Post Page Advertisement [Top]

Keď som minulú nedeľu objednávala Oriflame z kampane 15, v záverečnom kroku sa mi naskytla možnosť objednať si nejaké výrobky za nižšie ceny - väčšinou ide o výrobky, ktoré sa už nepredávajú, a firma sa chce takto zbaviť posledných kusov. Pri niektorých sa píše "len BA" - a teda ide len o produkt, ktorý si môžete kúpiť len priamo v BA. Keď som tam zbadala môjho miláčika, ktorému som už dávno dala posledné zbohom, musela som to vyskúšať.
Áno, ide o vanilkový hojivý zázrak (ktorý u nás rušili v roku 2012 - obrovská chyba)! A stal sa zázrak! ;-)
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Pri tomto vanilkovom zázraku sa však písalo "len vo Varšave". Ale predsa som vyskúšala :-) Skoro by som bola zabudla, že som si ho objednala, keby mi sestra dnes nedoniesla balík a nezačala som sa v ňom prehrabávať. Spomenula som si naň, až keď som listovala v katalógu a zbadala ďalšiu novú verziu hojivého zázraku... Vtedy mi tak napadlo, že ach, môj vanilkový. A potom ma osvietlo. Môj vanilkový! A bol skrytý pod kopou katalógov :-) On mi naozaj prišiel! V poradcovskej cene som za môjho miláčika vysolila 1,46 €, a keby som vedela, že mi z Varšavy príde, objednám si určite do zásoby, nie len jeden kus. Ale aj ten jeden poteší ;-) A záruku má do roku 2016, takže nejde o starý nedopredaný kus, ale novučičký zázračik ;-)
Taak veľmi sa z toho teším, normálne sa mi zlepšila nálada ;-) Niekto vie, prečo sa to takto deje ;-) Prišlo to v pravý čas, pretože už som naozaj prepracovaná a každým dňom mi hrozí kolaps... 

Vanilkový zázrak sa mi pekne skvie na stole a čaká, kým dopoužívam súčasný balzam na pery ;-)

9 komentárov:

  1. ja zas milujem kokosový, mám tri.. pre istotu keby náhodou aj ten prestanú vyrábať :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. pokud vím, jedná se vždy o limitky, u nás je teď limitka ve vůni černý rybíz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. hojivy zazrak vzdy zlepsi naladu :-) ja mam momentalne rozpouzivany cokoladovy a este mam cely visnovy a potom ak sa bude dat si objednam aj tento vanilkovy

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja mám najobľúbenejšie vanilkový a čerešňový ostatné ma neohúrili ale sú tiež fajn. ale tieto dva sú top vanilkový mám v práci a čerešňový v kabelke :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ja mám taký ružový a včera som mala hrozné pery a behom pár hodín sa mi to zlepšilo je užasný :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ahoj, chcem sa ťa opýtať,keď si si ho objednala aj napriek tomu ,že pri ňom písalo že je LEN VO VARŠAVE -prišiel ti normálne s tvojou objednávkou alebo samostatne neskôr?? :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. áno, prišiel normálne s ojednávkou aj napriek tomu, že sa tam písalo LEN VARŠAVA. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. moj favorit je jednoznacne mandlovy, aj ked povodne to bol tiez VANILKOVY, tesim sa, ze som nasla zan skvelu nahradu. a mimochodom minuly tyzden som objednavala Oriflame a narazila som na moj mandlovy za extra specialnu cenu 77centov pre poradcov, hned som si objednala 10 kusov, ale predtym som sa este informovala u mojej sponzorky, ci ma zmysel si ho objednavat ked bolo uvedene LEN V BA, a odpoved znela, pokial je na fakture (resp. na fakture je uvedene ze pride tak bude dodany). pre balik som si este nebola, ale uz sa nan tesim a z Oriflame-om som skoncila, aspom v blizkej dobe urcite, pretoze v poslednom case iba klamu a zavadzaju ludi, ako napriklad s VOLBAMI oriflame, ktore sa konali dnes 24. januara - "Zapoj sa 24. 1. 2014 do hlasovania v obchodných centrách a máš šancu získať od Oriflame legendárny hojivý zázrak Tender Care podľa vlastného výberu" nikde vsak nebolo napisane ze len ak sa registrujete ako novy poradca oriflame, este ze som sa nenechala nachytat a nikde som nesla, mozno aj preto, ze som si minuly tyzden objednala poriadnu zasobu za extra cenu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nesúhlasím! Ja som sa zúčastnila volieb a všetko prebehlo ako malo. Nikto nepropagoval,že hojivý zázrak dostane každý automaticky. Je dôležité akého sponzora má poradca. Sponzor má informovať o všetkých aktivitách, a ak nefunguje táto komunikácia, vznikajú nepresné vyjadrenia. Som členkou Oriflame 10 rokov a nikdy som nebola oklamaná, či sklamaná! PS: Voličky,ktoré volili u nás vyhrali aj kozmetický darček!

      Poradkyňa Krásno nad Kysucou Eva

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]