Post Page Advertisement [Top]

Ako som už písala v tomto príspevku, šampón Nodé P od Biodermy mi spočiatku vyhovoval, ale potom sa mi začali tvoriť nepríjemné suché lupiny a pokožka hlavy ma svrbela. A tak mi neostávalo iné, ako vrátiť sa k overenej klasike - Head&Shoulders.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Tento šampón som videla v Tescu v 600 ml veľkosti za necelých 6 €, a tak som si ho kúpila. Váhala som, ktorý variant si vziať a nakoniec to vyhral tento.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Bola to dobrá voľba. S Head&Shoulders mám dobré skúsenosti - účinkuje na lupiny aj na svrbenie pokožky hlavy. No neustále mi vlasy vysušoval a potom vyzerali ako slama. Čiže boli bez lupín, ale boli ako slama.
Tento je o čosi iný, trošičku šetrnejší, no veľa práce robí olej na vlasy Macadamia, ktorý pravidelne po umytí aplikujem na vlasy. Táto kombinácia je dokonalá - nemám lupiny a nemám ani suché vlasy :-)


Trápia vás lupiny a svrbenie pokožky hlavy?

2 komentáre:

  1. Taaak, presne toto ma trápilo! Ako hlúpa som používala Head&Shoulders, zvaľovala som vinu potom na počasie, že je príliš zima, neskôr že nepoužívam zábaly alebo niečo podobné. A prišla som na to, že šampón ktorý mi má pomôcť, mi naopak ubližuje. Teraz používam Garnier s aloe vera. Umyjem si vlasy raz za dva týždne a nič z toho ma už netrápi :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. aj ja som sa vratila k H&S,bola som donutena,hlava ma svrbela jak šlak a po jednom umyti mi to zmizlo :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]