Post Page Advertisement [Top]

Aj dnešný takmer povíkendový príspevok bude porovnávací. Chystám sa porovnať môj a sestrin tangle teezer. Sú odlišné, aj keď princíp je ten istý. Sestra si svoj ovečkový kúpila cez notino.sk za 9,50 € (v súčasnosti stojí tiež 9,50 €) ja som svoj dostala od Macadamie a v súčasnosti stojí 8,78 €. Na čo je dobrý tangle teezer? Keď ho pred istým časom uviedli na slovenský trh, považovala som ho za obyčajnú kefu, ktorá si len robí reklamu. Aká je skutočnosť?
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Porovnala som dve kefy - podľa názvu rovnaké, podľa výzoru iné. Najprv si pozrite fotky a popis predajcu a potom sa dozviete, ktorá z týchto dvoch mi vyhovuje viac :-) Alebo bude súboj vyrovnaný? 

1. Tangle Teezer Macadamia (M)
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Čo tvrdí o produkte predajca?
Táto kefa využíva unikátny dizajn ohybných štetín, ktoré jemne rozptyľujú chumáče a uzly vo vlasoch, čím vlasy bezpečne a bez bolesti rozmotáva. Tieto mimoriadne štetiny eliminujú vyťahovanie vlasov, rozstrapkávanie vlasových končekov a zamedzujú lámaniu vlasov pri ich česaní. Kefa je taká jemná, že poškodenie vlasových kutikúl je minimalizované. Kefa pomáha ochraňovať život, lesk a dlhovekosť farbených vlasov.

Vlastnosti:

- vyhladzuje ochrannú vrstvu vlasov

- minimalizuje lámanie vlasov, ich štiepenie a poškodenie

- vlasy odmotáva bez bolesti a stresu

- je zvlášť vhodná na jemné alebo chemicky ošetrované vlasy

- je výborná na masáž pokožky hlavy, zvyšuje jej prekrvenie
- je bezpečná aj na predlžované vlasy
2. Tangle Teezer Shaun the Sheep (S)
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Čo hovorí o produkte predajca?
Inovatívna profesionálna kefa na vlasy Tangle Teezer Compact Styler dokonale rozčeše vaše vlasy a zabráni ich zamotávaniu. Vďaka praktickému obalu, ktorý chráni štetiny kefy a menším rozmerom, môžete kefu nosiť stále u seba a použiť ju vždy, keď bude potreba. Kefa šetrne češe vlasy, zabraňuje ich ťahaniu a zadrhávaniu a predchádza tak mechanickému poškodeniu vlasov. Rozčesávanie vlasov nebolo nikdy tak ľahké ako s kefami Tangle Teezer. Husté štetiny kefy zaistia perfektné rozčesávanie v niekoľkých ťahoch a vaše vlasy získajú zamatovú hebkosť. Doprajte si krásne a lesklé vlasy s kefami Tangle Teezer.

Účinky:

  • rozčesáva vlasy
  • zabraňuje ich ďalšiemu zamotávaniu
  • dodáva vlasom hebkosť a lesk
  • vďaka ľahkému použitiu zabraňuje ich mechanickému poškodeniu
  • praktické balenie umožňuje nosiť kefu stále pri sebe

A čo hovorím ja?

Porovnanie tangle teezerov!

1. praktickosť balenia
Ak chcete svoj tangle teezer nosiť na cesty, jednoznačne si vyberte typ S, typ M by sa vám mohol polámať. No pri S sa mi aj sestre často stáva, že je tak silno zatvorený, že s ním chvíľu bojujeme. Aj napriek tomu však v tejto kategórii vyhráva.

M vs. S                     0 : 1

2. samotné česanie
Ja svoj tangle teezer nikde nenosím, ak idem na výlet, beriem si hrebeň napustený macadamiovým olejom, ktorý sa zmestí všade. Vyskúšala som česať sa s oboma a lepšie sa mi drží typ M. Bude to však individuálne, ja som zvyknutá na rúčky na kefách, takže preto mi tento vyhovuje viac.

