Post Page Advertisement [Top]

Druhý krátky príspevok z kolekcie TOP letných produktov bude venovaný prípravkom telovej kozmetiky. V tejto kategórii mám tiež viacero letných obľúbencov, bez ktorých sa nezaobídem. Telovej kozmetike by sme v lete nemali pripisovať nižšiu váhu, aj keď sa vám možno zdá, že v lete sa až tak krémovať netreba. Práve naopak! Častým slnením, sprchovaním a pod. sa naša pokožka vysúša a je potrebné dodať jej dostatočnú starostlivosť.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Do tejto kategórie som zaradila aj produkty na opaľovanie a deodorant.

1. Bioderma Photoderm Bronz SPF 30 - tak tento opaľovák je prosto jednička! Pekne vonia, rýchlo sa vstrebáva, nezanecháva mastný film na pokožke! Vďaka nemu som sa toto leto ani náznakom nespálila a aj keď nie som neviem aká tmavá, hnedla som postupne. Viac o produkte tu. Odporúčam poobzerať sa po akciovom balení, napr. s micelárkou Sensibio :)

2. Bioderma Photoderm After-sun mlieko po opaľovaní - je veľmi jemné, nemá žiadnu výraznú vôňu a upokojuje pokožku. Pomáha udržiavať opálenie a ak sa náhodou spálite, určite po ňom siahnite tiež, pretože obsahuje pantenol. Viac o produkte tu.

3. Ziaja Goat´s Milk telové mlieko - mliečko je výborné! V súčasnosti používam buď toto alebo od Biodermy Photoderm (ak sa opaľujem). Hydratuje pokožku, nádherne vonia a rýchlo sa vstrebáva. Môj júlový top produkt. Viac o produkte tu.

4. Dermacol Enja Slim Gel - neúčinkuje neviem ako zázračne, isté spevnenie som však zbadala a má celkom príjemnú vôňu (v porovnaní s inými slim produktmi). Používam ho najmä ráno. Toto je starý obal, v súčasnosti je iný (ale naozaj iba obal). Viac o produkte tu.

5. Ziaja Goat´s Milk krém na ruky - nie je príliš hydratačný, ale tak celkom na leto stačí. Má praktické balenie, ktoré strčíte do ktorejkoľvek kabelky. Krásne, ale jemne vonia. Viac o produkte tu.

6. Bioderma Photoderm Max tyčinka na pery SPF 50+ - tyčinka je skvelý produkt. Či už sa opaľujete na balkóne, pri vode alebo ste sa vybrali na turistiku. Pokožka pier je veľmi citlivá a zaslúži si starostlivosť a ochranu v 1 produkte. Občas si ju dám aj na uši - tam je tiež veľmi jemnučká koža. Viac o produkte tu.

7. Rexona Maximum Protection deodorant - asi najúčinnejší deodorant, s akým som sa stretla. Nanášajte ho v noci (možno niekomu bude prekážať trošku silnejšia parfemácia, mne však nevadí) a účinkuje celý deň :) Porovnávala som ho aj s radom Long Lasting Protection a vyhral na plnej čiare :) Viac o produkte tu.

8. Yves Rocher reparačný balzam na nohy - má príjemnú levanduľovú vôňu. Balenie je malé (50 ml) a stálo cca 8 €, čo je celkom dosť. Výrobca odporúča používať ho maximálne 1-2x týždenne.  Obsahuje esenciálny olej a vodu z bio levandule, maslo karité, olej z makadámie, jojoby a coprah, vosk z karnauby a kandelíly, bez parabénov. Zloženie je super a balzam celkom pekne zjemnil moje nohy (pred použitím odporúčam urobiť si píling a zbrúsiť stvrdnutú kožu chodidiel). O produkte som nepísala samostatnú recenziu.

Ktoré sú vaše TOP telové produkty? :)

3 komentáre:

  1. Super článek, zkusím tu Rexonu, díky za tip :)

    P.S. Zvu tě k sobě na Giveaway :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2013/08/prazdninova-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  2. S Biodermu- opaľovací krém som nadmerne spokojná

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak máme spoločný obľúbený opaľovací krém :) BIODERMA je proste naj!

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]