné a tiež sú prírodné. Určite ich poznáte - nájdete ich v DM. Musím pochváliť DM za celkom dobrú paletku bio produktov - a teraz nemyslím len na kozmetiku, ale aj na potraviny. Ešte v starom roku sa mi z DM ozvali a ja som súhlasila. Recenziu som odkladala z jediného dôvodu. V istom období sa totiž značka Alverde a jej nové sprcháče objavili skoro na každom druhom blogu a to som sama v drogériách tieto produkty ešte nevidela. Nakoľko u nás DM nie je, a naposledy som tam bola asi pred týždňom a pol, predpokladám, že nová limitka sa už do drogérií dostala. A stojí za to!
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Ako som už viackrát písala na tomto blogu, milujem citrusy :-) Nielen na tanieri, ale aj v kozmetike a to najmä v lete. Aj keď teraz leto nie je, tento sprcháč som už dostala na dno. Áno, sprcháče míňam nejako rýchlo... :-)
Nepripomína mi žiadne kaviarne ani nič podobné, ale evokuje vo mne konkrétnu spomienku. Keď sme boli v decembri s našimi študentmi v Londýne, na Mikuláša sme im pokúpili nejaké sladkosti a okrem iného aj citrónové cupkakes. A tento sprcháč mi pripomína ten mikulášsky večer, keď sa rozžiarené očká puberťákov na nás pozerali a neverili, že naozaj dostali prekvapenie :-) Mimochodom, tie cupkakes boli vynikajúce! Tak, ako vôňa tohto sprcháča - citrónová kóra akoby s vanilkou a prevoňaná muffinovým cestom. No mňam :-)
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

Prečo Alverde
alverde sa  zrieka všetkých farbív, parfumovaných a konzervačných látok rovnako ako látok na báze minerálnych olejov. Suroviny prednostne pochádzajú z kontrolovaného biologického poľnohospodárstva. Pri výrobe zostávajú zachované prírodné zdroje, aby aj mojim deťom bolo dopriate vyrastať tak ako mne.

Pretože mi záleží aj na zvieratách, veľmi ma teší, že alverde z princípu odmieta testovanie kozmetiky na zvieratách. Veľká časť produktov je označená pečaťou Vegán, čo znamená, že neobsahujú žiadne živočíšne látky. Takže sa môžem pokojne o seba starať,  sprchovať sa a krémovať.
Fantastický úspech: 
Značka alverde získala ocenenie „Green Brand Germany 2012/2013“!
Medzinárodná, nezávislá a individuálna organizácia pre ochranu reklamných značiek vyznamenáva ekologicky trvácne produkty, služby a spoločnosti a prepožičiava im pečať GREEN BRAND.

Sprcháč jemne čistí pokožku, nijako ju nevysušuje. Pokožka ostáva príjemne hebká a prevoňaná ešte pár hodín po sprche (ak ju neprebijete nejakým parfémom) :-) Celkom dobrým ťahákom je aj cena tohto produktu a niekedy má DM akcie práve na svoje značky vo forme viacnásobných bodov či iných zliav :-)

Skúšali ste nejaký produkt od Alverde? V ostatnom čase ma táto línia zaujala čoraz viac :-)

8 komentárov:

  1. Ja som mala par veci od alverde, ale nenadchli ma a uz je to aj dost dlho, co som si nic nekupila. ale niekomu moze velmi vyhovovat tato kozmetika :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ja som mala odličovač alverde a hrozne ma z neho štípali oči :/ ..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. štípanie môže byť aj prejavom citlivej pokožke na prírodné zložky. Ja však nepoužívam iný odličovač ako Sensibio H2O od Biodermy, ešte ma nesklamal ;-)

      Odstrániť
  3. Budu si jej muset pořídit, už jsem po něm pokukovala, ale musím počkat do výplaty :D
    Navíc bych se na Alverde teď chtěla aspoň trošku zaměřit a poznat pár produktů :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/01/spotrebovano-leden-2014.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Keď sa dostanem do DM, určite sa poobzerám po nejakom produkte Alverde :-)

      Odstrániť
  4. Alverde sprcháče mám rada, u mňa vedie žltý grepový... Práve včera som si kúpila telové mlieko z novej limitky, ale to levanduľové... Vonia tak bylinkovo, celkom fajn, ale trochu mi vadí ten alkoholový "základ", čo tam cítim... A teda pre mňa je vhodnejšie skôr na leto, keďže nie je mastné.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ževraj veľmi dobrá kozmetika a majú velice priateľné ceny :) aj ked som mala z Alverde len špirálu ale tá veru nebola nič moc :/

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]