Post Page Advertisement [Top]

Dnešná recenzia bude o produkte, ktorý som začala používať niekedy v októbri 2013 a dopoužívala som ho len nedávno. Ide o pleťový krém z kolekcie Sébium od Biodermy. Áno, viem, teraz je z tejto kolekcie na blogoch in práve iný produkt - maska. Aj o tej sa tu ešte dočítate po mojom dôkladnom otestovaní a sľubujem, že to bude skôr ako o 4 mesiace :-D Prečo som recenziu odkladala? Ani sama neviem, chcela som vychytať vlastnosti produktu a vychytala som ich až tak, že som ho celý spotrebovala! :-D
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Nebudem tu vymýšľať jeho efekt a zloženie, keďže škatuľku som omylom vyhodila skôr, ako som produkt v balení stihla odfotiť (nestáva sa mi to často...). V podstate je identická s ostatnými produktmi od Biodermy z radu Sébium.
Aký je tento krémik?
 Sébium MAT, vďaka svojej schopnosti redukovať lesk, okamžite a natrvalo ošetrí všetky príčiny lesklej pokožky.

. Sébium MAT neutralizuje odlesk prostredníctvom jedinečného pôsobenia pôvodných mikročastíc (kremík a mikroperleť). Pokožka odráža menej svetla (optická korekcia).
. Sébium MAT absorbuje nadbytočný maz.
. Sébium MAT reguluje vylučovanie mazu, vďaka zložkám regulujúcim maz (zinkový glukonát, vitamín B6), ktoré pôsobia synergicky.
 Sébium MAT zlepšuje vzhľad pokožky. Výhradne patentovaný komplex Fluidactiv®upravuje kvalitu kožného mazu, čím zabraňuje upchatiu pórov. Účinné zložky (estery AHA) urýchľujú obnovu buniek a sťahujú póry.
 Nespôsobuje tvorbu komedónov, krémovo-gélová textúra sa rýchlo vstrebáva a je dobrým podkladom pre trváci mejkap. Sébium MAT sa nezlupuje.
 Pokožka ostáva po celý deň čistá, jemná a dokonale matná.
Krém je nekomedónny. Má skôr takú krémovo-gélovú konzistenciu a obsahuje komplex Fluidactiv, ktorý nájdete vo väčšine produktov Sébium.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Krém som používala pravidelne každé ráno a brala som ho so sebou aj na výlety. Ihneď po nanesení nie je pleť super matná, efekt prichádza postupne. Oceňujem, že na pleti nespôsobuje žiadne žmolky a nehrozí ani vysušovanie. Aj keď je matujúci, nedráždi a nespôsobuje žiadne problémy. 
Narozdiel od iných krémov (napr. Global či Pore Refiner) má tento o čosi väčšie balenie - konkrétne o 10 ml, a to je už pri pravidelnom používaní celkom dosť. Ako som už spomínala vyššie, produkt som používala takmer 4 mesiace, takže akoby 10 ml/mesiac :-)
Je to skvelý podklad pod líčenie (teda aj pod podkladovú bázu) a skvelý aj na tzv. naked look, ktorý je v ostatnom čase môj obľúbený - iba krém, korektor, púder, špirálka, lesk a hotovo. Zloženie krému nájdete na oficiálnej stránke Biodermy.

Na záver zhrniem vlastnosti krému:
+ rýchle vstrebanie sa
+ nevysušuje pleť
+ pôsobí aj preventívne - po dlhšom používaní sa pleť toľko neleskne
+ moja pleť nebola až taká mastná, teda v ostatnom čase sa mastila vo všeobecnosti menej a určite je za tým pravidelné používanie radu Sébium
+ nezlupuje sa - nespôsobuje také tie pleťové žmolky
+ dobre ho toleruje aj citlivejšia pleť
- cena

Mnoho ľudí hovorí, že by si to a to aj kúpili, ale je to drahšie. Často ju však nájdete v rôznych akciách, ako napr. od januára bude pravdepodobne každý mesiac nejaký produkt za 4 €, tak sa snáď dožijeme aj nejakého z radu Sébium. V súčasnosti tento Mat gél-krém kúpite cca od 12-15 €. Jedno balenie už mám za sebou (to, ktoré som dostala od Biodermy) a druhé si idem dokúpiť :-) V tomto článku nie sú žiadne fotky mojej tváre z jedného dôvodu - fotopostup líčenia aj s týmto krémom som uverejnila tu - pri vychytávke roka :-)

Skúšali ste tento krém? 

8 komentárov:

  1. Škoda ta cena no

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Škoda, že nemáš suchú pleť :D inak by som dala na tvoje rady, lebo chcem si niečo kúpiť z biodermy na suchú pleť len neviem či dobre investujem :) ... ale tento krém asi kúpim frajerovi, tiež ma mastnú pleť a stále sa mi sťažuje :D :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. koncom januára som si kúpila v lekárni krém Atoderm za 4 € a ten je na suchú pokožku ako stvorený, recenzia snáď čoskoro bude na blogu ;-)

      Odstrániť
  3. Já tohle ještě nezkoušela, ale ráda bych. Zatím mi to,ale má peněženka nedovolí :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já mám seboum Global :)
    http://anett01.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. neznasam kremy sebium, mam vyskusane vsetky a otras :D ale cisiaci gel a micelarka je super :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. určite to záleží na konkrétnom type pleti, mne celkovo rad Sébium vyhovuje :-)

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]