Post Page Advertisement [Top]

Zrejme si pomyslíte, že tento príspevok som mala uverejniť v mojom Denníku.... no podľa názvu zaručene áno, ale nenechajte sa zlákať názvami tak, ako sa s nami často zahrávajú médiá! :-) V tomto prípade ide jasne o kozmetiku :-) A bola som neverná mojej milovanej micelárke Sensibio H20 od Biodermy! Dúfam, že mi to odpustí, ale už som sa jej znova zalíškala ;-)
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Keď mi z Lirene napísali, či nechcem otestovať ich micelárku, bola som na ňu zvedavá. A dopadlo to neverou :-D
Čo o tejto vodičke tvrdí predajca?
MICELÁRNA VODA

Je táto Micelárna voda   3 v 1 pre mňa  vhodná?
Micelárna voda je nová, skvelá voľbou pre každý   typ pleti, dokonca aj  pre citlivú pokožku.  Formula výrobku  založená na micelách je mimoriadne  jemná,  nevysušuje a  nedráždi , a, zároveň dôkladne čistí pokožku.
Lirene Micelárna voda  3 v 1 kombinuje vlastnosti   3 klasických  produktov – odličovacej  vody, výrobku čistiaceho  pleť a hydratačného  a osviežujúceho pleťového tonika, z nej tvorí  skvelú vodu  pre aktívnych ľudí, ktorí  nemajú mnoho času  a hľadajú  kompaktné riešenie.
Pomocou jedného  produktu  môžete ľahko vykonať až   3 stupne čistiacej starostlivosti:
1. Očistenie tváre a očí
2. Odlíčenie make upu
3. Hydratovať tonikom
Pre aký vek? 
20-60+
Ako to pôsobí? 
Účinnosť  formule je založená na  technológií  miciel, sférických mikro - molekulách vo vodnej suspenzii, ktoré v styku s pokožkou  vyťahujú nečistotu ako "malé magnety" a odstraňujú  bez potreby trenia. Vďaka tomu čistíme účinne a jemne. Nalíčenie a nečistoty sú z pokožky odstránené a vďaka tomu môže lepšie vstrebať ingrediencie aktívnej formuly ako vitamín C, výťažok medu, D-panthenol, ktoré tonizujú, osviežujú a hydratujú  pokožku.  Výrobok je vhodný pre každý typ pokožky, dokonca aj pre citlivú pleť. Formula je bezalkoholová.
Jak ju používať?   
Navlhčiť bavlnený tampón, bez trenia očistiť pokožku tváre okolo očí. Prípravok  nezanecháva mastný film na pokožke ani nevyžaduje opláchnutie vodou. Pokožka je potom  suchá a pripravená  pre nanesenie krému.
1. Účinný očisťovací prípravok.  Micely ako “malé magnety“ priťahujú a odstraňujú z pokožky všetky druhy nečistôt; kožný maz, nalíčenie, prach a iné nečistoty.
2. Jemný odličovací prípravok.  Micely čistia  pokožku veľmi jemne, žiadne trenie nie je potrebné, pretože mikro zapuzdrené nečistoty sa do nich dostávajú.
3. Hlboko hydratačné tonikum. Micely uľahčujú prenos iných aktívnych ingrediencií ako je vitamín C, výťažok medu, D-panthenol do pokožky, čím poskytujú dodatočnú starostlivosť. 
Ak poznáte Sensibio či Sébium, viete, ako fungujú micelárne vody. Je to lepšia voľba ako akýkoľvek iný odličovač, lebo micelárka pleť nielen odličuje a čistí, ale sa o ňu aj stará a pri Sensibio od Biodermy nehrozí žiadne dráždenie! Ako dopadla táto, ktorá je na cenovo neporovnateľne nižšej hladine? Má porovnateľnú kvalitu?
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
A tak som vyskúšala odlíčiť celý brizolit :-) Na tvári som mala: krém, podklad, mejkap, použila som aj fixačný sprej od Skindinävia, očné tiene, riasenka, tiene na obočie, púder. Taká každodenná klasika do práce. BTW. ten sprej je čosi skvelé! Síce sa mi T-zóna trochu leskne, no fotila som to po viac ako 10-tich hodinách bez prepúdrovania či utierania mazu do papierovej vreckovky - zatiaľ to vyzerá, že tento fixátor stál za všetky drobné ;-)

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Nalíčená tvár
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
pomocníci
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
odlíčený mejkap
Foto je tesne po odlíčení mejkapu - vidíte tie červené fľaky od podráždenia? Ja nie, lebo žiadne neboli. Pleť nedráždi a odličuje celkom pekne, aj keď bolo potrebné aplikovať viac micelárky než pri Bioderme.

