Post Page Advertisement [Top]

Už skôr som začala rozmýšľať nad umelými trsmi mihalníc. 3D mihalnice som zavrhla z viacerých dôvodov - čítala som, čo sa môže stať, keď sa o ne nestaráte, alebo ak máte alergickú reakciu alebo ak si ich v dobrej viere dáte spraviť v akcii a kozmetička to spraví neodborne (mihalničky môžu vypadať a pod.). Celé umelé mihalnice som nechcela, a tak som to teda s tými trsmi začala skúšať :-)
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Možno ste si všimli, že som na fanpage písala, že hľadám dobré trsy a dobré lepidlo. Pred tým, než by som si niečo objednala z internetu, chcela som vyskúšať niečo priamo z drogérie. Mala som vyhliadnuté trsy Gosh, no vo Fannku ich nemali a objednajú ich vraj až o mesiac, a to by bolo neskoro.
A tak mi sestra v Košiciach v Tete kúpila tieto mihalničky a lepidlo dokopy ani nie za 6 €. Cena bola skvelá, no trošku som sa obávala o výdrž. Pretože najdôležitejšie je lepidlo - na ňom závisí, ako trsy vydržia.
Najprv som si skúšala trsy aplikovať len tak bez lepidla a celkom mi to išlo. No keď už prišlo na rad lepidlo, bolo to hrozné. Nevedela som sa trafiť, lepidlo nie a nie uschnúť a celkovo to bola katastrofa. Moje očné viečka boli dolepené a podráždené.
No tretí pokus bol už úspešný tak na 50 % - pravé oko fajn, ľavé o pár milimetrov vyššie, no nejak som to zakamuflovala:
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
To ľavé oko dosť bije, ale pravé bolo fajn :-)
No a včera som si povedala, že na dnes si chcem tiež nejako aplikovať trsy. Ale ráno by som to nestíhala, resp. v tej nervozite by som bola určite dolepená. A tak som si trsy aplikovala včera večer na vyčistenú pleť. Trsy mi vydržali celú noc a oči vôbec neboli podráždené. No a výsledný efekt stál za to!
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Je to rozdiel! A aký! :-) Na riasy som aplikovala riasenku Vampire od Dermacolu a ešte pred tým aj čiernu linku od Rimmelu. Fotka s nalíčenými očami je po celom dni v práci :-) Stále je jedno oko trošinku iné, snáď sa vypracujem. Ale už som aspoň nenalepila trs niekoľko milimetrov nad linku mihalníc :-D

Pre porovnanie - oči nalíčené iba riasenkou Vampire a to isté s trsmi :-)
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
iba riasenka
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
trsy a riasenka
Rozdiel je parádny! :-) Aj keď mám veľkosť medium - teda nie tie najdlhšie, sú dosť dlhé. Preto som si ich v pôvodnej veľkosti aplikovala len do vonkajšieho kútika a ku stredu som ich trochu odstrihla. Som nadmieru spokojná a dúfam, že sa zlepším.

Odstraňovanie tiež nie je problém. Pomocou micelárky jemne odstránite aj trs, a to tak, že tampón pridržíte na oku a potom jemne zatiahnete za trs. V žiadnom prípade nešklbte.

A ako si aplikovať trsy?
Potrebujete: lepidlo, trsy a pinzetu. 
Na nejaký papierik naneste lepidlo a chvíľu počkajte, kým lepidlo trošinku stuhne - toto moje bolo príliš tekuté. Potom namočte koniec trsu a znova chvíľu počkajte, až kým uvidíte, že lepidlo trošku hustne a potom opatrne prilepte čo najbližšie ku korienkom vlastných mihalníc. Nevadí, že lepidlo je biele. Po čase spriesvitneje a nevidno ho. Veľmi dobré video má Lisa Eldrige:



Je to skvelý spôsob ako mať na výnimočnú príležitosť výnimočný pohľad :-)

12 komentárov:

  1. no neviem neviem, nevyzera to prirodzene, podla mna riasenka bohato vystaci

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Viem, že moja aplikácia má na míle od dokonalosti a mám čo zlepšovať, no páči sa mi ten efekt. A ak použiješ krátke trsy, tak to máš skoro ako svoje, len o dosť hustejšie :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Super :)

    http://style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Zlepšenie je vidieť, podľa mňa je to super a určite to naživo vyzerá ešte lepšie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Podľa mňa to vyzerá super. Ja som si objednala umelé mihalnice v celku zn. Ardell, lebo som počula super ohlasy na ne, no mám ich doma pol roka a ešte sa mi ich nepodarilo dať. Tiež uvažujem nad trsmi :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ďakujem! Aj ja som počula skvelé ohlasy na Ardell. Skúšala som aj celé umelé mihalnice, ale po pár nevydarených pokusoch som ich vyhodila. Trsy sú určite lepšie ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. obdivujem ťa, ja mám tieto tiež a asi nemám dostatok trpezlivosti na aplikáciu, tak mi už niekoľko rokov ležia v poličke =D ale asi to skúsim znova, ako tak pozerám =)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Umelé riasy som si na seba dala už párkrát, ale nikdy som s nimi nakoniec nikde nebola. Mám strach, že by sa mi niekde na verejnosti odlepili. Trsy som zasa nosila celkom rada, no teraz mám problémy so zapálenými riasami, takže si oči skoro nemaľujem. Tiež mám veľkosť medium, no v mojom prípade sú skoro rovnako dlhé ako moje vlastné riasy, takže ja ich používam skôr na zahustenie. Úprimne ti však musím povedať, že u teba sami omnoho viac páči, keď použiješ len riasenku - vyzerá to prirodzene a tebe akákoľvek riasenka spraví krásne riasy :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ďakujem za úprimnosť :-) 15.2 idem na ples, tak sa s nimi skúsim ešte vyhrať tak, aby to až tak nekričalo, keďže moje vlastné mihalnice sú krátke :-) Uvidíme, čo to dá.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. vyzerá to naozaj fantasticky, len niekde som čítala že to môže vyvolať nejakú alergiu- a toho sa najviac bojím :) ... a si šikovná že si sa ich naučila dávať sama :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]