Post Page Advertisement [Top]

Dnes mi písala najkamoška, ktorá žije s manželom v USA, či budem doma. Pred chvíľkou zvonil zvonček a pri bránke stál jej brat (dedko to komentoval akože "čaká ťa nejaký frajer") a podal mi balíček. Až som zhíkla a poskočila, keď som videla, čo je vo vnútri. Okrem nádhernej pohľadnice ma čakalo veľké prekvapenie a zároveň to bol môj prvý tohtoročný vianočný darček, ktorý som si rozbalila :-) 
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Áno, značka bareMinerals, o ktorej som už toľko pozitívneho počula a u nás sa, samozrejme, nepredáva, jedine cez net. Waaau :-) Konkrétne 6 očných tieňov a jedna lícenka :-) no a nádherná pohľadnica.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Očné tiene:
2 - Onyx
3 - Sublime
5 - Midnight Sky
6 - Tortoise

A lícenka

(PS - fotka jemnučko skresľuje odtiene)
Práve o tejto lícenke som čítala, že vyhrala nejaké ocenenie :-) Tieniky sa dajú použiť na všetky možné spôsoby - nasucho, namokro, ako linka... Skúšala som už nejaké len tak na ruku a pigmentácia vyzerá veľmi intenzívne :-) Teším sa na skúšanie! Určite toto nie je posledný post a tieto produkty sa po dôkladnom vyskúšaní objavia na tomto blogu ;-) Kamoška vedela, ako trafiť do čierneho! Kozmetikou a navyše, značkou, ktorú som ešte neskúšala... ;-) Ešte raz takto verejne: "ĎAKUJEM!" :-)

Šťastné a veselé Vianoce! A zajtra sa mi pochváľte, čo ste si našli pod stromčekom ;-) Mňa potešia aj teplé ponožky, tých nikdy nie je dosť (aspoň mne sa tak zdá :-D), resp. poteší ma hocičo, lebo tým mi dávajú najavo, že na mňa mysleli a chceli mi urobiť radosť ;-) A to je viac ako hocijaký dar!

5 komentárov:

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]