Post Page Advertisement [Top]

Toto bude na dlhšiu dobu posledný nakupovací post, keďže som si dala sama zákaz nakupovať kozmetiku :-D Z jedného praktického dôvodu - mám jej toľko, že ju nestíhame spotrebovať, aj keď tie iné a nové vecičky sú lákavé (najmä v zľave). A tak, keď ma minulý týždeň v YR naštvali s mejkapom, ktorý som si  chcela kúpiť, vrhla som sa na fann.sk a využila som akciu na Max Factor. Zároveň som sa spojila s tetou, ktorá tiež chcela mejkap a už sme mali aj poštovné zadarmo. No neostalo to len pri mejkapoch ;-)
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Kúpila som si:
  • Effect Powder očné tiene (Gosh) v odtieni Glamour (zlatá) 5 €
O čo ide?
Trblietavý púder nájdete v elegantnej sklenenej nádobke s praktickým sitkom v rôznych farebných odtieňoch. Pre výrazný farebný efekt ho môžete aplikovať ako očný tieň na podklad – vodeodolný očný tieň, pre jemné zvýraznenie ho rozotrite do stratena.

O čo ide?
Farebný rúž s efektom balzamu a ochranným faktorom SPF 15. GOSH Soft’n Shine Lip Balm je farebný rúž, ktorý pery zvláčňuje, hydratuje a vyživuje, pričom ich zároveň chráni pred pôsobením slnečného žiarenia. Farby rúžu sú čiastočne transparentné s perleťovým efektom a vanilkovou príchuťou. Soft’n Shine Lip Balm od GOSH obsahuje tiež vitamín E, ktorý predchádza vplyvu voľných radikálov na citlivú pokožku pier.

O čo ide? Písala som o ňom po vyskúšaní vzorky tu, ale určite sa objaví ešte jedna recenzia :-)

Unikátny prípravok Facefinity All Day Flawless 3in1 bol vyvinutý pre ženy, ktoré od svojho make-upu očakávajú jednoduché dosiahnutie trvácneho, profesionálneho krytia, bez potreby dodatočnej úpravy pleti počas dňa a neželaného lesku. Make-up vyzbrojuje pleť technológiou „flexi-hold“, ktorá na povrchu vytvára výrazný, a pritom príjemne ľahunký film. Korekčné mikročiastočky v zložení pôsobia ako mechanika pre ochranu pred vonkajšími vplyvmi – pred potom a kožným mazom. Skrášľujú a zachovávajú bezchybný vzhľad celé hodiny a predchádzajú lesku. A napokon zloženie make-upu s ochranným faktorom SPF 20 doručuje pleti celodenné intenzívne krytie a matný povrch vďaka olej absorbujúcim zložkám, ktoré minimalizujú lesk na povrchu pleti. 

Tento mejkap si objednala teta, používa ho už dlhšie a je nadmieru spokojná. O čo ide?

Make-up a sérum 2v1, inovatívny, vysokoúčinný prípravok vyvinutý pre omladenie a skrášlenie pleti. Inteligentný make-up s dvojitým efektom okamžite vyhladzuje vrásky a jemné linky pričom dokonale kryje tmavé škvrny a pigmentové rozdiely. Dlhodobo udržiava jednotný tón a štruktúru pleti. Ageless Elixir je pre milióny žien vítaným riešením ich požiadaviek na omladzujúci make-up. Viac ako 70% žien, ktoré trápia známky starnutia, uvádza tmavé škvrny a pigmentové rozdiely ako najvážnejší problém popri vráskach. Make-up Max Factor Ageless Elixir bol vyvinutý tak, aby poskytol zrelej pleti okamžité a dlhotrvácne účinky, ktoré skrášlia a ošetria pleť, pričom zakryjú a vyhladia známky starnutia. Prekrýva jemné linky a vrásky, hydratuje a chráni pleť a pôsobí aj ako prevencia pred ďalšími prejavmi starnutia. 

  • a vzorka 5 ml Matis Résponse Pureté gel krém zadarmo - na stránkach fann.sk som ho nenašla, preto link na parfums.sk
S objednávkou som nadmieru spokojná a už sa teším na testovanie/skúšanie :-). Páči sa mi, že pribalili vzorku a že práve taký krém, ktorý mi bodne a značku, ktorú som ešte neskúšala. Častejšie nakupujem vo Fann, ale len vtedy, keď majú akcie, inak sa mi tovar zdá dosť drahý - napr. vône nakupujem len cez parfums.sk - sú to originály a aj o 50% lacnejšie ako vo Fann.


6 komentárov:

  1. Všetky veci by som chcela.
    http://my-secrets-and-dreams.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak tomu sa hovorí výhodný nákup, perfektné ceny, no nekúp to!:)

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Z fannka objednavam pravidelne a vzdy som spokojna. Akurat ze podla mna maju v eshope mensi vyber ako na predajni.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. zaujimaju ma hlavne vyrobky gosh- dufam ze budu recenzie :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]