Post Page Advertisement [Top]

Pred dvoma týždňami (cca) sa mi podarilo vyhrať na facebook stránke Coty vôňu. Možno ste postrehli ich súťaž - ide o to, že zverejnia otázku a prvý, kto správne odpovie - vyhráva. Väčšinou som sa prihlásila na facebook až vtedy, keď už mali niekoľko odpovedí, a tak to bolo aj s vôňou Guess... ale predsa som skúsila a moja profesia mi v tom trošku pomohla :-) Väčšina zapojených totiž skopírovala definície zo slovníka, resp. písala slovko hádať, no ale neurčitok v angličtine tvoríme pomocou "to" - teda hádať je "to guess" a guess bez "to" teda nemôže byť v neurčitku :-) Toľko málo a laicky vysvetlené, prečo som sa rozhodla zapojiť. A vyhrala som. Neuveriteľne som sa tešila aj preto, že som ešte žiadnu vôňu od Guess nemala. A dnes mi moja prvá Guesska došla domov ;-)
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Určite poznáte značku Guess, ktorá bola najskôr preslávená najmä jeansami, neskôr rozšírila svoj sortiment aj o kabelky, peňaženky, širokú škálu odevov a, samozrejme, vône. 
Táto - Guess Girl - sa predáva v rôznych veľkostiach - 30 ml, 50 ml a 100 ml a všetky verzie sú "len" Eau De Toilette - teda druhá najslabšia koncentrácia (EDT).
Čo sa o vôni dočítate na fann.sk?
Parfumér Laurent Le Guernec chcel, aby táto vôňa zachytávala mladistvý, koketný a veľmi sexy aspekt, inšpirovaný ženami ako Brigitte Bardot a Marilyn Monroe. A práve kvet agátu podtrhuje onen zmyselný a sladký postoj Guess Girl. Toto fascinujúce spojenie sa stalo základom samotnej vône. Vôňa sa otvára výbuchom sladkého prísľubu: nevinný malinový nektár, lahodný melón a fascinujúce tóny bergamotu. Nechajte sa zvádzať vzrušujúcou zmesou brazílskej tropickej orchidey, opojného kvetu agátu a omamnej ľalie. Nakoniec vás uchváti zmyselná vanilka a hrejivé santalové drevo, zanechávajúce dojem rovnako dlhotrvajúco ako rúž na vankúši.

Zloženie vône Guess Girl

  • Hlava: malinový nektár, melón, bergamot
  • Srdce: tropická orchidea, agátový kvet, ľalia
  • Základ: austrálske santalové drevo, madagaskarská vanilka
Na fann.sk stojí 30 ml vôňa až 29 €...  zato na notino.sk kúpite 100 ml verziu len za 19,50 €!!! To je už teda rozdiel! S notino.sk som bola vždy veľmi spokojná, dodanie bolo rýchle, tovar prišiel vždy v bezchybnom stave a bol to originál, no a majú bezkonkurenčne najnižšie ceny ;-) Toto nie je prázdna reklama, veď som u nich už viackrát nakúpila :-)
A čo som si povedala po odbalení celofánu zo škatuľky? Pekná škatuľka... no keď som ju otvorila a vykuklo na mňa toto malé roztomilé flakóničatko, bola som unesená. Za flakón má Guess 100 bodov! Milujem kvety a toto je naozaj vydarené (btw. predtým som negooglila, takže som naozaj nevedela, ako vôňa vyzerá). Trošku som sa obávala, lebo predsa len... pekne vyzerať a pekne voňať nemusí... Ale sadla mi! Je jemne sladká, ovocno- kvetinová, jeden strek cítim aj po 3 hodinách dostatočne (keď si privoniam k zápästí), takže aj výdrž má obstojnú na to, že ide o EDT. 

V budúcnosti určite pouvažujem nad vôňou od Guess a vám odporúčam zapojiť sa do súťaží na stránkach Coty :-) Nikdy neviete, kedy sa usmeje šťastie práve na vás! ;-)

4 komentáre:

  1. Väčšinou ked sa chcem zapojiť je už neskoro... :(

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Gratulujem :) Ja som takto naposledy vyhrala dve vône od Mexx :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Gratuluji :) Na stejném principu jsem vyhrála Glamglow mask na Facebooku od Douglas :) ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ta moja vyhrata z COTY je aj na ww.parfemy.sk stale draha, vyhrala som 50ml http://www.parfums.sk/jil-sander/pure-toaletna-voda-pre-zeny/#

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]