Post Page Advertisement [Top]

Poznáte stránku www.biobeauty.sk? Minulý piatok (24.8) som vám na mojom fb spomínala, že ak sa registrujete, dostanete vzorky. Mnohé ste sa pýtali, či naozaj, či to nie je len klamlivá reklama. Nevedela som vám to povedať z vlastnej skúsenosti, ale čítala som, že vzorky dievčatám naozaj prišli. A dnes je čas aj na slová z prvej ruky a fotodôkaz k tomu :-)
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!


Naozaj mi prišli vzorky! A ja mám vzorky veľmi rada :-) Na prvý pohľad ma na tejto kozmetike zaujali dve veci - názov Dead Sea a to, že je vyrobená v Izraeli. A kozmetika z Mŕtveho mora je všeobecne veľmi uznávaná!
Môj balíček obsahoval 4 ml vzorky produktov:

- Foot Cream - plné balenie má 150 ml a stojí 5,90 €. Čo hovorí popis výrobku?
Obsahuje minerály z Mŕtveho mora, vitamín E, Aloe Vera a jojobový olej. Prenikne a zjemní zhrubnutú pokožku, zvlhčuje a vyživuje pleť a dodáva jej pružnosť a hladkosť. Jemne aromatizované, pomáha odstrániť nepríjemné pachy.
Classic Body Lotion - predpokladám, že som našla správne mliečko, plné balenie má 500 ml a stojí 8,90 €. Čo hovorí popis výrobku? Za 500 ml telové mliečko toto vôbec nie je vysoká cena! Veď cca toľko stoja bežné telové mlieka dostupné v drogérii :-)
Doprajte Vašej pokožke kvalitnú starostlivosť – telové mlieko s vitamínom E, prírodnými olejmi (nechtíkový, levanduľový, šípkový), výťažky z muškátu, včelím voskom, panthenolom, Aloe Vera, minerály z Mŕtveho mora a esenciálnymi vitamínmi. Rýchlo sa vstrebáva a obnovuje a udržuje prirodzenú pružnosť a vlhkosť, chráni pleť pred nepriaznivými poveternostnými vplyvmi. Zanecháva pokožku vláčnu, jemnejšie a mladšie a je ideálny na každodenné používanie. Pre všetky typy pleti.
- All Day Moisturizer - plné balenie má 50 ml a stojí 8,90 €. Čo hovorí popis výrobku? 
Hydratačný krém s kolagénom dodáva pokožke pružnosť, elasticitu a v kombinácii s minerálmi z Mŕtveho mora, vysokokvalitnými olejmi a vitamínmi vyživuje a zvlhčuje pokožku, oživuje ju a zanecháva ju hodvábnu a sviežu. Krém s efektom proti starnutiu pleti a tvorbe vrások. Celodenný hydratačný krém zmierňuje pocity napätia, vyrovnáva prírodné minerály, vitamíny a vlhkosť pokožky, harmanček chladí a dáva príjemný pocit sviežosti. Vitamín E vyživuje pokožku a chráni ju pred voľnými radikálmi a škodlivými vplyvmi prostredia. To udržuje prirodzenú odolnosť pokožky po celý deň. Obohatenie kolagénom sa pleť sa vyhladí, posilní a zároveň oživí. Má anti-aging efekt. 

Obsahuje: Minerály z mŕtveho mora, kolagén, aloe vera, vitamín E, bambucké maslo, nechtíkový olej, extrakt zo zeleného čaju, extrakt z rumančeka, jojobový olej, olivový olej, extrakt z granátového jablka 
Aplikujte na čistú pleť tváre, krku a dekoltu jemnými ťahmi. Vyhnite sa oblasti očí. 

Čo sa mi na tejto firme BIOBEAUTY páči najviac, sú ceny. Napriek tomu, že ide o bio produkty, nie sú až také drahé a na výber máte naozaj všetko, po čom vaše kozmetické ja zapiští. Tento príspevok nie je nijako ovplyvnený, pretože jednak svoje recenzie píšem vždy objektívne (aj keď s firmou spolupracujem) a nemám nijaký iný dôvod propagovať ich kozmetiku okrem toho, že som naozaj očarená :-) Keď dopotrebujem moje domáce zásoby, asi by som vyskúšala niečo z tohto obchodíka :-)

PS: Ak túto stránku nepoznáte, určite odporúčam zaregistrovať sa :-) Každý registrovaný dostane podobný balíček vzoriek zadarmo ;-) 

6 komentárov:

  1. Aj mne by mali prísť, vyskúšam niečo nové :))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Wau, to je super...utekám sa registrovať :)

    http://werushberry.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. já teď nejsem doma, ale tipuju, že taky brzo dorazí. eshop se mi moc líbí, bohužel do ČR mají dopravu jen kurýrem a dost drahou (12 euro myslím), ale když by se složilo víc lidí, tak už to jde. hodně mě láká ta krabička :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. práve som sa registrovala :) tak uvidím, či na mňa nezabudnú :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. potom dajte vedieť, keď vám prídu vzorky, kočky ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. tak dneska jsem se dostala domů a konečně si to taky rozbalila, mám krém na nohy, krém na obličej (myslím proti vráskám, to už se mi i hodí :D) a a aloe vera gel..už se těším na zkoušení :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]