Post Page Advertisement [Top]

Neznášam vodeodolné riasenky. Bodka. To by bola ale krátka recenzia :-D Ale teraz vážne. Naozaj mám obrovské predsudky voči vodeodolným riasenkam. Pár som ich už skúšala a moje poznatky sú: efekt nič moc, pália ma z nich oči, hrozné odlíčovanie aj špeciálnym odličovačom. Preto som nebola nadšená, keď som dostala do rúk túto riasenku. Bola som však rada, že mi z Dermacolu vyšli v ústrety a odtieň som si mohla vybrať sama (jednu fialovú a modrú riasenku už doma mám a hádajte, ako často ich používam? :-D). Riasenku som však otestovala a myslím si, že dostatočne na to, aby som si utvorila názor :-)
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Riasenka má celkom pekný dizajn a nemôžem si pomôcť, ale pripomína mi ten nanuk. Momentálne mám obdobie PMS a zožrala by som aj čokoládového slona, keby bol nablízku, hoci by som potom zaručene skončila na pohotovosti.
Takže obal je pekný, čokoládový... :-) mňam... ok, naspät k riasenke!
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Kefka je "normálna" - nijaká inovácia, prosto overená klasika ;-) Takýto typ mám celkom rada, ale ktovie, čo dokáže riasenka ako celok!

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Aj farba riasenky je príjemná. Nie je úplne hnedohnedá, skôr hnedo-čierna, resp. tmavá hnedá, taká pekná prirodzená. A tešila som sa na skúšanie. Aj keď je vodeodolná... Myslela som na ňu hlavne v nedeľu, keď som bola vo výraznom kontakte s cibuľou pri príprave hlavného jedla a klasická riasenka mi potiekla :-D no.. máme silnú cibuľu :-D
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Asi dve vrstvy riasenky - HRÚZA a DES! Minimálny efekt, počiatočné zlepovanie.... a objem? O tom som mohla len snívať!

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Po niekoľkonásobnom vrstvení som dosiahla takýto efekt - na prvý pohľad fajn! Ale, v kúpeľni som strávila viac času ako zvyčajne, lebo som stále vrstvila a vrstvila. Riasy už boli pekne polepené. No mihalničky vyzerali presne takto celý deň, a to veľmi oceňujem! Farba je naozaj krásna a výdrž je super. A ani ma z nej neštípali oči, nebyť toho ranného boja s vrstvením, bola by som zmenila názor na vodeodolné riasenky.... keby neprišlo večerné odlíčenie
To bol takmer masaker. Mám doma odličovač špeicálne (od Nivey) na vodeodolné riasenky a napr. takú vodeodolnú od Rimmel odlíči v pohode (no od tej ma zas štípu oči). A tak som priložila a nechala pôsobiť a potom zotrela. A nič. Riasenka držala ako najatá. Postup som opakovala niekoľko krát, začala som si riasy drhnúť a ono stále takmer nič. Po niekoľkominútovom drhnutí som vyzerala, akoby som chytila nejakú silnú alergiu na tvári alebo akoby som plakala minimálne hodinu vkuse a stále nebola riasenka dokonale odlíčená. Toto nepotrebujem! Fakt nie! 
Mať doma vodeodolnú riasenku je praktické - keď idete do práce a vonku je fujavica alebo silný dážď, keď pracujete v kuchyni s cibuľou, keď sa chystáte plakať (napr. na svadbe - myslíme len pozitívne) alebo keď chcete plávať či lyžovať a jednoducho musíte byť nalíčená. 
Ale túto riasenku si už ja na seba nedám. To vrstvenie a boj pri odlíčení mi za to nestojí. Ak by ste ju však chceli silou mocou vyskúšať, nájdete ju v každom stojane Dermacol (napr. 101 drogerie) alebo v e-shope. Riasenka má 7 ml a stojí 7,69 €. Počula som celkom chvály na vodeodolné riasenky od Max Factor, ale zatiaľ nemám potrebu skúšať ich.

Používate vodeodolné riasenky?

20 komentárov:

  1. Vodeodolné riasenky nemám rada :-) No tak táto ale pekne lepí tie riasy :D ... Viac sa mi ale páčia obyčajné čierne riasenky.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vodeodolnú riasenku ešte nemám- kedže sa v lete extra moc nemalujem :D Ale nejakú si chcem zaobstarať :)

    Romi- www.myself-romi.blog.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Chcela by som tiež skúsiť vodeodolnú :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. :D umieram z prvej polovice recenzie :D :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. vidim, ze nic moc, radsej fakt ten nanuk :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. som rada, že som trošku pobavila :-D ale naozaj sa v PMS období neviem ojesť sladkého.... :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. odlicovanie voodeodolnych riaseniek naozaj byva vacsinou boj- mam doma jednu vodeodolnu, pouzivam len ked idem do aquaparku alebo na termalne..

    OdpovedaťOdstrániť
  8. ja mám jednu vodeodolnú a lacnú, s ktorou som maximálne spokojná...keď prídem v pondelok domov, hneď ti píšem názov...táto za veľa nestojí podľa fotiek, máš husté riasy a ona ti ich len polepila :/

    OdpovedaťOdstrániť
  9. vačšinou pri drhnutí rias, napr pri takej silnej vodeodolnej špirále tie riasy až vypadajú...a potom už ani žiadna špirála nie je potrebná :D

    OdpovedaťOdstrániť
  10. na to aky je zly ten produkt, je tato recenzia uzasna!:) taka uplne od srdca:)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. som ti isla napisat ,ze aka je ta krasna farba este skor som si precitala clanok a az potom som zistila aka je naprt :D
    esteze ta mame :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Nejak som nikdy nemala tiež rada vodeodolne riasenky, a ked som videla nazov tejto a jej obal..tiež mi tak pripomína tú zmrzlinu, fakt som verila že bude dobrá... no škoda :/ ale recenzia - palec hore (y) :D

    Kat

    OdpovedaťOdstrániť
  13. :D vodeodolné riasenky dajú človeku zabrať , ale túto jednoduchšie odlíčiš odličovačom od Dermacolu - dvojfázový vodeodolný :) vrana k vrane :D

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no nebudem si kupovať ku každej riasenke predsa špeicálny odličovač :-D

      Odstrániť
  14. ... já jsem samozřejmě také testovala. Hnědou jsem měla včera na poradě, mé hodnocení. Rychle zasychá, takže vrstvení moc nejde. Já osobně si myslím, že není třeba, řasy vypadaly po dvou přejetích dobře. Celý den se řasenka nehla, žádné drolení. A to jsem nanesla v 6:30 a odlíčila večer kolem 23:00. Odličuji voděodolným odličovačem. Nanesu na tampón a chvíli na oku držím, aby měla barva čas se rozpustit. Šlo to dobře. četla jsem ale víc recenzí, kde byl problém s odlíčením. Odličovač mám s olejem od DC, ale i jiný olejový na voděodolnou řasenku musí dobře fungovat. ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. som nesmierne rada, že svojim názorom prispel aj niekto z Dermacolu ;-) ďakujem :-)

      Odstrániť
    2. ... já jsem na tom takto, ale co sedí mě, nemusí ostatním. Zastávám se produktu, protože mám vyzkoušeno ;-) Tedy zatím hnědou s hnědým líčením a připravenou mám i modrou.
      Ještě je jedna decentní varianta ... když máte barevnou řasenku a nechcete mít její barvu výraznou, můžete nanést vrstvičku na již namalované řasy. Například modrá na černém základu vytvoří decentní odstínek, jen takový nepatrný odraz modré. To se mi moc líbí ;-)

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]