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
a ide sa na oči!
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Hoci foto po celkovom odlíčení tu preventívne nedávam, naozaj mi nepodráždila ani oči a výsledok vidíte na poslednej fotke. Na dokonalé odlíčenie som spotrebovala 4 obojstranne použité vatové tampóny, na ktoré som naniesla micelárku Lirene.
Aký je môj pohľad na túto micelárku?
Je naozaj lacná! Za cca 4 € máte 200 ml micelárku, čo je naozaj super. Biodermu zvyknem nakupovať tiež v akcii, a mám tak 1000 ml za cca 20 €, čo vychádza cca narovnako. Takže by som sa nenechávala zlákať prvotnou vidinou lacného produktu. 
Na jedno odlíčenie jej miniete viac ako Biodermy, avšak menej ako klasického odličovača drogériových značiek. Oči ani pleť si nemusíte drhnúť, ak necháte napr. na očiach tampón s micelárkou trošku pôsobiť, pôjde to dole lepšie, avšak stále nie až tak dobre ako pri Bioderme.
Nedráždi pleť! Toto je naozaj skvelá vec, pretože sa mi pri mnohých odličovačoch stávalo, že som bola červená a oči som mala akoby som hodinu vkuse plakala alebo akoby som si ich drhla kefou. Pri tomto sa mi to nestalo.
Čo sa mi však nepáči je, že zanecháva mastnejší film na pokožke a celá tvár je tak trochu lepkavá. Pre moju zmiešanú pleť so sklonom mastiť sa a znečisťovať sa to nie je vôbec dobrá správa!
Okrem toho má aj vôňu, takže kto neznesie parfumovanú kozmetiku, s touto vodou kamarát nebude.
Čítala som, že niektorým spôsobil zhoršenie stavu pleti, toto je však vysoko individuálne a ja som si zatiaľ nič také nevšimla.

Suma sumárum - produkt ako taký účinkuje, vhodnejší bude na suchšie typy, no ja sa vraciam k mojej milovanej Bioderme. Tento však dopoužívam na cestách ;-) Je to fajn produkt, tak prečo by mal len tak stáť... no keď už mám rozpoužívanú Biodermu.... ;-*

Skúšali ste micelárku od Lirene?

12 komentárov:

  1. Bioderma 4ever :) skúšala som už viac micelárok, no bioderma je pre mňa zatiaľ naj.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. som toho isteho nazoru ako Mirus ;) taktiez som skusala rozne micelarky ako napr. bioderma, loreal, mixa... teraz mi má príst tato lirene, tak sa na nu tesim, a uvidim, aka bude, ci nou nahradim moju biodermu :P

      Odstrániť
  2. škoda že je pre 20+ inak by som ju rada vyskúšala aj keď nie som suchší typ :) inak pekný článok, páči sa mi že pridávaš toľko fotiek :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. no tiez ju testujem, ako som pisala lepi ma lepi :D a mna zas tazko odlici, teda ak mam ciernu ceruzku aj na dolnom viecku..vtedy som vypadala ako panda a neslo to vooobec dolu! :D ale zvysky odlici fajn :)..inak toto je moja prva micelarka takze neviem porovnat

    OdpovedaťOdstrániť
  4. zatím ne, ale Biodermu už jsem dávno vyměnila, nejdřív za Mixu a teď za novou L'Oréal, obě stojí kolem stovky. mám extrémně citlivé oči a nijak nedráždí, odlíčí dobře a rychle, bez podráždění i lepkavého filmu. doporučuju zkusit

    OdpovedaťOdstrániť
  5. to sa fakt da použit tak každy deň, že si neopláchnem pleť vodou? (zvyknutá som na čistiace gély) :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. micelárka učite nenahradí čistenie pleťovým gélom!!!! Ako to robím ja? Najprv sa odlíčim, potom pleť vyčistím pleťovým gélom (pomocou vody) a nakoniec nakrémujem. Len tak mám pocit, že je moja pleť vyčistená a vyživená.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ja mam suchsiu plet, takze ja pouzivam na odlicenie/cistenie LEN micelarku... A teda uz nejake 3 rocky je to OK u mna.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Mám ji taky, ale absolutně nezvládá voděodolný make-up a po nějaké době mi začla dráždit oči a to je citlivý fakt nemám. Mám nejraději od Dermacolu micelárku :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]