Post Page Advertisement [Top]

V piatok som bola na stužkovej našim štvrtákom. Mejkap som odfotiť nestihla, keďže som z práce prišla po pol 4 a o 6 sa už začínala stužková, mala som dosť fofry. Nechty som si robila deň predtým, takže tu bude nejaké to foto ;-) PS: použila som môj nový lak od Avonu.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Na fotkách nejako viac presvitajú biele špičky ako v skutočnosti. Ako som postupovala? Najprv som si nechty a kožičku upravila. Potom som naniesla BASE SEALER od BTGN od Essence. Na to som nanášala vo vrstvách tento trblietavý lak.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Bol to trošku boj, pretože sa mi nedarilo nanášať ho rovnomerne a stále tam bolo viac laku ako trblietok :-D Ale nejako sme to dobojovali ;-)

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Čo poviete? :-D Nie je to nič super, ale celkom sa mi to pozdávalo ;-) Už zajtra o kozmetickej vychytávke roka. ;-)

4 komentáre:

  1. joo, s třpytkama je vždycky boj, taky mi někdy nejdou nanést. nejlíp asi ťupáním :D jinak moc hezké!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ďakujem :-) Viem, že to nie je eňo ňuňo... nabudúce sa musím polepšiť ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ináč ak môžem odporučiť, tak veľmi dobré je naniesť klasický zlatý lak na nechty a potom špičky len tak ledabolo prelakovať zlatými trblietkami z tejto rady avonu - vyzerá to výborne, je to nenáročné nakoľko sa vôbec nemusíš držať striktnej šablóny francúzskej manikúry a ešte k to zachráni aj konce nechtov pred olupovaním. Tento lak v zlatej a striebornej verzii používam už dlhšie, dokúpila som si oba laky pred letom vo výpredaji a dobre to vyzerá. Trošku blbo sa ale dáva dole, tie flitre držia viac ako treba :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]