Post Page Advertisement [Top]

Na sprchu preferujem sprchovacie gély alebo krémy v tekutejšej forme. Ľahšie sa aplikujú. Nemám nejaké predsudky voči mydlám, ale jednoducho mám radšej tekutejšiu formu. V ostatnom čase som však vyskúšala aj jedno mydlo, ktoré mi zaslali na testovanie z www.biodiva.eu. Ide o mydielko, resp. tuhý umývací krém s obsahom argánového oleja a masla karité.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Za 100 gramový produkt zaplatíte 5,60 €. Pozrime sa aj na zloženie:
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Najprv na mňa pôsobilo ako tie staré mydlá na pranie, ale zas na druhej strane má prírodnú a prirodzenú farbu a vôňu a to sa mi páčilo. Tiež na mňa urobilo dojem aj zloženie. Maslo karité (bambucké maslo) a argánový olej sú veľmi známe látky v boji s (okrem iného) suchou kožou.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Moja pokožka nie je suchá ani popraskaná. Skôr normálna, ale vyžaduje krémovanie a píling. Po prvom použití som, bohužiaľ, chcela skonštatovať - nikdy viac! Krémovanie bolo OK, no keď som sa opláchla, moja koža bola neskutočne suchá a napnutá. Toto že má pomôcť pri suchej koži, keď normálnu vysušilo? Ale dala som mu ešte šancu a používala som ho ako mydlo na ruky. Výsledok bol ten istý. Strašne suché, hodné okamžitého krémovania. Koža bola napnutá a bol to nepríjemný pocit. Takže som sa v tomto výrobku veľmi sklamala. Nepotrebujem si vysúšať kožu niečím, čo by ju malo vyživovať.

Preferujete mydlá alebo tekuté formy sprcháčov?

4 komentáre:

  1. Preferujem tekuté, aj keď niektoré bio "mydielka" na dosť lákajú... S týmto zázrakom skúsenosť nemám, ale je dosť blbé, ak mydlo určené na veľmi suchú, dokonca popraskanú pokožku vysušuje aj tú normálnu! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ďakujem za varovanie...akurát som na ne pozerala. AJ keď v poslednej dobe nenakupujem. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. používame tekuté mydlo..aj keď musím bonznúť na svokru, že si pomýlila nedávno môj tekutý avoňácky prípravok na intímnu hygienu, a tak sa umývali s tým, kým som si to nevšimla :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Určite preferujem tekuté ;) Ale celkovo veľmi rada skúšam všetko :)

    theresahoran.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]