Post Page Advertisement [Top]

Približne pred týždňom mi z Dermacolu napísali, že si môžem vybrať čokoľvek na testovanie. Dekoratívky mám už naozaj dosť, a tak som sa rozhodla siahnuť po telovej kozmetike, konkrétne po rade Aroma Ritual. O niektorých produktoch som už veľa počula, a navyše, samé chvály, tak prečo to nezistiť na vlastnej koži, a to doslova? :-) Takto sa ku mne dostala sada Grape&Lime! A presne v ten pravý čas.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Tento rad je totiž podľa výrobcu a nápisu na obale "Antistresový". Zo samého stresu a zo zvedavosti som sa rozhodla ísť do toho plnými dúškami :-)
Sprchovací gél má 250 ml, stojí cca 2,29 € a dočítate sa o ňom:
Zvláčňujúci sprchový gél s olejom z hroznových jadierok dokonale čistí pokožku tela a zanecháva ju vláčnu. Vôňa hrozna s limetkou uvoľňuje nahromadený stres po náročnom dni a upokojuje myseľ aj telo.
Telové mlieko má 200 ml, stojí cca 3,79 € a dočítate sa o ňom:
Telové mlieko s olejom z hroznových jadierok podporuje regeneráciu pokožky, zvláčňuje ju a zjemňuje. Vôňa hrozna s limetkou uvoľňuje nahromadený stres po náročnom dni a upokojuje myseľ aj telo.
Aj keď preferujem ovocné a svieže vône skôr v lete, toto som musela vyskúšať aj v zime. Voňajú úplne úžasne, naozaj tak hroznovo-limetkovo. Necítila som sa úplne ako znovuzrodená, na to budem asi potrebovať nejaké sedenie u psychiatra keď sa celý ten projektový blázinec skončí, a možno aj skôr :-D. No musím skonštatovať, že som bola zrelaxovaná a o čosi viac ako s iným sprchovacím gélom. Telové mliečko nádherne vonia a podporuje zážitok zo sprchy. Je tak primerane tekuté, ak však máte suchšiu kožu, nebude vám stačiť. Mne je akurát, no občas cítim, že by to chcelo lepšiu výživu, vtedy siahnem po telovom masle od Avonu alebo po vynikajúcom telovom mliečku s obsahom kozieho mlieka od Ziaja. 

Mám zálusk aj na telový olej z rovnomennej kolekcie. Viem, že ho skúšala Zuzka, u nej na blogu som túto kolekciu začala tak intenzívnejšie vnímať :-)

1 komentár:

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]