Post Page Advertisement [Top]

Slovo "testujeme" v názve príspevku má svoj dôvod - ide o druhú hromadnú recenziu na mojom blogu :-) Ako viete, na blogu prebiehala Giveaway o novinky od Avonu! Nakoniec som dostala 5 riaseniek, jedno som testovala ja a ostatné 4 testovali výherkyne GA. Ako dopadlo testovanie a oplatí sa kúpiť si túto riasenku? Avon touto novinkou lákal už dlho, predsa len ide o prvú podobnú inováciu v oblasti riaseniek :-)
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

Riasenka bola v škatuľke spolu s návodom. Samotná riasenka sa skladá z červeno-ružovej a čiernej časti. Najprv dáte dole kryt s nápisom MEGA EFFECTS a obajíte malú ohýbateľnú rúčku. Tú potiahnete a máte v rukách malú riasenku! :-)

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

Ak porovnám skutočnú veľkosť riasenky k tejto fotke, povedala by som, že možno ešte na foto je o čosi väčšia ako v skutočnosti :-) Je fakt mini, aj keď podľa obrázkov sa tak nezdá a objemovo je ako klasická riasenka (9 ml) :-)

Čo tvrdí predajca?
Objavte našu novú revolučnú špirálu! Špirála Mega Effects vám dodá dokonale panoramatický objem v jedinom jednoduchom kroku. Nanáša až o 40% viac** špirály pre dokonale pokrytie rias jedným ťahom.

***

Zloženie: Ultra čierne silikónové pigmenty dodávajú vašim riasam hustý a intenzívne čierny vzhľad.
***
Kefka: Kefka dokonale kopíruje prirodzený tvar rias pre nádherné prekrytie po celej šírke viečka, 
od korienkov ku končekom.
***
* v porovnaní s bežnou kefkou od AVONu

Čo hovoríme na riasenku?

1. NICOL
Riasenka ma na pohľad príjemný obal, ktorý poteší estetično každej ženy :) Nezdá sa mi, že by bol praktickejší od iných riaseniek, práve naopak mne sa vidí ešte menej praktický, pretože je potrebné otvoriť vrchnáčik a ešte aj vyťahovat riasenku z ďalšieho obalu. Oči namaľuje ako každá iná riasenka, pre mňa nič extra (službu mi dobre urobí akákoľvek riasenka, keďže nemám náročné riasy). Páči sa mi, že je možné si nastaviť akýkoľvek uhol kefky, čo by malo uľahčovať presné namaľovanie. Neviem to posúdiť, keďže som ju použila prvýkrát a pracovalo sa mi s ňou celkom nemotorne :-D Taktiež som si zašpinila horné viečko, čo sa mi inak nestáva pri používani špirály, ale predpokladám, že to chce cvik. A nakoniec musím spomenúť, že mi celkom pekne namaľovalo spodné mihalnice. Pri druhej vrstve mierne zlepí mihalnice, ale nič strašné. Farba je o.k. Druhýkrát by som už po tejto špirále nesiahla a pravdupovediac by som ju ani nikomu ďalšiemu neodporučila. Môj názor je, že takýto druh kefky sa v "riasenkovom svete" veľmi neujme a vládnuť budú naďalej klasické špirály. Pre mňa taký priemer celkovo. 

Plusy:
+ pekný obal
+ možnosť nastavenia uhlu používania kefky
+ spodné mihalnice namaľuje veľmi kvalitne
+ nelepí výrazne mihalnice

Mínusy:
- nepraktický obal
- treba sa naučiť s ňou pracovať
- zašpinené horné viečko

foto - archív N.S.
NENALÍČENÉ OKO
foto - archív N.S.
1. vrstva
foto - archív N.S.
DVE VRSTVY

2. MIRKA
Špirála Mega Effects od Avonu osloví už svojím vzhľadom. Je celkom maličká, šikovná, výzorovo pripomínajúca zvýrazňovačku. Vybratie aplikátora mi dosť trvalo, bála som sa silnejšie vytiahnuť, aby som ju nezlomila, ale už viem, že jej to nijak neublíži. Je šikovne riešená. Pri iných špirálach (hlavne nových) mám problém s veľmi mokrou štetkou. Pri tejto špirále sa to ale nestane. Vďaka čomu je to možné, som odfotila. Postup pri maľovaní som volila rovnaký ako u iných špirál. Najprv jedna vrstva na každé oko, potom druhá vrstva taktiež na každé oko. S ľavým okom som mala trošku problém. Naniesla som trochu špirály aj na viečko J

foto - archív M.Z.
NENALÍČENÉ OKO

foto - archív M.Z.
1. vrstva
foto - archív M.Z.
DVE VRSTVY
Aké je moje konečné hodnotenie?

