Post Page Advertisement [Top]

V rámci spolupráce s notino.sk som v priebehu minulého týždňa dostala mini voňavý balíček, v ktorom sa nachádzala aj malá škatuľka. Najprv som si myslela, že ide o nejaký krémik, no pri bližšom prezretí a prečítaní som zistila, že ide o balzam na pery s Anti-Age účinkami. Obal vyzerá luxusne a tak aj samotný produkt. No aký je účinkom? A čo o ňom hovorí predajca?
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Na notino.sk sa dočítate:
Línia Specialist je pre ženy, ktoré chcú doplnkovými prípravkami podporiť a zvýšiť účinok protivráskovej starostlivosti alebo hľadajú špeciálnu starostlivosť pre tvár, krk, dekolt, pery alebo ruky a nechty. Obsahuje jedinečnú patentovanú technológiu SkinNova SC Technology pre mladistvo sviežu pleť, obnovuje kožné bunky a predlžuje ich životnosť. 



Okamžite a dlhodobo redukuje vrásky v oblasti celých pier. Zjemňuje popraskané a vysušené pery - výborný balzam na hory a k moru. Obsahuje UV filter, intenzívne ošetrujúci, protivráskový a upokojujúci balzam pre zamatovo jemné a rovnomerné pery. 


Typ pleti: 
Vhodné pre všetky druhy pleti, obzvlášť podráždenú a stresovanú pleť. 
Aplikácia: 
Naneste tenkú vrstvu na dokonale čistú pleť, nechajte pôsobiť 10 minút, potom zvyšky masky zotrite kozmetickým tampónom. 
Aktívne látky: 
SkinNova SC Technology - pre mladistvo sviežu pleť, obnovuje kožné bunky a predlžuje ich životnosť. 
Deliner komplex - pre stimuláciu produkcie fibronektínu, preto sa zlepšuje organizácia štruktúry spojivých tkanív. Vrásky sú vyplnené zvnútra. 
Avokádový a makadamový olej - majú intenzívny dlhodobý ošetrujúci účinok, vyhladzujú pery. 
Obsahuje UV filter - ochrana
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Vzorka, ktorú som skúšala má 2 ml. Plné balenie má (LEN) 10 ml! Priznám sa, nenasledovala som inštrukcie a nezotrela som zvyšky z pier. Prišlo mi to ako mrhanie!
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Balzam som nanášala na pery a aj na okolie. Mám jemnučké vrásky okolo pier a naozaj ich vyzmizíkoval, ale iba počas doby pôsobenia balzamu. Pre dlhšie účinky by bolo potrebné používať tento produkt pravidelne dlhšiu dobu (pár mesiacov, prosím, nikdy nečakajte zázrak po týždni :-)). Nemá výraznú vôňu, čo je super, lebo som ho používala najmä na noc. Rozotierala som ho prstom tak, ako aj klasický hojivý zázrak. Musím vyzdvihnúť jeho výdrž! Samotný, keď nejem a nepijem, cítim na perách aj po 5 hodinách, čo je na balzam naozaj výborné! A keď som sa najedla alebo napila, on tam stále bol, nezmizol spolu s jedlom :-D
Je to skvelý produkt, akurát jeho výnimočný anti-wrinkle (proti vráskový) účinok som extra nepostrehla, iba ten krátkodobý a zrejme optický. Najhoršie na tomto produkte je cena! Takmer 30 € za 10 ml balzam na pery je masakrálna suma peňazí. Ak by stál okolo tých 10 €, tak by sa to ešte možno dalo, raz za čas investovať do kvalitnejšej kozmetiky, ale 30? Na starú menu 1000 Sk, za to si môžem kúpiť kabelku alebo jedlo na cca týždeň... a nie 10 ml balzam na pery, hoci je úplne dokonalý. Toto je jediný fail tohto produktu.


Koľko ste ochotné investovať do fakt kvalitného balzamu na pery?

5 komentárov:

  1. Do kvalitního balzámu jsem ochotná investovat tak 100 korun. Víc jen pokud má nějakou super neodolatelnou vůni nebo třeba barví, takže se dá použít i jako rtěnka či lesk.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som uvazovala akurat nad bioderma balzamom, ktory stoji cca 10 eur a aj to mi prislo vela,takze ho zatial nemam;) tak ale Juvena je draha..takze sa to neda cenovo porovnavat so spotrebnou kozmetikou vacsiny smrtelnikov:))

      Odstrániť
    2. Bioderma balzam nestoji teda za vela, ja osobne som bola z neho dost sklamana... Najviac sa mi pacia asi tie od Yves Rocher... a 30e za balzam na pery by som tiez urcite nedala, to ja uz nadavam, ze mi v DMku zdvihli moju oblubenu Weledu Everon nad 5 ecok...Ale zas je pravda, ze ta Juvena nie je klasicky balzam, skor by som ju zaradila do kategorie serum.

      Odstrániť
  2. tak tie 3 e by som obetovala za balzam

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja by som potrebovala fakt super balzam tak by som možno bola ochotná investovať do neho

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]