Post Page Advertisement [Top]

Alebo ako som sa nechala nalákať... :-) a dobre som spravila :-) Recenziu na prvý beauty box od BioBeauty.sk som zazrela len matne a nevenovala som stránke pozornosť. Keď som však za registráciu dostala vzorky, začala som sa o spoločnosť bližšie zaujímať a rozhodla som sa objednať si septembrovú škatuľku krásy. Nie pre seba, pre mamku, ktorá bude mať meniny (12.9.), a ktorej moje vzorky veľmi vyhovovali. Box som teda objednala a zaplatila vopred v utorok. Dnes je štvrtok a ja mám box už doma! Neuveriteľné!!! Žiadne čakanie, ako pri Ladyboxe, kde si platíte mesiac dopredu a zvyčajne aj tak nedodržia termín dodania.
Nevydržala som, a balík som otvorila, aby som ho mohla nafotiť a inšpirovať vás. Samozrejme, naspäť som ho zabalila a čaká na budúci týždeň :-)
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Box bol zabalený v nádhernej škatuľke! :-) Doslova a do písmena. Úžasne krásna a rozkošná :-)
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Prosto úplne roztomilá! :-) A ešte lepšie prekvapenie sa skrývalo vo vnútri:
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Keď som škatuľku otvorila, povedala som len WAU! Fakt som bola nadšená :-) Mamka sa zaručene poteší!
Čo obsahoval septembrový BioBeauty Box? Ani jeden produkt som neotvárala, keďže boxík som objednala pre mamku, nech si tieto produkty otvorí ona sama ;-)
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

Plné balenia produktov


1. Telový maslový krém s obsahom bambuckého masla. Čo o tomto kréme hovoria stránky biobeauty.sk?
Maslový telový krém pre suchú a veľmi suchú pleť s obsahom unikátneho bambuckého masla je určený pre starostlivosť celého tela. Bambucké maslo obsahuje zložky, ktoré majú jedinečnú schopnosť revitalizovať, chrániť, hydratovať a hojiť poškodenú pokožku. Kombinácia prírodných olejov a minerálov z Mŕtveho mora má ohromujúci účinok – výrazne zlepšuje regeneráciu buniek, obalí vaše telo dlhotrvajúcou a prenikavou vlhkosťou, zvyšuje elasticitu pleti. Intenzívne zjemňuje a vyhladzuje, rýchlo sa vstrebáva. Chráni pred nepriaznivými vplyvmi životného prostredia. Pleť je hodvábne jemná a príjemne vonia. Je obohatený o prírodné oleje: jojobový, šípkový a pomarančový, včelí vosk, Aloe Vera, vitamínu A a E. Odporúčame na suchú pleť aj na pleť s kožnými problémami (ekzém, lupienka).
Produkt má 250 ml a stojí 10,90 €. Kúpite tu.

2. Intenzívna 5-minútová maska na tvár.
Pleťová maska 5-minútová:

Špeciálna formula obohatená vysokou koncentráciou aktívnych prísad na odstránenie odumretých pleťových buniek a regeneráciu pleti. Zvlhčuje a vyhladzuje štruktúru pleti už za 5 minút. Obsahuje minerály z Mŕtveho mora, mandľový a avokádový olej, panthenol, vitamín E a provitamín B5. Osvieži a oživí unavenú pleť, má sťahujúce účinky. Použitie: Masku naneste na odlíčenú pleť tváre a dekoltu a nechajte 5 minút pôsobiť. Potom ju zmyte teplou vodou a jemnými krúživými pohybmi kozmetickou hubkou alebo žinkou. Vyhnite sa oblasti očí. Revitalizáciu dokončite použitím hydratačného krému Mineral Beauty System s výživnými látkami, vitamínmi a minerálmi či krému proti vráskam
V škatuľke bolo dvojbalenie po 8 ml, jedno stojí 1,79 €. Kúpite tu.

3. Mini mydielko Olivy a Levanduľa
Mydlo vyrábané tradičným spôsobom výroby mydiel z Marseille, s tradičnou vôňou olív a levandule, v mini cestovnom prevedení balenom v dizajnovom obale.
Produkt má 25 g a stojí 1,20 €. Kúpite tu

Vzorkové balenia produktov

4. Sprchový krém Aníz a Pačuli.
Jemný a voňavý sprchový krém s obsahom výživného olivového oleja, ktorý zjemňuje a hydratuje  pokožku.  Vďaka sladko-korenistej vôni anízu a pačuli si ho zamilujete. Optimálne pH 6 sprchového krému ho predurčuje na každodenné použitie. 
 V škatuľke bolo 50 ml balenie. Plný produkt má 200 ml a stojí 11,90 €. Kúpite tu.

5. Aloe Vera Gél.
Intenzívna hydratácia a upokojenie pokožky. Aloe Vera je po stáročia známa ako dôležitá prírodná látka používaná na kozmetické účely. Má silné upokojujúce a hojivé účinky a súčasne pôsobí ako zvláčňujúci a vysoko hydratačný gel. Stimuluje krvný obeh a podporuje rast nového kožného tkaniva a prispieva tak k zachovaniu zdravej pleti. Prírodné prípravky z Aloe môžu výrazne zmierniť kožné problémy v období dospievania. Aloe Vera je tiež účinná na popáleniny, regeneruje pokožku po opaľovaní či bodnutí hmyzom. Minerálne soli z Mŕtveho mora obsahujú bohatú zásobu minerálov a stopových prvkov, ktoré okysličujú, vyživujú a regenerujú pleť. Gél dodá pokožke potrebné živiny a po jeho aplikácii sa pleť upokojí. Vyvážená kombinácia prírodných minerálov z Mŕtveho mora a výťažkov z Aloe Vera, prírodného vitamínu E a levanduľového oleja pri pravidelnom používaní Vám pomôže udržať si mladistvý vzhľad. Výborne sa vstrebáva a krásne vonia. Intenzívne hydratuje, zjemňuje Vašu pleť. Zanecháva pokožku jemnú a vláčnu.
 Klasické vzorkové balenie. Plný produkt má 150 ml a stojí 6,90 €. Kúpite tu.

