Post Page Advertisement [Top]

Začiatkom augusta som si v TETA drogérii v akcii kúpila rúž Color Whisper spolu s lakom na nechty Colorama za 3,99 €. Veľmi dobrá kúpa - v súčasnosti si môžete v 101 drogérii v akcii rúž s riasenkou. Môj posledný lak na nechty od Maybelline bol z kolekcie Mini Colorama ešte v starom balení. Tento je môj prvý z novej kolekcie.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Lak mám v odtieni 91, pokiaľ som ho správne identifikovala, pretože nikde na obale nie je iný názov. Lak má 7 ml a je vyrobený vo Francúzsku. Máte na  výber zo 16 odtieňov.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Som zvyknutá na širšie štetčeky - napr. v lakoch od Rimmel London či L´Oréal Paris. Tento má štetček klasicky tenký. Aplikácia je však ľahunká a už v jednej vrstve je lak naozaj krásne farebný. Ja si však zvyknem dávať vrstvy dve. Aj pri dvoch vrstvách uschol celkom rýchlo.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Lak sa naozaj držal - umývanie, upratovanie, plaváreň, lozenie a iné každodenné veci :-D, až na 4. deň sa začal pomaly olupovať z končekov, takže výdrž je síce slabšia ako pri laku Color Riche, no celkom obstojná. Keď to tak zhrniem, s lakom som naozaj celkom spokojná :-)

Skúšali ste nové laky Colorama? Ste spokojné? Ktorý je váš favorit? :-)

2 komentáre:

  1. Určite je to jeden z tých lepších! Ja mám čierny, a som s ním maximálne spokojná. Podľa mňa má super krytie, a určite je plusom a ten hrubší aplikátor (teda aspoň pre mňa).:) Určite si pôjdem po viac odtieňov!

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]