Post Page Advertisement [Top]


To, na čo tak túžobne čakáte, je tu! Výsledky veľkej REXONA giveaway, ktorá trvala mesiac a pol :-) Poctivo čítam každý jeden komentár (keďže publikovanie podlieha schvaľovaciemu procesu) a teším sa! Aj keď mnoho z vás sa komentárom zapája len do giveaway, mám na blogu niekoľko stálic, ktoré okomentujú takmer každý príspevok tu alebo na facebooku. Dúfam, že táto skupinka sa postupne bude rozširovať a aj pre ostatné budú moje články príťažlivé a "prinútia" ich komentovať :-)
Ktorí šiesti čitatelia sa budú tešiť z novej Rexony? Najprv vám však chcem VEĽMI POĎAKOVAŤ! Za všetko :-) Za priazeň, za to, že moje príspevky čítate a komentujete, za milé slová, ktoré mi často píšete aj v súkromných správach.... Povzbudzuje ma to k ďalšej a ďalšej práci na blogu ;-)
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!


Do súťaže o Rexonu sa vás zapojilo 51 a ja som poctivo spisovala, kto bol naj komentátor.... S počtom komentárov 56 od vyhlásenia giveaway sa absolútnou víťazkou stala....
DOMINIKA SEDLIAKOVÁ!!! Blahoželám, prosím, napíš mi, ktorú z týchto Rexon by si chcela! :-)


Ostatných 5 výhercov som žrebovala pomocou Random.org a šťastie sa usmialo na:










Jana Pfeiferová, Marianne K., Natí, Miroslava Paradová (Zelinková) a Jana Kiššová! Blahoželám, kočky!!! :-) Prosím, do týždňa mi pošlite svoju adresu. Ak sa tak nestane, budem žrebovať náhradníka!

PS: črtá sa mi nejaká spolupráca a v rámci nej ďalšia super giveaway pre Vás!!! :-) Nezabudnite sa zapojiť ešte do tej prebiehajúcej - o obrovský balík kozmetiky :-)
Ešte raz - veľké ĎAKUJEM a dúfam, že mi priazeň zachováte aj naďalej ;-) 

6 komentárov:

  1. Jééj.Dakujem som veľmi rada ze som vyhrala :))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. jupiiiii jupiiiiiii jupiiiiiiiiii :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. 3 kočky sa stále neozvali k výhre. Ak sa tak nestane do utorka 8.10.2013, v stredu žrebujem 3 náhradných výhercov a tieto strácajú akýkoľvek nárok na výhru!!!!!

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]