6. Denný pleťový krém proti vráskam.
Denný krém proti vráskam:

Obsahuje mineráli z Mŕtveho mora, vitamín E, Aloe Vera, prírodné oleje (jojobový, olivový, avokádový, mrkvový, minerálne), retinol a panthenol. Unikátny produkt vyrovnáva vlhkosť pleti a chráni pred nepriaznivými účinkami vonkajšieho prostredia. Zásobuje pleť základnými výživnými látkami a pôsobí proti tvorbe vrások, oživuje pleť a zanecháva ju hebkú a vláčnu. Výborne sa vstrebáva.

Použitie: Aplikujte ráno malé množstvo krému na vyčistenú pokožku tváre a dekoltu a roztierajte jemnými krúživými pohybmi.
Klasické vzorkové balenie. Plný produkt má 50 ml a stojí 10,50 €. Kúpite tu.  

7. Nočný pleťový krém proti vráskam.
Nočný krém proti vráskam:

 Obsahuje minerály z Mŕtveho mora, vitamín E, Aloe Vera, prírodné esenciálne oleje. Jedinečné zloženie krému vyrovnáva vlhkosť pleti a chráni ju pred nepriaznivými vplyvmi vonkajšieho prostredia. Vyživuje pleť esenciálnymi výživnými látkami  a pomáha oddialiť tvorbu vrások. Regeneruje a viditeľne oživuje vzhľad pleti, zároveň ju zanecháva hodvábne jemnú. Nezanecháva mastný pocit, veľmi príjemne, neutrálne voní.  

Večer pred spaním naneste malé množstvo krému na vyčistenú pokožku tváre a dekoltu a rozotierajte jemnými krúživými pohybmi. Pre znásobenie účinku odporúčame na vyčistenie pleti pred nanesením krému použiť čistiace Pleťové mlieko z našej ponuky.
Klasické vzorkové balenie. Plný produkt má 50 ml a stojí 10,50 €. Kúpite tu

8. Telové mlieko Wild Ocean.
Zjemňuje, hydratuje a zároveň chráni. Má ľahkú krémovú konzistenciu a je ľahko absorbovateľný pokožkou. Obsahuje výnimočnú kombináciu prírodných minerálov z Mŕtveho mora, esenciálnych vitamínov (vitamín E a provitamín B5, panthenolu a prírodných olejov (hroznový, mandľový nechtíkový, ružový a levanduľový). Ďalej je doplnený Aloe Vera gelom, extraktom z harmančeka, výťažky z kivi a broskyne a včelím voskom, pre maximálnu starostlivosť a pôžitok. Týmto unikátnym zložením zaručuje toto telové mlieko dokonalú starostlivosť o Vašu pleť. Zjemňuje a hydratuje, obnovuje a udržiava prirodzenú pružnosť a vlhkosť Vašej pokožky. Chráni pleť pred dehydratáciou a negatívnymi vplyvmi vonkajšieho prostredia. Upokojuje namáhanú pleť, pleť sa stáva jemná a zamatová. Kvalitné parfumácie zabezpečuje dlhodobé uvoľňovanie jemnej vône. Pre všetky typy pleti.
Klasické vzorkové balenie. Plný produkt má 500 ml a stojí 8,90 €. Kúpite tu

9. Crazy Me nočný krém. Tento už momentálne skúšam aj ja, keďže mi prišiel v predošlom balíčku a bude naňho recenzia ;-)
Jemný nočný krém s príjemnou prírodnou vôňou rastlinných výťažkov, z ktorých je vyrobený. 

Dodáva pleti potrebné živiny počas noci, regeneruje pleť počas spánku a ráno je pleť svieža a oddýchnutá. Krém je možné použiť aj ako očný krém na noc a eliminuje tak tmavé kruhy pod očami. Regeneruje poškodené bunky svojím špeciálnym zložením obohateným o prírodné protizápalové zložky ako je Omega 3, extrakt z ginko biloba, harmančeková voda. Zloženie podpouje mikrocirkuláciu a pôsobí tak proti opuchom. 

Ráno po pebudení bude Vaša pleť žiariť energiou. 
 Použitie - naneste na očistenú pleť pred spaním jemným vklepkaním do pokožky, aj do okolia očí.  
Nie je testovaný na zvieratách. 
Neobsahuje - PEG, parabény, silikón, phenoxyethanol, geneticky modifikované organizmy, petrochemikálie, farbivá alebo umelé parfémové prísady. 
Schválené Bio certifikátom - CHARTE COSMEBIO
 Klasické vzorkové balenie. Plný produkt má 30 ml a stojí 38 €. Kúpite tu.


Ja som nadmieru spokojná! Poďme počítať :-) Za všetky produkty v plnom balení by som zaplatila cca 14 € bez poštovného a to nerátam to množstvo vzoriek! Určite sa mi oplatilo zaplatiť 12,90 € za tento box. Absolútne neľutujem a určite odporúčam ďalej. Za hlavný ťahák považujem to telové maslo, ktoré bude určite božské :-) Mamka skúšala nejaké vzorky od Mineral Beauty System a bola to jedna z mála značiek, ktoré jej nedráždili pokožku :-) Už sa teším, čo povie na balíček mamka ;-)

Čo hovoríte na septembrový box? Páči/nepáči? :-)

10 komentárov:

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]