Post Page Advertisement [Top]

Alebo dokonalý relax pre tvoju tvár s mierne odstrašujúcim výzorom na cca polhodinku :-D K týmto maskám som sa dostala vďaka mojej objednávke produktov Macadamia Natural Oil, keďže mi masky pribalili ako darček (ja mám takéto pozornosti v objednávke veľmi rada :-) motivuje ma to k ďalšiemu nákupu). Na stránke majú zatiaľ len tieto dve masky, ktoré mi poslali.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Zloženie masky a aj návod na použitie si môžete prečítať na zadnej strane vrecúška:
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
V každom balení je jedna maska, teda jednorázové použitie, čo je dosť praktické, pretože maska nevyschne a keďže si ju presne priložíte k tvári, nemusíte sa obávať ani čo so zvyškom masky :-)
Aký je materiál, z ktorého je maska vyrobená? Ide o netkanú textíliu, ktorá je odolná, elastická a extrémne absorbčná. Na povrchu pokožky vytvára polopriepustnú vrstvu, ktorá bráni odpareniu účinných látok a podporuje ich prenikanie do pleti.
Skúšala som oba varianty:
  • MORSKÉ RIASY
O morských riasach:
Morské riasy obsahujú minerálne látky potrebné pre ľudské telo vrátane sodíka, vápnika, horčíka, draslíka, jódu a železa. Taktiež obsahujú dôležité vitamíny vrátane vitamínu A (vo forme beta-karoténu), ďalej vitamíny B1, B2, B6, niacín a vitamín C, ktoré dodávajú pokožke potrebnú výživu. V morských riasach sa sústreďuje tiež veľké množstvo stopových prvkov, proteínov a aminokyselín. Majú protizápalové a antioxidačné účinky. Zvyšujú odolnosť kože, dodávajú jej vitalitu a regenerujú ju. Výťažky z morských rias stimulujú produkciu kolagénu a urýchľujú spotrebu kyslíka v bunkách. Kozmetické prípravky obsahujúce morské riasy majú detoxikačné účinky, hydratujú pokožku, podporujú jej elasticitu spevnením tkaniva, čím efektívne bojujú proti vráskam.

Maska obsahuje prírodný výťažok z morských rias, vitamíny E a A, rastlinný kolagén.
Vyhladzuje jemné vrásky, stimuluje produkciu kolagénu, detoxikuje, podporuje pružnosť pokožky.

  • Okamžitá výživa, hydratácia, pružnosť, jemnosť a sviežosť pre unavenú pokožku.
  • Koncentrované sérum preniká hlboko do pokožky a podporuje jej vitalitu.
  • Jednoduchá aplikácia aj na domáce použitie.
Túto masku som si zamilovala. Mala príjemný chladivý efekt. Bol to dokonalý relax pre moju tvár po únavnom dni. Nanášanie bola síce trošku sranda a nepriľnula tak, ako by som chcela, ale po čase, keď začala pôsobiť, to bola ako pleťová masáž. Úplne zrelaxovaná, presne to, čo som potrebovala ;-) Moja pleť bola vyživená, ale nie mastná a nádherne upokojená. 


  • MATERSKÁ VČELIA KAŠIČKA

O materskej včelej kašičke:
Včelia materská kašička je hustá, mliečna látka produkovaná včelími robotnicami ako výživa včelej kráľovnej. Včelie robotnice miešajú v krčných žľazách med a peľ s enzýmami v krčných žľazách a tak vyrábajú materskú kašičku. Je to vysoko výživný produkt s veľkým obsahom proteínov a vitamínov. Materská kašička obsahuje všetky vitamíny typu B ako napríklad vitamín B2 (riboflavín – laktoflavín) - jeho nedostatok spôsobuje poruchy rastu, poškodenie pokožky a slizníc, vitamín B5 (kyselina nikotínová) - má vplyv na správny rast a fungovanie pokožky. Taktiež obsahuje nenahraditeľné kyseliny (arginín, histidín, valín, metianín, triptofán a iné) vrátane vysokých koncentrácií kyseliny pantotenovej a pyridoxínu. Včelia materská kašička má protizápalové a hojivé účinky. Vysoko účinne pôsobí na liečbu kožných ochorení ako akné, furunkuly, karbunkuly a iné.
Maska obsahuje prírodný výťažok z materskej včelej kašičky, vitamíny E a A, rastlinný kolagén.
Vyživuje, zvláčňuje, zjemňuje, zlepšuje prekrvenie pleti, vyhladzuje jemné vrásky.

  • Okamžitá výživa, hydratácia, pružnosť, jemnosť a sviežosť pre unavenú pokožku.
  • Koncentrované sérum preniká hlboko do pokožky a podporuje jej vitalitu.
  • Jednoduchá aplikácia aj na domáce použitie.
Túto by som odporučila skôr tým z vás, ktoré majú suchšiu pleť a potrebujú poriadnu dávku výživy. Pre mňa bola trošku ťažká a pleť som mala potom trošku mastnejšiu.

Ako masku používať? Očistite si pleť (dôkladne), vyberte ju z vrecúška a priložte k tvári. Nechajte pôsobiť 20-30 minút. Po odstránení masky neoplachujte, zvyšné sérum jemne vklepte do pleti.
Na záver aj vtipné foto, dedko sa ma tak preľakol, že som sa zľakla ja, či nedostal mierny infarkt... :-D
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Takto vyparádená som si ľahla do postele s knižkou :-) A bol to dvojnásobný relax - pre telo aj pre dušu ;-)
Jedna maska stojí 1,90 €, pri kúpe 6 a viac kusov máte poštovné zdarma. Viac info na oficiálnej stránke.

Mňa veľmi nadchla tá s morskými riasami a určite si v budúcnosti kúpim ďalšie :-)


2 komentáre:

  1. neskúšala som ešte žiadne masky na tvár :) maximálne si ju vyčistím s vodičkou Clean & clear alebo s čistiacim pleťovým gélom od Avonu...ale musím vyskúšať aj masky :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]