Post Page Advertisement [Top]

Pri tom počte mejkapov, čo mám doma, mi občas čosi napadne, a tak som aj tento týždeň zaexperimentovala a zmiešala dva rôzne mejkapy v rôznych odtieňoch - mejkap L´Oréal True Match (odtieň W3), ktorý mi začína byť trošku tmavý a mejkap Max Factor Facefinity (odtieň 45), ktorý mi je ešte trošičku svetlý :-D Takže som sa hlavne pokúsila vytvoriť si ideálny odtieň. Ako to celé dopadlo? Tiež som bola zvedavá, keď som sa ráno  v rýchlosti líčila :-)
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Najprv som na vyčistenú pleť naniesla krém Pore Refiner. Týmto krémom začínam každý deň. Všetky fotky sú robené s bleskom!
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Moja pleť vôbec nie je dokonalá - keďže mám PMS obdobie, odráža sa to nielen na chuti do jedla (pažravosti na sladké), ale aj na tvári a to ide ruka v ruke. Mastnejšia pleť, hrbolčeky a taak...

Potom prišiel na rad podklad - tentokrát som zvolila môj najnovší objav - podkladovú bázu TimeBalm od značky TheBalm, o ktorej si tu ešte prečítate, pretože ide o nesmierne zaujímavý výrobok :-)
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Báza má gélovejšiu konzistenciu, ale sfarbenie má také skôr do prírodnej bielej. Na báze je úplne super to, že príjemne zmatní pleť a vytvorí tak perfektný podklad. Nebudem tu rozpisovať ódy na túto bázu (aj keď si to zaslúži), viac v článku o porovnávaní podkladov ;-) Dostala som sa k nej cez český e-shop Prémiová kosmetika
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Nasledovalo miešanie mejkapov. Oba som si dala na ruku a tak zamiešala dokopy. Na celú tvár mi stačila kvapka z každého a dokonale zmiešaná :-)
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Vidíte, že ide o rôzne mejkapy, rôzne odtiene. L´Oréal je tekutejší, Max Factor je hustejší a rýchlejšie zasychá, no lepšie kryje. Bola som celkom zvedavá na výsledok ;-) A najmä na výdrž takéhoto mixu!
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Len s mejkapmi - bez korektora, bez púdru. Efekt je naozaj slušivý! :-) A to aj vďaka skvelému podkladu ;-)

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Čas: 6:30 ráno! Hotové líčenie - mejkap zafixovaný púdrom Invisible Fixing Powder od Dermacolu, čo je najúžasnejší výrobok tejto značky. Výsledný efekt naživo presne tak, ako na foto :-) 

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
podľa "účesu" vidno, aká som bola po celom dni rozbitá :-D
Čas: 16:30 - t.j. po 10 hodinách, bez prepúdrovania, bez použitia vreckovky na satie mastnoty a pod. Mejkap stále drží! Nevidno usadzovanie vo vráskach či ryhách, netvoria sa mapky a lesk je adekvátny času, ktorý strávil mejkap na tvári - v práci nesedím, behám hore - dole, ani počas vyučovania nesedím na mieste, ale chodím po triede, takže sa zapotím a mejkap to ustál! 
Nedá mi a musím povedať, že je to aj vďaka podkladu - skúšala som totiž oba mejkapy aj bez podkladu a už po pár hodinách bol mejkap na tvári v horšom stave ako s podkladom po celom dni. Viac v príspevku (dúfam, že ho dám dokopy počas budúceho týždňa) o porovnaní podkladov! :-)

Skúšali ste mixovať rôzne mejkapy? Ako to dopadlo? :-)

13 komentárov:

  1. Super nápad a veľmi dobré krytie aj výdrž! Chcem sa opýtať, aký rúž si použila? Veľmi ti pristane :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem ;-) použila som matný rúž z kolekcie Kate Moss od Rimmel

      Odstrániť
  2. zajímavý nápad! já jsem ještě někde viděla speciální makeup mixer, na míchání s mu, funguje to asi jako naředění a zároveň do toho mu "přidá" bázi. ale je to od anglické firmy maqpro a jde to sehnat jen přes internet :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no to je pravda, len cez net.. ten e-shop premiovakosmetika.cz môžem odporučiť, alebo aj ich originál stránku, pri nákupe nad 100 dolárov je doručenie zdarma

      Odstrániť
  3. mne sa najviac paci tvoj blog prave z toho dovodu ze mas fotky nalicenej tvare pred a a po niekolkych hodinach- co je strasne super! (este som nevidela blogy ktore by mali takto fotky) ja tiez teraz miesam konkretne garnier bb krem light a catrice photo phinish make up odtien sand beige, jednak preto lebo garnier bb krem mi uplne nesadol farbou a zmiesanim so svetlejsim makeupom so zltym podtonom mam vsetko v jednom- dobru farbu, lepsie krytie, hydrataciu, zjednotenenie a zmatnenie :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ĎAKUJEM! Pre mňa má takto produkt výpovednú hodnotu. Recenzie produktov robím už nejaký ten rôčik a stále som dávala fotky pred, po a po pár hodinách ;-) A pri mejkape obzvlášť, nechápem recenzie, kde je foto mejkapu iba na ruke, to ma nejak nemotivuje ani dočítať :-(

      Odstrániť
  4. aj ja to občas takto spravím,ak mi nesadne odtieň - hlavne na jar a jesen,ked je bud tmavy alebo svetly. ale určite na tvojom výsledku má naj zásluhu báza a púder.teda aspon za seba ak mozem povedat,tak mejkap mi bez tychto dvoch pomocníkov skoro vôbec nedrží :/ ale ty si namalovaná ozaj krásne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. :D ja robím presne to isté :) miešam si svetlejší s tmavším keďže ešte nemám úplne vyblednutú tvár a takisto ani original opálenie z leta :D ach jáj máme my problémy :D :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. neskušala som,ale ma vyborne krytie :))

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Mejkapy miešam veľmi rada, ale nie vždy. Niekedy to ide aj s jedným odtieňom, niekedy nie. Najnovšie som si obľúbila miešať mejkap od Guerlain Issima a Lancome Teint Miracle, ktoré sú samostatne výborné, s Make-up cover od Dermacolu. A s ním je to paráda. Fantastický výsledok, dokonalé krytie a odtieň si namiešam podľa seba. Odporúčam :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Suprový nápad :) tvoj blog som spoznala dneska ale úsmev na tvári sa mi rozžiaril pretože si úžastná :) určite bduem rada ak si pozrieš aj môj blog http://bettychannell.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ja som si tiež namiešala vlastný make-up, pomiešala som všetky makeupy čo som doma našla spolu s hydratačným krémom a vytvorila som si naozaj dokonalý make-up :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]