Post Page Advertisement [Top]

Takmer pred mesiacom som bola v obchodnom centre :-) Okrem iných vecí som, samozrejme, zašla aj do DM. Kúpila som tam nejaké krmivo pre mojich miláčikov a chcela som aj krém na ruky. Najprv som chcela vyskúšať niečo z vlastných značiek DM, no potom som videla akciu na krémy Neutrogena - necelé 4 € a túto značku som dosiaľ neskúšala, aj keď som na ňu počula iba chvály. A tak nebolo o čom :-)
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Krém vonia .. tak krémovo :-D nie, naozaj nemá nejako typickú vôňu, jednoducho vonia ako krém :-) Väčšinou je moja skúsenosť s krémami, ktoré sa rýchlo vstrebávajú nie veľmi pozitívna - rýchle vstrebanie mnohokrát znamenalo rýchlo pominutý účinok (pocit hydratácie). Ako dopadol tento krém?
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Má hustejšiu konzistenciu, no napriek tomu sa naozaj rýchlo vstrebáva. Nie je ako ostatné rýchlovstrebacie krémy, ktoré som skúšala. Pocit hydratácie, regenerácie a celkovej výživy kože trvá. Väčšinou ho používam večer, pretože nemôžem zaspať, kým:
- nie som umytá
- nie som nakrémovaná (telo, ruky, pery, no hlavne ruky a pery)
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Krém je naozaj dobrý a to ma podporuje v tom, že určite ešte nejaký produkt od Neutrogeny vyskúšam :-) Nie je vôbec mastný a pritom účinkuje :-) Krémiky na ruky si môžete kúpiť na parfums v balení s balzamom na pery, ale nájdete tam aj iné produkty od krémov na ruky a na nohy po krémy, mliečka a balzamy na celé telo :-) Zaujal ma hlavne výživný telový balzam a krém na ruky s balzamom na pery :-)


Skúšali ste Neutrogenu a jej krémiky?

5 komentárov:

  1. Neutrogena je super, ale pokud si jí koupíš v zahraničí (třeba v Německu), tak je to kvalitově ještě výš, než tady u nás. Vůbec to nechápu, proč k nám chodí "odpad", ale nedá se s tím nic dělat..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To o tej kvalite je, bohužiaľ, pravda.... na vlastnej koži som to síce nezažila, keďže som si nekúpila žiaden rovnaký výrobok u nás a v zahraničí....ale často ľudia hovoria, že je to dosť cititeľné

      Odstrániť
  2. já jsem měla od Neutrogeny ten jejich koncentrovaný krém, taková jakoby vazelína, a moc mi neseděl, dělal takový povlak a nevstřebával se. ale tenhle vypadá hezky, až dodělám všechny zásoby, omrknu!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nezkoušela jsem, ale tahle značka mě už dlouho láká, jak co se týče přípravků na pleť tak na tělo:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. mmmmmm neutrogena :) moja obľúbená :) červená je tiež dobrá :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]