Post Page Advertisement [Top]

Aspoň takto to má v názve :-) Testujem Ďalší produkt z dosiaľ podľa mňa najlepšieho balenia Ladyboxu - edície Just Married! Som veľký fanúšik čiernych liniek, ako ste si už mohli prečítať v mojom článku o porovnávaní liniek (ceruziek, gélových a tekutých). Táto je vo forme fixky, čo mi nie je až také sympatické, pretože stačí nedopatrením zle uzatvoriť a už si neškrtnete. Doslova. Fixa má však pekný obal a písmo na ňom tiež upúta pozornosť. 
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Fixka má hrubší hrot, naozaj vyzerá ako klasická hrubá čierna fixa :-) 
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Na stránkach L´Oréal Paris sa toho veľa nedočítate, akurát v e-shope, že ide o linku s pevným hrotom, čo teda môžem naozaj potvrdiť. Cena 7,40 € sa mi zdá na L´Oréal tak akurát. Tekutú linku od Rimmel London kúpite napr. za cca 5,50 €.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Stále som skôr zástancom gélových alebo tekutých liniek ako fixiek. Aj keď s touto sa pracuje celkom jednoducho aj napriek širokému hrotu. Farba drží po celý deň, ale nie je až taká intenzívna čierna.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
TESNE PO NALÍČENÍ
Mám radšej hrubšiu linku (teda ak nemám tiene :-). Môžete si všimnúť, že linka nie je čiernočierna, ale miestami vyzerá ako hnedá, čo je, žiaľ, u mňa mínusový bod.

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
PO CELOM DNI
Je to neuveriteľné, ale rozdiel medzi týmito fotkami je naozaj od rána do večera :-) Vidíte, že linka vyzerá ako v pôvodnom stave, čo je super.
Naozaj je kvalitná, pretože vydrží celý deň. A čo sumárne hodnotenie produktu?

+ ľahká manipulácia
+ farba drží po celý deň
+ ľahké odlíčenie

- farba nie je čierna, alebo aspoň nie intenzívna čierna, akú som dosiahla s lacnejšími linkami
- balenie - pri zlom uzatvorení fixa vyschne
- nie je veľmi odolná (oteru, vode a tak)
- cena

Suma sumárum ide o produkt, z ktorého som sklamaná - hlavne tou farbou. Pri aplikácii na očné tiene sa celé tiene otlačia na hrot fixy a farba je ešte svetlejšia. Dokonca aj fixa na oči od Oriflame, ktorá stojí v akcii cca 3 € je omnoho lepšia! Bol to síce obrovský ťahák Ladyboxu, ale fixu rozhodne neodporúčam. Určite sa ju však budem pokúšať používať. Ak už chcete čiernu linku, vyskúšajte klasickú tekutú alebo gélovú, napr. od Rimmel London - tá gélová mi dokonale vyhovuje a je naozaj čierno-čierna a lacnejšia!

Skúšali ste fixu BlackBuster? Boli ste spokojné alebo u vás dopadla ako u mňa?

6 komentárov:

  1. Veľmi dobrý článok :)
    Nabudúce keď si budeš dávať linku vo forme fixky tak si skús dať pod to podkladový očný tieň SuperShock od Avonu cena sa pohybuje okolo 3,50€ . Keď si tento podkladový tieň nedám a tiež si dám čiernu linku, tak vyzerá ako hnedá. Po nanesení podkladového tieňa mám, a aj ty by si mala mať linku čierno čiernu :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. s týmto nesúhlasím :-) Ten podklad mám, ale na žiadnu linku som ho dosiaľ nepoužila a aj napriek tomu linka od Oriflame obstála lepšie ako táto od L´Oréal - stačí, ak si pozrieš moje porovnanie čiernych liniek. Ani pri jednej nemám žiaden podklad a boli čierne. Táto nie.

      Odstrániť
    2. môže byť, ja používam podklad + linku od oriflame a je čierna keď si nedám podklad tak linku mám hnedú. Toť moja skúsenosť :)
      Hádať sa nebudem :)

      Odstrániť
  2. jednou, ale bohužel jsem na tohle levá, nikdy jsem si horní linky neuměla udělat a ani s touhle se to nezměnilo, takže šla do Exchange a mám místo ní masku Macadamia :D
    btw dneska o ní psala na blogu i Černá Moora (jestli znáš) a má tam krásně zdokumentováno, co se po chvíli stane s tím zlatým nápisem na obale...

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mně s ní jednou venku něco vletělo do oka. Ani jsem neslzela, když už tak směrem dolů, ale horní linka byla hned pryč. A já ji neměla s sebou...

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ako pozerám, tak reakcie na linku nie sú veľmi pozitívne

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]