Post Page Advertisement [Top]

Tento príspevok je posledným zo série moje TOP letné produkty. Aj napriek tomu, že sa v lete veľmi nelíčim, občas sa predsa len nalíčim :-D Cez leto som si vychytala pár produktov, ktoré však určite neostanú len pri letnom používaní a spotrebujem ich aj počas roka. O ktoré produkty ide? PS - jeden z nich je nekozmetický ;-)
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
1. Zoeva sada štetcov - mnohí hovorili, že zo svojej sady využívajú maximálne 4 štetce, no v mojej sú maximálne 2, ktoré som ešte nepoužila. štetce sú prosto super, neopadávajú z nich štetinky a pracuje sa s nimi ľahko a dobre. Navyše, majú praktické púzdro, vďaka ktorému ich môžem bezstarostne prenášať. Viac o produkte tu.

2. L´oréal True Match mejkap - kúpila som si ho len vďaka 50% zľave v Tescu. Kolegyňa mi ho vychvaľovala, no niet nad vlastnú skúsenosť. Je to zatiaľ jediný mejkap, ktorý sa mi neroztiekol v júlových horúčavách, no napriek tomu som ho necítila na pleti. Viac o produkte tu.

3. L´oréal Color Riche lak na nechty - tento som si kúpila tiež len vďaka 50% zľave v Tescu a som veľmi rada, že som tak urobila. Má široký štetček, už prvá vrstva je dostatočne sýta a vydržal mi v neporušenom stave na nechtoch 7 dní, čo je fakt WOW! Viac o produkte tu.

4. Rimmel ScandalEyes Lycra Flex riasenka - spočiatku som s ňou nebola vôbec spokojná, a tak som ju nechala odstáť. Po dlhšom nepoužívaní som bola ohromená! Riasy predĺžené, natočené a objemné, bez zlepovania a hrudiek. Look vydržal do večera a necítila som, že na riasach mám nejaké líčidlo. Viac o produkte tu

5. Dermacol Invisible Fixing Powder - ako som už spomínala viackrát, ak by to bolo v mojich schopnostiach, napíšem na tento produkt ódu. Mal by byť v každej kozmetickej taštičke. Je to najlepší púder, aký som kedy vyskúšala. Perfektne fixuje, no nezvýrazňuje vrásky a vydrží! Keďže nie je potrebné dávať si na seba neviem aké nánosy, púder vám aj dosť dlho vydrží. Neodporúča ho len Asociácia vizážistov a stylistov, ale aj ja :-) Viac o produkte tu.

6. Rimmel Match Perfection korektor - ďalšia kozmetická nutnosť - tekutý korektor s aplikátorom. Výborný nielen na kruhy pod očami, ale aj na akné. Keď sa už nelíčim, aspoň korektor použijem takmer vždy ;-) Viac o produkte tu.

Séria Summer Top Products je uzavretá :-) Páčila sa vám? Ktoré sú vaše letné top produkty z kategórie líčenie?

6 komentárov:

  1. Match Perfection mám taky a jsem spokojená.. možná bych uvítala větší krytí, mé kruhy úplně nezamaskuje, ale nádherně oční okolí prozáří.. to se musí nechat:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Už dlhšie ma láka ten púder od Dermacolu, nie je zrovna najlacnejší, ale každý ho chváli takže ho asi kúpim :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. S korektorom absolútne súhlasím :) ale špirálu by som si znova nekúpila, pretože veľmi zlepuje riasy a rýchlo vysychá,

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Uz dlho rozmýšľam nad štetcami presne nad týmito uvažujem len ešte našetriť a objednávam :)
    things we love

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja mám od Zoevy sadu bambusových štetcov a neviem si ich vynachváliť, úplné nebíčko :-)
    Hm...a na ten lak od Lorealu si ma celkom "namlsala"...z toho sa veľmi neteším, lebo už ich nemám kam dávať, ale ak je taký dobrý ako vravíš, kto by ho neskúsil :)

    Lenka

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ten komentár určite vyskúšam :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]