Post Page Advertisement [Top]

Minulý týždeň som vypotrebovala produkty z cestovného setu, ktorý mi z Macadamia Hair poslali na vyskúšanie. Nastal tak čas na vlastnú objednávku. Dlho som neváhala, keďže produkty sú božské a v súčasnosti aj v akcii - za veľký set som zaplatila 55 €. Môže sa to zdať veľa, ale stojí to za to ;-) Pri ceste domov som sa stretla so sestrou, ktorá hovorila, že mi prišiel fakt veľký balík. No to, čo ma čakalo na posteli, som naozaj nečakala :-D A že je naozaj veľký, uvidíte o chvíľu ;-) 
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Čo som si objednala?
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
 Veľký set, ktorý obsahuje:
  • Rejuvenizačný šampón 100ml (samostatná cena 7,50 €)
  • Hydratačný kondicionér 60ml (samostatná cena 5,50 €)
  • Liečivý olej 125ml (samostatná cena 34,50 €)
  • Hĺbková regeneračná maska 100ml (samostatná cena 11,50 €)
  • Liečivý olej v spreji 60 ml (samostatná cena 13,00 €)
  • Výživný krém bez oplachovania 60ml (samostatná cena 5,50 €)
  • Krém na oživenie vĺn a kučier 60ml (samostatná cena 6,50 €)
  • Styling na odmotanie a uhladenie vlasov 100ml (samostatná cena 11,50 €)
  • Hrebeň napustený olejom (samostatná cena 9,00 €)
AK by som si všetky produkty kupovala jednotlivo, zaplatila by som 104,50 €!!!! Ja som svoj set kúpila takmer o 50% lacnejšie, čo je úplne dokonalé :-)
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Produkty boli v luxusnom balíku, ktorý držal zavretý pomocou magnetov vložených do škatule. Na obrázku tak nevyzerá, ale balík je naozaj veľký! Cca 40 cm na dĺžku a cca 20 cm na šírku. Naozaj som až taký veľký set nečakala :-)
Skúšala som už takmer všetky výrobky okrem oleja v spreji, krému na oživenie vĺn (ten neviem, či vôbec vyskúšam, keďže mám rovné vlasy, no možno...) a stylingu na odmotanie vlasov, takže sa určite ocitnú v nejakom príspevku.

To však nie je všetko! Ako ste si zaiste všimli na prvej fotke v príspevku, neprišiel mi len set, ale ešte čosi navyše. Už keď sa ma prvýkrát pýtali, ktoré produkty by som rada vyskúšala, okrem  cestovného setu som spomenula Tangle Teezer. Nečakala som ho tak skoro a on prišiel v mojej objednávke! WOW! 
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Bola a stále som úplne v šoku, veľmi mi to spríjemnilo deň :-) V balení kefy (ktorá samostatne stojí 13,50 €) bolo aj minibalenie oleja (10 ml, ktoré samostatne stojí 5,50 €) a minibalenie masky na vlasy (15 ml, ktorá samostatne stojí 1,90 €). Vrelo odporúčam tento e-shop, navyše, ako moje čitateľky máte ZĽAVU 10%, ale iba na neakciové produkty - zľava bude odčítaná až po potvrdení objednávky pracovníčkou firmy, tak sa nezľaknite, ak vám pri sumarizácii nenabehne výsledná suma so zľavou. Pre uplatnenie zľavy je potrebné zadať kód "BLOG- čitateľka".

Toto stále nie je všetko :-) V balíku sa nachádzali aj dve vrecúška a po prečítaní som zistila, že ide o pleťové masky z netkanej textílie.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Pleťové masky z morských rias a zo včelej materskej kašičky - každá z nich stojí 1,90 €. Masky si môžete objednať tu, pri nákupe 6 ks a viac máte poštovné zadarmo ;-). Určite o nich na blogu ešte napíšem.

Ja som so službami Macadamie extra spokojná! :-) Znova som platila dopredu, akurát, že balíčku trošku trvalo, kým ku mne došiel (objednávala som 12.9), no aj tak, to prekvapenie a nadšenie stálo za to ;-)

6 komentárov:

  1. Super prekvapenie :D Je fajn že ti dali taký hodnotný darček zadarmo :) Pre mňa je to moc vysoká suma. Ja si úplne vystačím so značkou kallos ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. v porovnaní s bežnými produktami je to fakt drahé, no za seba môžem povedať, že som rada, že som vyskúšala a viem, že tá cena stojí za to, no tiež viem, že situácia dnes je ťažká... :-(

      Odstrániť
  2. Wau, super balík! Dúfam, že vyskúšaš aj ten krém na oživenie vĺn, veľmi by ma zaujímal :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já byla nadšená z Macadamia masky a chtěla si ji koupit, ale pro tuto chvíli jsem si to rozmyslela. A to proto, že je plná silikonů. S těmi já nikdy neměla problém, citlivou pokožku nemám. Ale už je to nějaký ten rok, co se mi začla dělat (TMI warning) na pokožce hlavy už po druhém dni od umytí taková vrstva sajrajtu, vypadá to jak slepené lupy. Navenek to vidět není, loupat se to neloupe, ale když se poškrábu na hlavě, zůstane mi to za nehty. A počítám, že to ucpává kořínky. Já si myslela, že se mi zkrátka začaly víc mastit vlasy a že to je maz, ale až když jsem začla víc číst blogy, tak mi došlo, že to může být ona častokrát zmiňovaná ucpávací vrstva silikonů. Takže si v brzké době plánuji nakoupit nějaký bio šampon, kondicionér a masku bez silikonů, abych pokožce hlavy trochu ulevila.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Čo ja najviac môžem z Macadamie je olej - ten je úplne božský, najleší olej na vlasy, aký som kedy vyskúšala. No a keďže len samostatné oleje by ma stáli tých 55 €, prečo ich nekúpiť rovno v celej sade :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Wow.vyzerá to super, ale podľa mňa drahé :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]