Post Page Advertisement [Top]

Skoro vždy som si myslela, že dokonalý mejkap musí byť hlavne matný, bez akéhokoľvek lesku, lebo to by znamenalo, že som buď použila nevhodný mejkap pre môj typ pleti alebo mi mejkap nevydržal a moja mastnota prerazila. No je naozaj dokonale matný mejkap dokonalým? Veľmi prirodzene to nevyzerá. A môžem byť prirodzená a pritom nie mastne lesklá? Včera večer som to vyskúšala a ako to dopadlo? Podľa mňa nadmieru dobre! Veď pozrite na foto.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Tento príspevok je mojim zoznamovaním sa s jasnou, ale nie lesklou pleťou. Použila som mejkap od Bourjois Healthy Mix Radiance. O tomto mejkape som si nikdy nemyslela, že sadne zmiešanej pleti a pozrime sa naňho! Ešte si tu o ňom prečítate v samostatnej recenzii :-) Tiež som sa vyhrala so sadou rozjasňovačov, ktorá ku mne putovala od Strawberrynet - na oči som použila bronzovú ceruzku a pod obočie som naniesla zlatý krémový rozjasňovač z druhého poschodia. Na lícne kosti som aplikovala rozjasňujúci púder, ktorý sa skrýva hneď pod obalom. Celý look som zafixovala mojim najobľúbenejším púdrom Invisible Fixing Powder od Dermacolu. Okrem toho som použila tekutú očnú linku od Rimmel a tiež riasenku Lash Accelerator Endless od Rimmel. Obočie som zvýraznila sadou od Oriflame. Na pery som použila sestrino duo od Max Factor Lipfinity - najprv rúž a potom lesk.
Vďaka mejkapu a sade rozjasňovačov si myslím, že som vyzerala upravene, ale zdravo, nijak umelo príliš matne. Tiež som sa neleskla a ani po pár hodinách moja tvár nebola roztečená :-D V ostatnej dobe sa dávam na prirodzenosť v mejkape a tento trend sa mi celkom páči. A hlavne, cítila som sa takto dobre.

Máte radšej matný vzhľad alebo jasný? 

12 komentárov:

  1. Mě ten Healthy Mix Radiance začíná zajímat čím dál víc... Nevíš náhodou, jaký je v porovnání s Flower Perfection? Anebo aspoň v porovnání s nějakým make-upem z drogerie... Děkuju :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Flower Perfection som neskúšala a porovnanie s drogérkovým mejkapom... hmmm ... no určite plánujem nejaký článok o tomto mejkape samostatne. Myslím, že aj v drogérii môžeš nájsť skvelý mejkap, pri tomto sa mi zdá ako nevýhoda to, že ja mám najsvetlejší odtieň a nie som bleduľa, takže pre tie z vás, ktoré kupujú úplne porcelánové odtiene to bude zas trošku problém :-/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vyzerá veľmi dobre :) Katka čo si robila s vlasmi že sú také bujné ? ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ráno som ich umyla, celý deň boli v drdole a keď som sa večer učesala, vyzerali takto :-D

      Odstrániť
  4. Podľa mňa vzhľad určite matný ;) milujem všetko matné ♥ a tu ti to naozaj pristane Katka :))

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Už tvoje testovanie makeupov sledujem dlhšie, ale tento sa mi zdá byť dokonalý :)

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Prírodné odtiene na očiach, rozjasnená pleť, výrazný rúž - to je moje najobľúbenejšie líčenie, ktoré som objavila práve so svojím prvým rozjasňovačom pred nejakým rokom. Vždy som sa rozjasňovačov bála, ale keď sa ich človek naučí používať, vyhral :)
    Veľmi ti to takto pristane :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :-) a súhlasím, na bežné líčenie nie je nič lepšie a jednoduchšie ako rozjasniť pleť ;-)

      Odstrániť
  7. Ja mám rada hlavne v zime také lesklejší make up a v lete naopak.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]