Post Page Advertisement [Top]

Aj keď som v tomto článku vyhlásila, že som ASI našla dokonalý mejkap, moje hľadanie pokračuje :-) Dnes som sa zamerala na mejkap, ktorý nekúpite v drogérii a ktorý nesľubuje nesplniteľné číslo pri počte hodín, ktoré vydrží na tvári. Skôr pomáha pri problémoch :-) Takže pôjde o úplne iný mejkap, aké som skúšala doteraz a je to aj môj prvý kompaktný mejkap, takže na nanášanie som použila aj štetec na mejkap z mojej Zoeva sady :-) čím ďalej tým viac používam mnoho štetcov a neviem si vynachváliť prácu s nimi.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Tento mejkap sa nachádzal v papierovej škatuľke. Má 10 g, a tak, ako aj ostatné produkty od Biodermy, je vyrobený vo Francúzsku. Čo hovorí výrobca o tomto mejkape?
Špeciálny kompaktný make-up vyvinutý pre citlivú a reaktívnu pleť so sklonom k začervenaniu, či pleť s rosaceou. Znižuje začervenanie, zjednocuje pleť a chráni pred UV žiarením.

 Sensibio AR Kompaktný make-up okamžite upokojuje začervenania a zabraňuje ich zhoršeniu a rozšíreniu.
Patentovaný komplex Rosactiv® pôsobí priamo na faktor zodpovedný za dilatáciu a oslabenie kožných ciev (zdroj stáleho začervenania). Sensibio AR Kompaktný make-up s dlhotrvajúcim účinkom pomáha v boji proti vzniku a zhoršeniu rozptýlených začervenaní.
 Sensibio AR Kompaktný make-up trvale a dlhodobo pôsobí proti prechodnému a intenzívnemu začervenaniu spôsobeného vplyvom agresie (počasie, emócie, diéty, teplo atď.) i proti začervenaniu permanentnému (malé, viditeľné cievky).
 Sensibio AR Kompaktný make-up zjednocuje odtieň pleti a zakrýva nedokonalosti, pokožku zanecháva zamatovo hebkú.
  Aplikujte Sensibio AR Kompaktný make-up každé ráno na tvár a krk pomocou hubky na očistenú pokožku micelárnou vodou Sensibio H2O AR. Dá sa použiť samostatne alebo v kombinácii s krémom Sensibio AR.
 Ak ste vystavení slnku, aplikáciu Sensibio AR Kompaktný make-up opakujte každé dve hodiny.
 Počas leta odporúčame používať vhodný výrobok na slnečnú ochranu určený pre problematickú a citlivú pokožku: Photoderm AR, ktorý upokojuje a chráni pokožku pred slnečným žiarením.

Pre všetky z vás, ktoré trpíte začervenaním pokožky je toto skvelý produkt! Navyše, obsahuje SPF 30.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Mejkap má balenie ako klasický púder - otvoríte ho a vidíte zrkadielko a krém. Po odklopení krému sa vám ukáže hubka na nanášanie mejkapu. Ako som písala vyššie, ja preferujem štetec. Tieto hubky sú pre mňa doslova nepoužiteľné, ale zas ak nemáte nič iné po ruke je to lepšie, ako strkať prsty do mejkapu :-)
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Testovala som svetlý odtieň, ktorý sa na prvý pohľad zdal dosť tmavý, až som sa preľakla. Ako vyzeral na pleti? Bol taký tmavý? Zoxidoval počas dňa? A čo výdrž?
Všetky fotky sú robené s BLESKOM.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
NENALÍČENÁ
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
S MEJKAPOM
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
KOMPLETNÉ LÍČENIE TESNE PO /pri dennom osvetlení/
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
PO 5 HODINÁCH /pri umelom osvetlení/
Mejkap je veľmi zaujímavý. Prečo? Nanášala som ho štetcom na vyčistenú pleť, na ktorú som naniesla Pore Refiner. Spočiatku ostávali šmuhy po štetinkách a ja som sa obávala, ako to bude vyzerať. A výsledok? Nadmieru spokojná! Prekryl všetky nedokonalosti ako začervenanie, mierne kruhy pod očami či vyrážky. Nanášala som ho aj pod úroveň tváre, aby som strela prípadný sek medzi tvárou a krkom :-) Napriek tomu nebol na tvári tmavý a to som už od letného opálenia úplne vybledla. Bioderme sa často vyčítajú odtiene. Naozaj, dva sú málo. Ja nie som veľmi bleduľka, takže mne svetlý sadol, tmavý mi sadol v lete, keď som bola opálená. Ak ho budete nanášať opatrnejšie a nepreženiete to s vrstvami, dá sa to jemne zosvetliť, je to však obrovský nedostatok Biodermy, keďže Európanky sú vo väčšine bledšie.
Trošku som sa leskla v T-zóne, a tak som naniesla môj najobľúbenejší púder Invisible Fixing Powder od Dermacolu. Vydržal bez prepúdrovania dosť dlho, na tvári som ho necítila a ani nezaliezal do pórov či vrások. Po dlhšom čase trošku zoxidoval a jemnučko stmavol, nebolo to však nič strašné. Celkovo ide o výborný mejkap, ale nevydrží celú noc.

+ aplikácia
+ praktické balenie na cesty
+ krytie
+ splynutie s farbou a odtieňom pleti
+ neparfemovaný 
+ nedráždi ani citlivú pleť
+ nezalieza do vrások a pórov
+ nespôsobil žiadnu negatívnu reakciu na pleti
+ efekt masky nehrozí
+ SPF 30

- cena
- mastnejšia pleť sa leskne
- oxidácia
- výdrž

Páči sa mi, že spĺňa všetko to, čo sľubuje. Pokožku zanechal zamatovo hebkú, ale nedotýkať sa! :-D Nesľuboval neuveriteľnú výdrž neviem koľko hodín, a za to má u mňa obrovské plus. Dopadol omnoho lepšie ako mejkapy, ktoré sľubovali zmatnenie a výdrž po 24 hodín (hahaha). Je to skvelý mejkap, akurát trošku drahší (cca 18,90 €).

Skúšali ste tento mejkap? Máte možnosť získať ho (a mnoho iných produktov) v mojej giveaway!!! :-) 

3 komentáre:

  1. Ďakujem za recenziu :) rozmýšľala som už nad ním ale zatiaľ som sa neodhodlala, keďže tá cena je predsa len na mňa dosť... Ale keď budem potrebovať make-up tak už nekúpim lacný (s ktorým zas nebudem spokojná) ale kúpim radšej niečo kvalitné, určite porozmýšľam potom aj nad týmto, s odtieňom by som nemala mať problém som celkom tmavá žiadna snehulienka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. vyzera celkom fajn a s tymi odtienmi to je pravda- je to bud alebo.. inak by som si ho asi nekupila, zda sa mi dost drahy a hlavne obsahuje male mnozstvo oproti klasickym make-upom

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]