Post Page Advertisement [Top]

Musím sa k niečomu priznať. Voči lacnejším riasenkam mám predsudky. To bol aj dôvod, prečo som doteraz nikdy nevyskúšala žiadnu od Essence. Jednoducho si nemyslím (lepšie povedané nemyslela som si), že by mohli byť porovnateľné s tými v cenovej hladine okolo 10 €. Až kým som nezbadala na mel.sk výpredaj a objednala som si najmä sadu Better Than Gel Nails, ktorá končí (fňuk, bude mi za ňou veľmi smutno, kto mi zoženie porovnateľnú náhradu???). Pár dní po odoslaní mojej objednávky mi z mel.sk volali, že dva produkty nie sú na sklade. Až mi stiahlo hrdlo :-D Našťastie, išlo len o pilník a jednu riasenku, a tak som im navrhla, nech mi dajú niečo v tej hodnote. Hocičo :-) A oni dali tieto riasenky. Najprv som ich chcela dať do Giveaway, ale potom som si povedala, že prekonám predsudky a musím predsa ako správna bloggerka vyskúšať aj lacné produkty. A tak som vyskúšala :-)
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Riasenky sme si so sestrou rozdelili ešte pred tým, než sme ich vyskúšali. Fialová (Triple) pripadla mne, čierna (Volume) pripadla sestre. Ale ja som na blog vyskúšala obidve! :-)
1. Triple Black Mascara
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
 Riasenka má klasickú kefku porovnateľnú s riasenkou ScandalEyes od Rimmel London. Mala by byť černejšia a dodávať objem :-) Tak pozrime sa na to! Skúšala som ju niekoľko dní a od začiatku som bola nadmieru spokojná, doslova až milo prekvapená :-) Až sa za tie predsudky hanbím!
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Efekt omnoho lepší ako pri riasenke Mega Effects od Avonu. Je mokrá tak akurát, nedrolí sa, výrazne nezlepuje a môžete ju tak bez obáv vrstviť. Neopadáva pod viečko a aj po celom dni vyzerá ako práve nanesená. Riasenka de facto za 1,25 €? Som v šoku! A veľmi pozitívnom!

2. Volume Boost Mascara
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Kefka tejto sa mi spočiatku zdala priateľnejšia, no pri aplikácii som zistila, že s fialovou mi to išlo predsa len o čosi lepšie. Tiež som ju skúšala viackrát, a toto je výsledok:
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Riasy boli o čosi zlepenejšie ako pri fialovej a celkovo ich trošku menej predĺžila a natočila, efekt je však aj napriek tomu super.

Ja som naozaj v šoku. Nie sú to moje najobľúbenejšie riasenky, ale jednoznačne kvalita omnoho predčila cenu. Smelo môže konkurovať mnohým zvučným značkám. Z tohto dua je mojím osobným favoritom fialová = Triple Black. Stále si môžete obe riasenky kúpiť v akcii za 2,49 € napr. na mel.sk alebo v drogérii.

Určite odporúčam!!! Sama by som po nej dobrovoľne nesiahla (najmä, keď mám ďalších 7 otvorených riaseniek :-D), ale lákalo ma to, a som rada. Môžem vám tak s čistým svedomím odporučiť kvalitný produkt, ktorý nezaťaží vašu peňaženku! :-)


Aký je váš postoj k lacným produktom? A čo riasenky od Essence? Skúšali ste?

13 komentárov:

  1. ale to vůbec nevypadá špatně! oproti tomu Avonu, to bylo zklamání. asi na ně mrknu, víc se mi líbí fialová, hlavně tvarem kartáčku

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Používam čiernu, keďže fialová pripadla sestre :-) a som veľmi spokojná!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja som si kúpila tú čiernu,ale hneď po prvom raze som ju prestala používať pretože mi absolutne nevyhovovala...kľudne ti ju možem darovať :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Moja riasenka stála okolo 5 € a som s ňou veľmi spokojná, aj keď pre teba asi príliš lacná :D
    Ale tieto vyzerajú fakt dobre, hlavne za tú cenu :))

    OdpovedaťOdstrániť
  5. mám dve, čiernu i sivú, a lepšie pre mna neexistujú, iné už nekupujem !!! :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ja mám volume, sestra triple :D ale na mne dajako nefunguje, slabý efekt. uvidím časom :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ja som skúšala vodeodolnú v modrom obale, bola som celkom spokojná :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ja som skúšala tú čiernu a je že WOW, mama ju každodenne používa. Určite si po ňu zájdem do drogerky! ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Tieš mám jednu vo fialovom obale ...neviskušala som ju ešte lebo sa bojim že mi možu opuchnut oči :D ,,

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Tieš mám jednu vo fialovom obale ...neviskušala som ju ešte lebo sa bojim že mi možu opuchnut oči :D ,,

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Aj ja mávam trochu predsudky voči lacnej kozmetike, hlavne voči takej, ktorú nepoznám...ale zvedavosť je niekedy silnejšia :D alebo si pozriem recenzie :))
    My Cosmetic Case

    OdpovedaťOdstrániť
  12. vidím, že takýto názor máme viaceré ;-) a veru, zvedavosť je miestami silnejšia, potom, keď nám produkt nesadne nemáme aspoň až také výčitky ako by to bolo pri drahšom

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]