Post Page Advertisement [Top]

Už skôr som písala o tom, ako milujem kozie mlieko v kozmetike. Naozaj ma Ziaja svojim radom Kozie mlieko neskutočne prekvapila a potešila zároveň. Skúšala som tri výrobky: telové mliečko, sprcháč a krém na ruky. Keď mi prišlo na vyskúšanie telové maslo s vôňou pomaranča, povedala som si, že keď dopotrebujem tieto výrobky, kúpim si telové maslo s kozím mliekom. A prekvapenie ma čakalo v mailovej schránke a na posteli v balíku pred pár týždňami, keď mi Petra to telové maslo poslala!!! Ďakujem a ani si neviete predstaviť, ako si to testovanie užívam :-)
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Čím sa vyznačuje toto masielko?
Indikácie

Pre suchú pleť so sklonom k tvorbe vrások.
Pôsobenie
Dopĺňa nedostatok lipidov, regeneruje prirodzenú ochrannú bariéru.
Výrazne upravuje elastickosť a mäkkosť pokožky. 
Zanecháva jemnú a na dotyk hladkú pokožku.
Návod na použitie
Vmasírovať hrubšiu vrstvu prípravku do očistenej pokožky tela a nechať vstrebať. Prípravok je určený na vonkajšie použitie.
Aktívne zložky

Balenie
200 ml


 Ja len môžem jedným dychom dodať - je to dokonalý kozí produkt!
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Nebudem tu vypisovať blahodárne účinky kozieho mlieka v kozmetike, lebo to už všetci poznáte, alebo ste si to mohli prečítať v mojom prvom článku a prvom kontakte s kozmetikou s kozím mliekom od Ziaja.
Maslo je husté, nádherne, ale nijak výrazne vonia a na pokožku pôsobí dokonale hydratačne. Aj napriek hustejšej konzistencii sa pekne vpíja a nehrozia žiadne mastné fľaky na oblečení, pretože má nemastnú konzistenciu. Pokožka je hydratovaná dlhú dobu - ja som cítila výživu na tele ešte aj na tretí deň, ale nemám suchú kožu, skôr takú normálnu s občasným sklonom k vysúšaniu. Prijala by som aj väčšie balenie, lebo toto 200 ml sa mi rýchlo míňa. Toto je ďalší z produktov, ku ktorým sa rada vrátim, pretože je naozaj skvelý!

Skúšali ste rad Kozie mlieko od Ziaja? :-) Ak nie, neoľutujete! ;-)

4 komentáre:

  1. já mám krém na ruce a jsem s ním moc spokojená, voní fakt moc krásně :) časem chci určitě z kozí řady ještě něco zkusit.
    jinak jsem právě na blog sepsala recenzi toho Oriflame séra od tebe z GA, akorát jsem si, blbec, až pozdě všimla, že už se nedělá!! i ty jsi to psala k té soutěži, ale to už jsem si samozřejmě nepamatovala :D takže hrozně přínosná recenze! :D ale třeba se ještě někdy do nabídky vrátí, nevím, proč ho stáhli z prodeje, očividně bylo dost oblíbené

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Zatial este nie, ale chystam sa :) ... Bohuzial, u nas maju velmi obmedzenu ponuku telovej kozmetiky. Videla som akurat kozie telove mlieko za 6 eur /co sa mi zda aj vcelku dost!/, tie masla vobec a nejake sprchace boli...

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Zatial ešte nie ale určite niekedy vyskušam :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. No ešte som túto značku nevyskúšala, ale už som čítala mnoho pozitívnych reakcií, tak sa odhodlám :)

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]