Post Page Advertisement [Top]

Keď som sa dozvedela, že Bioderma prichádza na trh s novinkou z radu Sébium, potešila som sa. Je to totiž môj najpoužívanejší kozmetický rad. Každodenne používam gél a micelárku a tiež aj krémy - najčastejšie striedam Global a Pore Refiner, no aj Mat bol skvelý. Bola som teda zvedavá, či aj maska zapadne do radu a budem mať ďalší obľúbený produkt :-)
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Maska, tak ako aj ostatné produkty Sébium by mala regulovať nadmernú tvoru kožného mazu a prináša pocit matnej pleti.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Maska obsahuje patent Fluidactiv, ktorý prirodzene reguluje kvalitu kožného mazu a neupcháva póry. Niečo na tom Fluidactiv patente bude. Odkedy používam rad Sébium je moja pleť čistejšia a akoby vyrovnanejšia. Nie je už taká mastná ako pred tým a to používam tento rad cca rok. Tiež sa mi tvorí menej čiernych bodiek a vyrážok, a to som zatiaľ ešte neupravila svoje stravovacie návyky okrem toho, že regulujem sladké, ale to len ostatnú dobu (cca 3 týždne, aj to som sladké nevynechala úplne, aj keď sa snažím :-)).
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Maska by sa mala nanášať v hrubej vrstve na vyčistenú pleť. Určite je lepšie nasledovať inštrukcie a použiť hrubšiu  vrstvu (ale nemusíte tak vytlačiť 1/3 tuby), efekt je tak o čosi lepší. Akurát nevýhoda je v tom, že takto vám balenie nevydrží ani na 10 použití (približne, mám za sebou 5 použití a zdá sa mi poloprázdna), no keďže masku nebudete používať každý deň, takých 5-10 týždňov pri pravidelnom používaní by vám vydržať mohla :-)
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Nanesenú masku nechajte pôsobiť 5-10 minút. Budete cítiť, ako maska zasychá :-)

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Keď zaschne, farba je o čosi intenzívnejšia. Potom nasleduje odstraňovanie masky, moja najobľúbenejšia časť :-D
Keďže maska je gumovacia, nemá sa zmyť a keďže nie je zlupovacia, tak ju ani nezlúpnete ako starú kožu. Masku z tváre jednoducho zgumujte - presne tak ako keď gumujete na papieri, len trošku jemnejšie. Maska má aj pílingový efekt - teda o výrobok menej na použitie :-)
Krúživými pohybmi šúchajte po tvári, samozrejme, nad umývadlom, až kým nebude maska dole z tváre a na záver tvár opláchnite vodou - ja odporúčam vlažnú, aj keď rada používam aj studenú. Vyslovene nemám rada teplú alebo horúcu vodu na tvári, no sprchu horúcu milujem :-)
Maska odstraňuje nečistoty, nedráždi pleť, nezbadala som žiadnu alergickú reakciu a celkovo pôsobí tak, ako má. Po použití je pleť matná, ale nie je vysušená a nezbadala som ani žiadny náznak na tvorbu šupiniek. Tiež odporúčam po použití masky naniesť nejaký krém z radu Sébium - ja som najčastejšie používala Global alebo ak to bolo na noc, tak som použila Crazy Me od Funny Bee. Masku kúpite približne za 12 €, v akcii aj za menej :-)

Myslím si, že ide o skvelý výrobok, a naozaj mám ďalšieho obľúbenca :-)

10 komentárov:

  1. Tiež som ju začala používať, zatiaľ som ju použila asi 3 krát, a som maximálne spokojná! Hneď po prvom použití som zbadala okmažité zmatnenie hlavne v oblasti T zóny, a to fakt oceňujem! Za mňa tiež určite super produkt! :)
    http://luccietips.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. já jsem na ni koukala, možná ji vyzkouším, taky mám se Sébium řadou skvělou zkušenost :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Maska vypadá lákavě, akorát bych měla strach, že jako skoro po všem maskách budu mít moc suchý obličej:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. maska je vhodná len na mastnú a zmiešanú pleť. Tiež mám občas sklon k vysúšaniu pleti, no nevysušila mi, ale ak sa ti to stáva často, tak radšej neriskuj.

      Odstrániť
  4. Hned bych vyzkoušela :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. inak Katka,bola som si po vzorku v lekarni a magistra ma upozornila,že sa nema zaschnut tych 5 minut,ale hned sa ma dať dole,že boli na školení...

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Vyzerá to zaujímavo ten gumovací efekt. Rada by som ho vyskúšala ale momentálne mám doma dve otvorené masky a už som sa rozodla, že idme kus za kus. Takže najskôr musím minúť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Vypadá hodně zajímavě, sice mám doma masek až až, ale tahle vse mi líbí, takže se po ní podívám. Díky za recenzi :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/02/new-in-february-2014.html

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Používam výrobky z tejto rady, určite sa pozriem aj na toto

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]