Post Page Advertisement [Top]

Starostlivosť o pleť je veľmi dôležitá. Ako som už viackrát spomínala na mojom fb, v lete sa líčim minimálne, no pleťovú starostlivosť si doprajem. Dôležité je pravidelné čistenie, krémovanie, ale aj používanie masky. Ktoré produkty sú moje letné TOP? Až na jeden produkt tu jasne dominuje jedna značka ;-)
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
1. Bioderma Sensibio H2O micelárka - toto je asi najlepšia micelárka, najlepší očný odličovač, aký som kedy vyskúšala. Odstráni všetok možný aj nemožný mejkap, pleť vyčistí detailne, precízne, no na druhej strane bez akéhokoľvek náznaku podráždenia aj tej najcitlivejšej pleti. Toto litrové balenie som si kúpila 9.3.2013. Používame ho spolu so sestrou a stále je tam viac ako polovica! Niet čo dodať :) Viac o produkte tu.

2. Bioderma Sébium gel - odkedy som ho kúpila iný pleťový gél nepoužívam. Čistí, pomáha mojej zmiešanej pleti so sklonom k akné, no napriek tomu pokožku nevysušuje. Praktické balenie s pumpičkou som si kúpila tiež už dávnejšie (16.4.2013), používam ho každý deň a neubudla z neho ani 1/4 :) Viac o produkte tu.

3. Bioderma Sébium H2O micelárka - používam ju najmä na čistenie pleti a aj na jej odlíčenie. Sťahuje póry, pekne čistí, no vôbec nedráždi. Akurát ju nepoužívajte na oči - ja som to skúsila a oľutovala :-D Viac o produkte tu.

4. Yves Rocher Pure System pleťová maska - taká moja SOS pleťová maska - keď mám extra mastnú a extra akneóznu pleť (ako napr. v súčasnosti), siaham po tejto maske a na čas sa mi pleť upokojí, neodporúčam však používať veľmi často, pretože trošku dráždi citlivejšiu pleť. Viac o produkte tu

5. Bioderma Sébium Global - tohtoročná novinka, krémik, ktorý naozaj účinkuje! Po prvých použitiach ma pleť trošinku pálila, avšak po vypotrebovaní celého balenia som bola v šoku a nadmieru spokojná! Ten krém ozaj účinkuje. Viac o produkte tu.

6. Bioderma Sébium Pore Refiner - dokonalý podklad pod mejkap pre mastnú a zmiešanú pleť. Ak sa však cez leto líčite menej (ako napr. ja), tento krémik bude dobrý aj samostatne. Má jemne gélovú konzistenciu, sťahuje póry a matuje vzhľad pleti, no nijako ju nedráždi. Viac o produkte tu.

7. Bioderma Hydrabio Légére - hydratačný krém vhodný na zmiešanú pleť. V lete svoju pleť hydratujem častejšie ako inokedy a v súčasnosti striedam produkty Hydrabio s produktami Sébium. Pleť nezaťaží a pekne, rovnomerne hydratuje. Viac o produkte tu.

8. Bioderma Hydrabio Sérum - konzistenciou ešte lepší ako Légére, pretože je gélový, nie krémový, a tak sa rýchlejšie vstrebe. Používam ho najmä na noc, pretože vtedy pleť prijíma najviac výživných látok. Viac o produkte tu.

Áno, viem, že v tomto príspevku je mnoho produktov Bioderma, ktoré sú cenovo drahšie. Robte to však tak, ako ja - Biodermu kupujem zásadne v akciách, ako ste si mohli často všimnúť na mojom blogu - napr. balenie Photoderm + Sensibio, veľké balenie za cenu malého - napr. pri géli Sébium alebo micelárke Sensibio, dvojbalenia micelárok Sébium a Sensibio a pod. Máte tak kvalitné produkty za polovičnú cenu, a to sa už oplatí, nie? :-)

Ktoré sú vaše TOP letné pleťové produkty?

7 komentárov:

  1. Ahoj! Bioderma je aj moja obľúbená značka, hoci ju rada striedam inými značkami. Chcem sa ťa však spýtať, či (keďže máš tiež zmiešanú pleť) sa ti pri produktoch z radu Hydrabio nestalo, že sa ti zrazu zhoršila pleť - napr. priveľké mastenie, vyrážky a pod. Ja som totiť pred časom vyskúšala Hydrabio Sérum a zdalo sa mi priveľmi hutné a trocha zaťažujúce. Lenže skúsila som ho len raz, takže som veľa nezistila :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj, nezbadala som žiadne negatívne pôsobenie radu Hydrabio na moju pleť ;-)

      Odstrániť
  2. Bioderma je moja najobľúbenejšia značka pleťovej kozmetiky :) Na Sensibio H2O nedám dopustiť ;)

    WerushBerry

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Kto by povedal že to bude Bioderma? Ja som sa k nej ešte nedostala, ale počujem o nej vždy v dobrom :) Isto raz vyskúšam...

    Romi- www.myself-romi.blog.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. určite odporúčam aspoň Sensibio H2O micerálku! Biodermu si zamiluješ ;-)

      Odstrániť
  4. Z tychto 8 produktov je 5 mojich najoblubenejsich :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]