Post Page Advertisement [Top]

Poteší, keď si svoju objednávku môžete držať v rukách už dva dni po objednaní a zaplatení kartou vopred :-) Navyše, keď sme so sestrou využili akciu (ktorá trvá do 15.9., tak ak máte záujem o nejaký produkt od Dermacolu, určite to využite ešte teraz, sakramentsky sa to oplatí!) a mali sme tak zľavu 8 €! Neobjednávali sme toho veľa, len dva produkty :-)
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Čo sme si objednali? Sestra Telový krém Aroma Ritual s vôňou vodného melóna len za 3,79 €. Krémik som neotvárala, neskúšala, keďže ani ja nemám rada, keď mi niekto skúša môj produkt bez môjho povolenia a pred tým, než ho vyskúšam ja :-) Potom vám dám vedieť, čo naň hovorí sestra :-)
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Pre seba som objednala nočné sérum na posilnenie mihalníc a som naozaj zvedavá, či a ako bude účinkovať :-) Cena pre tento produkt je 6,50 €.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Po zľave a vrátane poštovného sme dokopy platili LEN 5,89 €!!!!! A to  sa už oplatí!! Dermacol ma veľmi potešil aj pridanými vzorkami v objednávke :-) 

Okrem tohto balíčka mi dnes v rámci spolupráce s Dermacolom prišiel aj ďalší, menší balíček. Vedela som o jednom produktu na testovanie, no oni ich poslali 3 :-) A šok nastal po otvorení:
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Sérum na mihalnice (áno, mám dve :-D), riasenka Imperial a hnedá riasenka Magnum (hnedá farba bola na moje želanie, za čo im veľmi ďakujem. Už som mala fialovú od Rimmelu, a tú som skúšala len kvôli recenzii, nemôžem ju nájsť, takže som ju najskôr aj vyhodila, prosto také riasenky ja používať nebudem, ale na túto hnedú sa veľmi teším :-)). Všetky produkty (okrem sestrinho krémika) poctivo vyskúšam a napíšem o nich recenzie, no veľmi skoro ich nečakajte, sú v poradí ;-) A napr. také to sérum na mihalnice budem skúšať minimálne mesiac vkuse, aby som videla, či niečo dá ;-)

Skúšali ste niečo z týchto produktov? :-) Boli ste spokojné?

14 komentárov:

  1. Jeeeej nalákala si ma na objednávku u nich, len stále neviem, čo by som tak potrebovala :/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. možno do 15.9 niečo nájdeš :-) alebo niekomu urobíš radosť darčekom ;-)

      Odstrániť
    2. už som sa predsa len rozhodla, objednávka je zrealizovaná ;-)
      ja som ten typ čo chce vždy všetko a potom rozdáva, lebo nestíha spotrebovať :D

      Odstrániť
  2. Ten telový krém Aroma Ritual mám aj ja len pomaranč-čokoláda a vonia krásne :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. pani to je akcia ... vrelá VDAKA za upozornenie na túto skvelú akciu. Nakúpila som dve odličovadla, jeden gel na čistenie tváre, lesk na ústa, k tomu som zadarmo (lebo som nakúpila nad 4 eura) dostala emulziu na vyrážky zadarmo - čiže celé ma to vyšlo len na 7.83 € (pričom v drogerke by som za to dala asi tak 17 eur) čo je SUPER - DAKUJEEEEEM :) sú to super vyrobky, ktoré mi sedia :) sa veľmi teším

    OdpovedaťOdstrániť
  4. pěkné! já jsem to sérum párkrát zkoušela u mamky, ale řasy mám celkem dlouhé i tak (to je jedna z věcí, za které jsem fakt ráda, když už jinak mám na obličeji samé trápení :D). ale poslední dobou jsem si začala spíš dávat jakoby primer na řasy od Estée Lauder, který jsem vylovila na dně šuplíku a ten je super, krásně řasy připraví na malování. Dermacol mám jinak moc ráda, jsem zvědavá na ty řasenky (zase, moje posedlost řasenkama :D), hlavně fotky. líbí se mi, že děláš důkladnou fotodokumentaci :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :-) Ja jednoducho musím. Nechápem, ak napr. niekto píše o mejkape a fotka je len na ruke... Pre mňa to takto nie je plnohodnotná recenzia a ja sama sa rada pozerám na fotky :-) Po tom primeru od Estée Lauder sa poobzerám a asi si ho pridám do Wanted :-D

      Odstrániť
  5. Určite si aj ja niečo objednám :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Dlho som uvazovala, ci si nieco objednat a aj vdaka tvojmu clanku som sa rozhodla, a nakoniec spravila objednavku za viac ako 20 eur... :) som zvedava, pretoze od dermacolu pouzivam iba make-up cover (v zime ako korektor) :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Jeeej :-) Ani som nečakala až také pozitívne ohlasy! :-) Som rada, že ste nakúpili a využili tú zľavu :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Milá Katka, objednávku som realizovala len na základe tvojich recenzií na blogu, som Ti za to veľmi vďačná, lebo stojany v drogérkach so značkou Dermacol som väčšinou obišla a zamierila som stále k tým istým značkám, ktoré dlhodobo používam. Ale som milo potešená ich rýchlym dodaním, krásnej krabičke v ktorej mi moju objednávku doručili a tá rýchlosť - 2 dni a dokonca mi balíček doniesli do práce, nakoľko mi nemal na mojej adrese kto balíček prevziať, takže som sa celý deň v robote vytešovala ako malé decko.
      Veľmi pekne ďakujem za tvoje recenzie, sú naozaj veľkým prínosom myslím že pre väčšinu odberateliek, ak nie pre všetky. Tvoj blog som našla náhodou, lebo si recenzovala BB Lioele - ktorý zbožňujem. Len ešte neviem ako sa zapojiť do Giveaway, nakoľko som začiatočník čo sa sledovaní blogu týka.

      Odstrániť
  8. Ten melónový telový krém je fantastickýý :) odporúčam aj sprchové gély, najmä višňový je na zjedenie :) dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ja som tiež urobila objednávku vdaka tomu ze si na tom upozornila na tvojom blogu:D Objednala som si lak na nechty a BB cream 8 in 1 a musím povedať že som s ním nadmieru spokojná..a to som si za objednávku platila iba poštovné :))

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Uz som objednala, mne ruz lip seduction a mame puder a mne este krem na ruky a neonovy lak :) Plus darcek k nakupu :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]