Plusy:   

+ osloví hneď na prvý pohľad,

+ je cenovo dostupná,
+ riasy nezlepí,
+ nekŕši sa ani po niekoľkých hodinách,
+ aplikátor je mokrý tak akurát,
+ nesmrdí.                                                                                                 


Mínusy:
  •  žiadne väčšie pripomienky nemám J 

3. LUCKA
Keď som otvorila svoj balík, respektíve už tú krabičku s riasenkou, prekvapila ma jej veľkosť-čakala som niečo väčšie. Ale už po prvom použití som zistila, že väčšie rozmery by jej len ubrali na praktickosti. 

Musím sa priznať, že mi trochu trvalo, kým som prišla na to, ako vytiahnuť aplikátor z tej čiernej tuby. V podstate to nie je ťažké-je to len vec zvyku.

Tak som sa rozhodla hneď ju vyskúšať. A aké sú moje prvé dojmy? 
Také všelijaké. Priznám sa, že od tejto riasenky som moc nečakala, takže ma celkom prekvapila. Myslím, že na 100% nespĺňa to čo názov hovorí, teda MEGA EFEKTY, ale určite nie je zlá. Je dobrá, a u mňa dokonca jedna z tých najlepších. Nevyskúšala som ich však toľko, aby som mohla povedať že je "skvelá". Pre baby v mojom veku je však taká akurát. 
Teraz Vám tu pridám nejaké plusy a aj taký menší mínus:

Plusy
+ praktické balenie-veľkosť
+ originalita-už toto pre mňa veľa znamená, riasenky poznáme väčšinou všetky také isté->podlhovastý tvár a špirálovitý aplikátor, za originalitu jej dávam malé bezvýznamné plus :)
+ príjemná a jednoduchá aplikácia, ktorú vám zaručuje šikovný aplikátor
+ dostupná značka aj cena
+ ľahká aplikácia aj pri dolných riasach

Ako mínus by som uviedla, že ak nanesiete viac vrstiev ako jednu, riasy sa Vám začnú zlepovať. Ale v podstate to nie je až tak zlé, pretože toto robievajú aj iné riasenky.



Takže celkovo: Riasenka je dobrá, dokážem ju využiť :)
foto - archív L.B.
NENALÍČENÉ OKO
foto - archív L.B.
NALÍČENÉ OKO

4. ZUZKA
Špirála bola balená v peknom čiernom obale,okrem špirály,tak bol aj návod ako ju používať. Myslím,že ten návod je veľmi dôležitá vec,kebyže tam neni ani ja neviem ako ju otvoriť a používať! :) No poďme k špirále: Táto špirála by mala byť jedinečná vďaka aplikátoru,ktorý je revolučný a je úplne iný ako sme doposiaľ zvyknuté na špirálu. Má revolučné "držadlo" vďaka ktorému si môžeme tento aplikátor nastaviť,aby sme si špirálu naniesli pekne na mihalnice a nie viečko alebo na obočie,mne sa bohužial podarilo naniesť niečo aj na viečko. Držadlo som niak neohýbala a nemenila polohy ,asi je to tým,že som neni na to zvyknutá a nenaučená s takým aplikátorom pracovať,myslím si,že časom by sa to dalo spraviť. Neodporúčam naniesť viac ako tri vrstvy lebo mihalnice sa vám začnú zlepovať. Na tejto riasenke nevidím nič také megasuper okrem toho revolučného riešenia-aj to sa musím naučiť,ako s tým zaobchádzať. Špirála riasy vytočí,trochu zhustí a predlži,taká fájn špirála,ktorá by nemala chýbať žiadnej žene. Som rada,že mám túto špirálu lebo splňuje svoje veci ale neni to top špirála roka. Možno keď si na ňu zvyknem a skamarátim sa s ňou,tak možno zmením názor. :)

foto - archív Z.Č.
NENALÍČENÉ OKO
foto - archív Z.Č.
NALÍČENÉ OKO
foto - archív Z.Č.
NALÍČENÉ OKO
 Na fotkách,môžete vidieť,čo špirála dokáže. Špirála je celkom fájn,splňuje svoje očakávania a dávam jej 7 bodov z 10 ! :)


