Post Page Advertisement [Top]

Produkty z Just Married! Ladyboxu testujem na plné obrátky :-) Rúž Yves Rocher (hlavne vďaka odtieňu) u mňa veľmi nezabodoval, no s ostatnými výrobkami to vyzerá ružovejšie :-) Jednu sadu na obočie už mám - tú od Oriflame. Mám ju rada, ale vosk je veľmi tvrdý a aj keď používam na tiene a vosk rozličné štetce, vosk je úplne zababraný od farby. Potešila som sa sade Famous z viacerých dôvodov - značka bola pre mňa neznáma, obsahoval jeden tieň navyše a aj minipinzetku.
Obočie je veľmi dôležité. Jeho nesprávny tvar či farba môže pokaziť celý výzor, a tak si naozaj dajte záležať. V súčasnosti aj svetoví vizážisti inklinujú skôr k prirodzenému tvaru, takže žiadna tenká čiara či nebodaj vytetované linky namiesto obočia!!!
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Balenie je krásne už zvonka, po otvorení na vás vykukne veľké zrkadielko, 3 odtiene (paletka je použiteľná naozaj pre každého!), 1 vosk, 1 obosjtranný štetček a minipinzetka, vďaka ktorej si môžete obočie dotvarovať aj na cestách ;-)
K tomuto produktu netreba veľa slov - obočie si dotváram až po líčení očí. Najprv nanesiem stredný odtieň po celej dĺžke a svetlejšie miesta dotvorím tým najtmavším, príp. ak treba niečo zosvetliť, použijem prvý. Následne si obočie zafixujem voskom a drží až kým sa neodlíčim :-)
Prikladám foto z dvoch udalostí:
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
nenalíčená
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
tesne po
šaty Orsay, náušnice bijou.sk
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
po 12 hodinách
Obočie som si dotvarovala a jemne zvýraznila pomocou sady Famous aj na svadbách, na ktorých sme boli. S týmito fotkami ste sa už mohli stretnúť v príspevko o dokonalom mejkape True Match od L´Oréal Paris.
No sadu na obočie používam aj v bežné dni (teda len keď sa nalíčim).
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
nenalíčená
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
tesne po
So sadou som nesmierne spokojná! Je praktická, nedrolí sa, obal pevne drží a ľahunko sa odličuje :-)

Ako si vy dotvárate svoje obočie?

9 komentárov:

  1. V tom odkaze máš chybu :) Oriflame presmeruje na recenziu rúžu ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. já chodím ke kamarádce kosmetičce na trhání, mezi návštěvama si dělám drobné úpravy sama, no a teď používám tuhle sadu a jsem spokojená. ten prostřední odstín mi sedí akorát, první nepoužívám vůbec a občas si lehce dám ten tmavý, i když mám teda takové špinavé blond vlasy, ale docela se mi to líbí, dodá to trošku dramatický výraz :D akorát tu pinzetu jsem vyhodila, vůbec mi nic nevzala, asi jak je malinká

    OdpovedaťOdstrániť
  3. mne sa to paci, ale na tebe sa neda nic pokazit, lebo ty si pekna aj bez licidiel

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ja si obocie len trham, pretoze ho mam prirodzene tmave natolko, ze nemusim nicim farbit :-) na tvojom oboci vysledky efekt vyzera velmi pekne :-) si sikovna

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Si šikovná, veľmi príjemná premena pred a po líčení. :)

    Ja som si svoje obočie doteraz veľmi nevšímala, je bledé ako ja, málo viditeľné, prakticky ho nebolo treba ani pretrhávať... No uvedomila som, že to bola chyba. Obočie je veľmi dôležitá súčasť tváre a je treba s ním niečo robiť. :)
    Ja si ho teda chodím dávať upravovať, vytvarovať a nafarbiť, no už to zo značnej miery zvládam aj sama. :) Paleta na obočie sa mi veľmi páči, príde mi dosť profesionálna, ja som sa teraz hlavne potešila novinke v Avone, ktorá bude uvedená do ponuky budúcu kampaň - set na úpravu obočia, ktorý pozostáva z vosku a jednej univerzálnej farby + štetec, myslím, že na domácu úpravu obočia plne stačí. ;) (už čoskoro prinesiem recenziu)

    http://svetavonu.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Si šikovná, veľmi príjemná premena pred a po líčení. ;-)

    No ja som si svoje obočie doteraz veľmi nevšímala, je bledé ako ja, málo výrazné, nebolo ho treba ani pretrhávať... Našťastie som si už uvedomila, že to bola chyba a pekné obočie je dôležitou súčasťou peknej tváre. :)
    Teraz si obočie chodím dávať upravovať, pretrhať, vytvarovať, nafarbiť. Ale už to viac menej zvládam aj sama. :) Paleta, ktorú opisuješ, vyzerá super, povedala by som, že je už na dosť profesionálnej úrovni. Mňa teraz veľmi potešila novinka, ktorú pre nás chystá Avon - už v nasledujúcej kampani bude do ponuky uvedený Set na úpravu obočia, ktorý obsahuje vosk, jednu univerzálnu farbu a štetec. Akurát na domácu úpravu. :) Čoskoro prinesiem recenziu.

    http://svetavonu.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]