Post Page Advertisement [Top]

Už všetci sme počuli o telovom mlieku do sprchy (mám doma minivzorky z časopisov, usilovne testujem :-D), no ja som zatiaľ ešte nepočula o sprcháči a telovom mlieku 2v1. Pravdupovediac, takýto výrobok by ušetril mnoho času, ak by bol, samozrejme, účinný... V balíčku od Schwarzkopf za vyplnenie dotazníka mi prišiel jeden takýto produkt a pozerala som naňho pomaly ako puk :-D Mala som ho so sebou na výlete, pretože som nechcela brať zbytočne veľa vecí a táto fľaštička mi ušetrila dva produkty.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Údajne poskytuje pokožke potrebnú hydratáciu, zvlhčuje ju a bude hebká. 
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Má mliečnu.gélovú konzistenciu a celkom príjemne vonia a pení.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
To je asi tak všetko. Už po prvej sprche som mala pokožku napnutú a vysušenú. Dokonca mi vysušuje aj pokožku rúk a to sa mi stáva málokedy aj pri obyčajnom tekutom mydle... Pre mňa je tento produkt úplný FAIL, jednoducho sa po ňom musím krémovať ešte viac ako keby som použila nejaký iný sprcháč. Sprcháču od Ziaja s kozím mliekom nesiaha ani po dno ... :/ Väčšinou produkty Xv1 strácajú účinok a potvrdilo sa to aj teraz. Ak ste si ako ja mysleli, že tento super produkt vám ušetrí miesto v taške, tak vás sklamem. Neušetrí, pretože sa takmer zbláznite od pocitu suchej pokožky (a to mám pokožku tela normálnu, nijako suchú alebo citlivú).

Skúšali ste novinku od FA? Účinkuje alebo ste aj vy sklamané?

6 komentárov:

  1. mě by tento produkt po pravdě ani nelákal, tvářím se dost skepticky i na to tělové mléko do sprchy od Nivey.. :D já vždycky radši budu používat více produktů, hlavně těch osvědčených.. pro mě to ztráta času není, naopak ho ráda "obětuji":)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. som zvedavá na ten efekt u Nivey, inak musím súhlasiť, že radšej každý výrobok zvlášť.

      Odstrániť
  2. Tento som aj ja vyskúšala a musím povedať je perfektný

    OdpovedaťOdstrániť
  3. milujem sprcháč od Dove, no momentálne u mňa prevládajú Fa-čka. Ešte mám Palmolive, tak som sa k tomuto nedostala. Hneď ako sa mi minie, pustím sa do tohto granátového jablka, možno mojej pokožke bude vyhovovať :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. taaak jeden používa sestra, druhý ja. Zatiaľ sme nezaznamenali nejaký efekt na pokožke, ale ani nám pokožku nevysúša :) uvidíme, ako to bude o mesiac :)

      Odstrániť
  4. ja mam teraz tento sprchac ale avokadovy, podla mna to nie je az taka katastrofa, kazdy reaguje inak na kozmetiku :-) ale urcite ho viac nekupim pretoze u mna vyhravaju sprchace od nivei a dove- po nich je pokozka tip top :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]