Post Page Advertisement [Top]

Áno, milujem a raz ma to určite zahubí :-D Deti, nejedzte sladkosti! Sú zlé! Kazia sa z nich zuby, rastie z nich zadok a pupok a spôsobujú závislosti! ;-) V rámci odvykačky som sa dostala ku sladkej kozmetike. Sladkej až tak, že keď ju použijem, už nejako nemám potrebu napumpovať dávku cukru do krvného obehu. A to je super! Aj keď nie vždy to účinkuje, zatiaľ fungujeme tak na 50 % :-)
Predstavím vám dva výrobky, ktoré sú dokonale sladké :-) Aj keď sa to na prvý pohľad nezdalo a najmä voči jednému som bola trošku skeptická!
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

1. Sprchovací gél Jardins du Monde Brazílska káva (Yves Rocher)
Tento som objednala v akcii 2+1 zadarmo a sada troch 200 ml sprcháčikov stála necelé 4 € a zároveň to bolo veľmi praktické - jeden si vzal brat, druhý sestra na intrák a jeden zostal mne na výletiky :-)
Čo hovorí o sprcháči predajca?
Nechajte sa zahrnúť každé ráno jemnou starostlivosťou tohto sprchovacieho gélu s intenzívnou vôňou zrniek brazílskej kávy.

Zložky rastlinného pôvodu: výťažok z kávy, umývacia zložka rastlinného pôvodu.
Jeho +: pH neutrálne pre pokožku.
Pravdupovediac, toto je výrobok, voči ktorému som bola mierne skeptická. No keď som ho otvorila a naniesla na pokožku, cítila som sa ako vo vani plnej tej tyčinky Kofila. Dokonalá čokoládová káva! Úplne mňam! Viete, ako super sa mi po tom zaspávalo? A ešte lepšie preto, lebo sa týmto sprcháčom vykúpal aj môj drahý a obaja sme takto príjemne sladučko voňali ;-) Pekne pení, nádherne vonia a hydratuje pokožku (ale tiež v rámci normy, nečakajte neviem akú hydratáciu). Skvelý výrobok!

2. Maslo na ruky Cocoa butter (Ziaja)
Výrobok mi zaslali zo Ziaja na vyskúšanie. Kozí krém som milovala a predpokladala som, že tento bude podobný, len som sa trošku obávala vône. 
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Čo hovorí predajca?
Pôsobenie

Dôkladne regeneruje lipo-štruktúru vrchnej časti pokožky. 
Výrazne zjemňuje a vyhladzuje pokožku dlaní. 
Spevňuje a chráni nechty pred štiepením a lámaním.
Návod na použitie
Naneste krém na umyté ruky a jemne vmasírujte. 
Aktívne zložky
Balenie
80 ml

Masielko nádherne vonia a pekne hydratuje pokožku. De facto ide rovnaký produkt ako krém na ruky s kozím mliekom, akurát s inou vôňou, aspoň podľa mňa :-) Tá Ziaja sa mi nejako dostáva pod kožu! Cenovo prijateľná a kvalitná kozmetika ;-) Naposledy som babke kupovala sprchovací gél s kozím mliekom (a to doteraz kupovala len značky ako Bioderma či A-Derma, ktoré sú cca 4-5x drahšie ako Ziaja!!!) a je nesmierne spokojná - alergička s precitlivenou pokožkou - a to už je čo povedať!

Čo vy a sladká kozmetika? :-)

6 komentárov:

  1. kakaova rada od ziajy je moja srdcovka- dlho som pouzivala telove mlieko, telove maslo (silno odporucam!) a aj tento kremik na ruky...to som este zila v cechach, tu na slovensku je to s dostupnostou tejto konkretnej kakaovej edicie trochu komplikovane, tusim som videla len kremik na tvar z tejto rady..dost smutim nad touto situaciou a stale cakam kedy natrafim na viac tychto produktov aj v nasich drogerkach...ostava jedine objednat z netu

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten sprchový gel by som hneď brala

    OdpovedaťOdstrániť
  3. obidva som skúšala, ziaju ale sprchový gel a musim povedat, že su oba super. Momentálne som objavila kakaovu baleu - telove maslo a myslim, že som sa zamilovala. Z týchto kakaových voni mi ale napadá ešte balea balzam na pery, no ten naopak vobec nevonia a nepáči sa mi.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. a ešte ma napadla jedna sladká vecička - Dermacol Aroma Ritual - pomaranč a čokoláda.
    Dermacol - Aroma Ritual Ak si ešte neskúšala, odporúčam.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. já moc nemusím silně sladké vůně, třeba kakové máslo mi nevoní vůbec, ale ovocné miluju. momentální favorit je malinové lip butter Labello, to je dokonalá vůně! škoda, že se u nás neprodává :(

    OdpovedaťOdstrániť
  6. sprchac z YR milujem, uz mam neviem kolke balenie a vona ma este neomrzela, prave dnes som doplnila jeho zasobu

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]