Post Page Advertisement [Top]

Koncom júla som sa vás na mojej fb stránke pýtala na sériu top letných produktov a myslím, že ste mali celkom záujem :) Krátkych príspevkov o Summer Top Products bude dohromady 5 - z každého rožku. Tento prvý bude venovaný sprche a kúpeľu.
Každodenná hygiena je v lete o to intenzívnejšia. Potíme sa, a tak sa sprchujeme či kúpeme častejšie ako v inom ročnom období (aj pár krát denne niekedy).
Ktoré sú moje TOP výrobky, ktoré odporúčam aj vám?
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
1. Radox kúpeľová soľ - skvelý pomocník po prechodenom dni! Má praktické balenie, príjemnú vôňu, kryštáliky soli sa rýchlo rozpúšťajú, a tak si nepodráždite pokožku. Vrelo odporúčam! Viac o produkte tu.

2. Ziaja sprchovací krém - od toľkého používania sa mu až odlepila nálepka o veľkosti balenia :-D Naozaj je skvelý! Jeden z najlepších cenovo dostupných sprcháčov, ktoré som kedy vyskúšala! Viac o produkte tu.

3. Radox Milk&Berries sprchovací gél - áno, viem, že v tomto príspevku sa ocitli dva sprcháče, Ziaja je však nepraktický na cestovania kvôli svojej veľkosti. Na výletoch používam výhradne Radox variant Milk&Berries, ktorý má tiež mliečnu konzistenciu a nádhernú vôňu. Viac o produkte tu.

Ktoré sú vaše TOP produkty z kategórie sprcha a kúpeľ?

1 komentár:

  1. Ahoj! Aj ja čoskoro plánujem článok o top letných produktoch. Zhrniem všetko do jedného. Čo s týka sprchy, v lete toho teda namíňam! Najradšej mám géliky Nivea a Balea :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]