M vs. S                     1 : 1

3. efekt
Priznám sa, nevidím rozdiel medzi týmto dvoma tangle teezerami. Oba rovnako učešú, po oboch mám vlasy hebké, lesklé a nehrozí pomotanie. Dokonca vyzerajú dlhšie upravené. Je to naozaj skvelý pomocník a všetky moje predsudky zmizli s prvým učesaním. Vlasy neelektrizujú a sú také živšie. Už pre mňa česanie nie je nočnou morou, pri ktorej som si takmer vždy vytrhala niekoľko vlasov.

M vs. S                     2 : 2

4. cena
V súčasnosti je typ M v akcii, ale tá akcia trvá už dlhšie, preto túto kategóriu o necelé euro vyhral typ M. Ak si nakúpite na stránke Macadamie nad 50 € v e-shope alebo nad 10 € v kamennej predajni v Košiciach, máte to bez poplatku, cez notino.sk platíte za dopravu (takmer) vždy.

M vs. S                     3 : 2


Tento súboj o uhladený odmotaný vlások vyhral Tangle Teezer Macadamia - najmä kvôli praktickosti počas česania a nižšej cene ;-)

Máte a používate tangle teezer? Zaujal vás tento produkt?

10 komentárov:

  1. super vec na dlhe vlasy,odporucam, no nekupujte ho v kadernictve, stal ma 15e :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. já mám hodně dlouhé a husté vlasy, takže se bez TT neobejdu. mám doma klasický, růžový, na cesty vozím ten typ, co má sestra, ale černo-růžový. je fakt, že ten klasický už mám trochu olezlý, přece jen ten cestovní má kryté ty zuby, takže vydrží líp. naštěstí mi jde dobře otevírat. spousta lidí sice trvdí, že je to jenom marketingový tah, ale já bych za něho fakt dala ruku do ohně, stejně tak dost mých kamarádek (jedna má napletené vlasy a taky je s ním spokojená) a moje kadeřnice. kupovala jsem je na pro-vlasy.cz, protože mají výdejní místo u nás na Kladně, cena byla okolo 300 za ten malý, velký už nevím, ale ne o moc víc

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Pre mňa je TT strašná sprostosť. Mám kefu z diviaka a TT a používam len kefu, lebo hento ma nerozčeše.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. no musím si ho už aj ja zaobstarať lebo z každej strany o ňom počúvam.. tiež by mi viac vyhovoval ten macadamia :)

    eR.Ka.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja vlastním jeden ten cestovný a druhý obyčajný ružový na doma a som s nimi strašne mega spokojná a už by som normálny hrebeň nevedela používať :D
    http://bynicka.blogspot.sk/2013/01/tangle-teezer-revolucia-v-kadernictve.html

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Mám rovnaký ako tvoja sestra. Spočiatku som v ňom nejaké výhody nevidela. Ale teraz, po skoro dvoch rokoch som si ho obľúbila a dnes som mnou cestuje na dovolenku. Prvýkrát som sa odhodlala vziat si len TT a nie aj môj obľúbený hrebeň. Snáď zvládne moje kučeravé vlasy nasiaknuté morskou vodou :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ahojte, musím aj ja pridať svoju skúsenosť s TT. Mám jeden cestovný TT, ktorý nosím v kabelke, do práce, apod. A jeden mám doma, na poličke v kúpeľni. S TT som nadmieru spokojná. Vlasy pekne učesie, uhladí, nemotajú sa, proste super.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. som rada, že tento názor má viacero ľudí. Ja sa jednoducho neviem učesať inou kefou ako tangle teezerom.... a to mám v práci kvalitnú drevenú kefu a u rodičov kefu z diviačích štetín... jednoducho tangle teezer u mňa boduje.

      Odstrániť
  8. nejlepšia kefa na vlasy...mám husté tvrdé a ťažko poddajné vlasy a tangle teezer to zvláda bezevšeho a naviac stojí necelých sedem eur na notine :))

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]