Post Page Advertisement [Top]

Pre tento príspevok som sa rozhodla po tom, čo som zistila (už skôr), že bez týchto produktov nie je líčenie dokonalé. Nie, nepoviem vám, ktorý mejkap je najlepší a ani vám neodporučím riasenku, ktorá vytvorí lepší efekt ako umelé mihalnice. Skôr mám pre vás tip na 5 produktov, bez ktorých sa ja nezaobídem! A nadpis som vytvárala sama pomocou prebytočných líčidiel, ktoré veľmi nepoužívam! (Veď to aj vidno :-D)
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

Tieto produkty sú naozaj mojimi top, a to som toho poskúšala... ;-) Dlhšie vás už nebudem napínať, poďme teda na vec.

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Moje TOP MUST HAVES sú podkladová báza, fixačný sprej na mejkap, podkladová báza na očné tiene, fixačný púder a sada štetcov. Bez tohto mi líčenie nevydrží. Vyskúšané aj na rodinných príslušníkoch! ;-)

1. Podkladová báza theBalm
Podklad je nutnosť a bodka. Možno bude niekto namietať, že upcháva póry atď. Nepoužívam podkladovú bázu každý deň, no aj keď som túto používala týždeň vkuse, žiaden problém na mojej pleti som nespozorovala. Podklad pripraví pleť na mejkap, vďaka nemu mejkap nelezie do pórov a neupcháva ich. No a o dlhšej výdrži celého líčenia nepochybujte! ;-) Mojim obľúbencom sa stala podkladová báza od theBalm Time Balm, ako ste si to mohli všimnúť aj pri veľkom teste podkladových báz aj s detailnou fotodokumentáciou ;-) Cena za túto bázu je cca 20 €.
Ako si nanášam bázu ja?
Na vyčistenú pleť nanášam pleťový krém a až po vstrebaní krému (cca po 2 minútach) nanášam pokladovú bázu. Znova počkám, kým sa na pleti usadí a až potom nanášam mejkap.

2. Fixačný sprej Skindinävia
Môj prvý fixačný sprej bol od značky Elf. Stál ma cca 5 €, čo bolo jeho najväčšie pozitívum a celkom účinkoval. ALE smrdel ako pokazená rybacina a po prvých použitiach sa mi dvíhal žalúdok a takto by žiaden produkt, ktorý je určený na kožu pôsobiť nemal! Okrem toho na pleti vytváral taký lepivý pocit.. no prosto... účinkoval, ale inak celé zlé!
Keď mi kamoška, ktorá žije v USA navrhla, že mi môže domov zaslať veci, ak niečo budem chcieť, po dlhej debate medzi mnou a mnou som sa nakoniec rozhodla pre fixačný sprej od svetoznámej značky, na ktorú prisahajú aj rôzne celebritky - Skindinävia. Vybrala som si variant NO MORE SHINE! Za 30 € aj s poštovným som mala 2 spreje - mini 20 ml a veľký 125 ml. Otvorila som zatiaľ len ten mini a môžem povedať, že už dlho som tak dobre neinvestovala do kozmetiky! Nesmrdí, má takú jemnučko dezinfekčnú nevtieravú vôňu, nelepí a naozaj účinkuje! Minulý víkend sme mali dve oslavy a hoci som už okolo 22:00 sedela a chodila s otvorenými očami, mysľou som spala (vyčerpaná po celom týždni), môj mejkap to vydržal a vyzeral ako práve nanesený! A najmä vďaka tomuto malému zázraku ;-)
Vrelo odporúčam! O tomto spreji sa na mojom blogu ešte bude písať!! ;-) 

3. Podkladová báza na očné tiene Avon
Tá, ktorú som mala od značky Elf za cca 2 € mi už dávno vyschla, a to som si dávala pozor, aby som ju zatvárala dôkladne. Túto používam už dlhšie, nevyschla a stále účinkuje. Vďaka nej vyzerajú očné tiene rovnako po celý deň, nevytvára sa z nich jedna nepekná čiarka a neopadávajú pod viečko. Kúpila som si ju za cca 4 €. Dokonalý pomocník na dokonalé líčenie očí! A to ja rada ;-) Písala som o nej už tu.

4. Neviditeľný fixačný púder Dermacol
Predsa sa sem dostal jeden produkt z dekoratívky. Tento púder je jednoducho jednotka a TOP a som rada, že pochádza zo susedných Čiech ;-) Na tomto blogu som už pomaly na neho zložila ódu (neviem skladať ódy, inak by tu už bola...). Je to bezkonkurenčne najlepší púder, s akým som kedy prišla do styku a už dávnejšie mám jeden v zásobe (presnejšie, odkedy som ho vyskúšala a videla som akciu v 101 drogerie, takže ten druhý náhradný mám doma už asi 8 mesiacov :-D, ale čoskoro sa dočká použitia). A áno, dobre čítate, odkedy ho mám, iný nepoužívam. Občas ho použije aj sestra. Jedno balenie mi vydržalo zatiaľ cca 10 mesiacov častého používania (do práce každý deň) a ešte v ňom je cca 1/3 alebo 1/4. No a to sa už teda poriadne oplatí! Stojí síce cca 7 €, čo sa na púder a na prvý pohľad môže zdať dosť, opak je však pravdou. Tento púder musíte mať! ;-) Písala som o ňom napr. tu.

5. Štetce Zoeva
Najprv som mala doma iba jednotlivé štetce - rôznych značiek a prevažne lacnejšie. Mala som doma iba štetec na púder, na lícenku a na očné tiene. Toto mi celkom stačilo, no po čase som zháňala kvalitnejšie štetce a aj nejakú sadu. Túto 12-dielnu sadu som kúpila cez internetovú stránku Zoeva a stála ma 25 € (+ poštovné), čo vychádza cca 2,10 €/štetec, čo nie je až tak veľa!!! Štetce v Oriflame stoja okolo 3 € jednotlivo. Nevypadávajú z nich štetinky, pracujú úplne spoľahlivo a presne ako ja chcem ;-)
No NEZABUDNITE!!!! Čistíte si pleť? Tak si čistite aj štetce! Návod ako na to, som spracovala tu.

Nemám k tomu naozaj čo viac dodať :-) Tieto produkty sú moje top a vám ich odporúčam ako Must-Have!

8 komentárov:

  1. Bázu od Avonu tiež používam a za tú cenu som zatiaľ nenašla nič lepšie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. má mradši bázi od elfu, stíny vydrží mnohem déle a to mě stála asi 27 Kč :D, avon báze mě dost zklamala :(

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Skvele zhrnutie zakladnych produktov, na ten fixaxny puder uz pozeram dlhsie, stetce Zoeva mam tu sadu na ocne tiene, stetce su genialne, to ma len presvedcilo ze sa fakt oplati investovat do lepsich produktov a ostatne stetce som uz vyhodila, na fixacny sprey si ma dost namotala, velmi rada si precitam recenziu na Skindinaviu a skus este hodit nejake eshop kde sa to da zohnat, maju to aj na iHerb ?

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ďakujem :-) Skindinäviu mi kamoška kupovala cez originálnu stránku http://skindinavia.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. zistujem, ze som divna nic podkladove nepouzivam :DDD

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. určite nei si divná :-) Ale tieto vecičky aspoň mne jednoznačne predlžujú životonosť líčenia na tvári ;-) a o dosť podstatný čas ;-)

      Odstrániť
  6. tak na ten fixačný sprej sa chystám už dlhšie, teším sa na detailnejšiu review :)

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  7. bude! :-) po ešte dôkladnejšom otestovaní. Dve oslavy nestačia ;-)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]