5. JA
Riasenku som testovala dlhodobo, teda nejde o žiaden názor po prvom vyskúšaní. Na aplikáciu si budete musieť zvyknúť, inak to nepôjde :-) Niekoľko prvých líčení bolo smiešnych a aj som si jemne pichla do oka, kým som sa naučila s riasenkou pracovať. Obal hodnotím veľmi pozitívne, určite upúta množstvo ľudí. U mňa však názov neplatil. Žiaden mega efekt sa nekonal. Riasenka predĺžila, objem však nedodala. Zároveň však nezlepila. Spočiatku som si otlačila farbu na viečko, po čase sa mi to už nestávalo. Tak sa mi zdá, že na mňa je suchá. Mojim riasam vyhovujú riasenky, ktoré sú trošku mokré, ale zas nie príliš.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Sumárne hodnotenie:
+ dizajn
+ inovácia
+ predĺženie
+ ľahké odlíčenie

- cena, ak nie je v akcii (10 € je skrátka veľa)
- žiaden (mega) efekt
- nezvyk na takúto kefku - trvá, kým sa s ňou naučíte pracovať

Ako vidíte aj na základe tejto hromadnej recenzie, 100 ľudí = 100 chutí. Nicol riasenka neoslovila, mňa tiež nie. Mirku, Lucku a Zuzku zas dostala. Základom hodnotenia sú vlastné mihalničky, ktoré má každá iné. Ja ich mám jemnejšie, veľmi nevýrazné bez líčenia. Ak chcete túto riasenku vyskúšať, choďte do toho! Predsa len, riasenky sa takto neinovujú každý deň :-) Čo sa týka efektu, predčí ju aj riasenka od Essence za cca 2 € a to už je čo povedať. Za mňa však efektom neobstála, a preto moje hodnotenie FAIL.

Skúšali ste? Boli ste spokojné? :-)

12 komentárov:

  1. na tých fotkách špirály na oči to vyzerá akoby všade bola iná špirála. Ono asi aj záleží na technike maľovanie, alebo možno od rias.
    Ja by som túto špirálu rada vyskúšala, ale mám aj iné úžasné špirály, ktoré sú lacnejšie a tak načo riskovať keby aj mne nevyhovela, možno niekedy:)
    nati

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Toto hromadne testovanie bolo super, este raz vdaka :-) U mna je to tiez tak, ze aj nejaka lacnejsia riasenka ako je essence alebo s-he mi namaluje oci lepsie ako tato od avonu ale napr. efekt u mirkinych rias sa mi velmi paci

    OdpovedaťOdstrániť
  3. hmm hmm...tvoje řasy se mi líbí nejvíc, jinak mi přijde, že dělá pavoučí nožky. taky jsem si vždycky myslela, že je větší :D ale nekoupím si ji, já mám ráda řasenky, co udělají velký objem a efekt "umělých řas", což tahle nesplňuje :(

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ďakujem! :-) ona nie je zlá na prirodzený look, ale toto ja rada nemám, takže som ju posunula sestre :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ahojky, mne taky neoslovila. Vyhrala sem ji v soutezi na fb strankach avonu.

    Furt se mi otiskuje na vicko, slepuje a hlavne

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Je na moje rasy tezka a po par hodinak hrudkuje na rasach, recenze na blogu

    OdpovedaťOdstrániť
  7. uuuuf tak toto ma veľmi prekvapilo, tak ako hovorí Nicol, tiež nemám veľmi náročné riasy. Ale na to, že sa maľujem len príležitostne a s takou špirálou som sa stretla prvýkrát, ma prekvapuje každá jedna negatívna reakcia. Ja som ju v katalógu našla za 6,90 € a zvýhodnená cena 4,90 €, pričom avon lady ju majú ešte o čosi lacnejšiu.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. nic extra za tu cenu ako pozeram, ale tak mozno vychytaju chyby a nabuduce vymyslia nieco lepsie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Mám rada veci od Avonu a aj túto som vyskúšla :))

    OdpovedaťOdstrániť
  10. no na tuto novinku som už dlhšie pozerala,ale asi si ju nekúpim mňa veľmi odrádza to, že pri maľovaní si tienim s rukou a tou kefkou. No neviem ostanem asi verná normálnym špirálovým kefkám :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Čavte baby,ja som bola sklamaná keď som ju vyskúšala..čakala som viac ked z nej robili také haloo..za tú cenu sú v avone oveľa lepšie špirály :) ale každopádne veľmi dobrá recenzia..Mimochodom baby ak máte záujem o AVON výrobky rada Vám objednám a samozrejme dám 10% zľavu :) + z času načas nejaké tie vzorečky.. stačí ma kontaktovať..dúfam že nevadí že to tu píšem do komentára :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. ja som nakoniec nasla pozitivne vyuzitie tejto riasenky- malujem si s nou len spodne mihalnice, pretoze ich namaluje (aspon teda mne) velmi pekne! tolko moje oneskorene doplnujuce hodnotenie :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]