Post Page Advertisement [Top]

Štyri písmenká, ktoré mi rozprúdia krv v žilách a peniaze na kreditke :-D Najprv som do košického Auparku išla kvôli darčeku pre sestru, ktorá má zajtra narodeniny. No keď som videla tie zľavy, neodolala som a niečo som uchmatla aj pre seba. Ale naozaj máličko. 
Poďme k mojej prvej návšteve obchodíka s talianskou kozmetikou PUPA.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Chcela som kúpiť hlavne paletku - sestra roky hrala na klavíri, a keď som videla klavírovú paletku, povedala som si, že je to ideálny darček (a keďže sestra od septembra/októbra nastupuje na výšku, takáto paletka je skvelá na cestovanie hore-dole). Podľa info na stránke Pupy stojí 19 €. Oki, v pohode.
Šok nastal, keď som prišla do predajne a na paletky mali 50% zľavy. Skoro mi oči vypadli a dlho som bojovala sama so sebou, aby som si nejakú nekúpila :-D Ako vyzerá tá sestrina? Ja som z nej nadšená a sestra tiež :) Okrem paletky som si uchmatla aj ceruzku na oči v akcii len za 1,50 €! Mali aj laky na nechty za 2 €, ale tým som tiež odolala :)
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Paletka je dokonalá :)

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

Paletka je vyťahovacia - obsahuje tiene na oči, lesky na pery, lícenku a čiernu ceruzku. Za 9,50 €? Veď to je ako zadarmo :) Teda je to vynikajúca cena!

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Sestra chcela presne takéto ružové odtiene a to ešte ani netušila, že niečo podobné dostane na narodeniny :) 

Zároveň som si kúpila aj tú vyššie spomínanú ceruzku na oči.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Ceruzka je veľmi dobre pigmentovaná, pekne drží a trblieta sa :) Už dlhšie som chcela zlatú linku no a za tú sumu... nekúp to ;-)
Slečny v PUPE boli veľmi milé, ochotné, no prosto radosť nakupovať :) Prehovorili ma aj na zákazníckú kartu (najmä kvôli 50% narodeninovej zľave), takže to ani zďaleka nebola moja posledná návšteva ;-)
Okrem toho som si vychytala aj nejaké oblečenie, najmä v H&M a Mango, takže ak vás ešte výpredaje nechytili, skúste čím skôr, pretože potom si lacno nakúpite až po sezóne :) Milujem výpredaje!

Ako ste na tom vy?




10 komentárov:

  1. krásny nákup, nechodím tam síce, ale mám to v meste :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem :) ja som úplne unesená (aj keď paletka nie je moja a používať ju nebudem, no kochám sa) :-D

      Odstrániť
  2. aaach... Pupu miluju a štve mě, že v Čechách není :( ale každý rok jezdíme na dovolenou do Piešťan a přítel mě musí hodně krotit, abych to tam nevykoupila všechno... zbožňuju jejich laky, skvěle drží a mají krásné barvy. jinak paletky měly v zimě trochu jiné ve slevě taky za 10 €, ale byly poloviční! tři stíny, tři lesky, tvářenka a řasenka...tuhle bych brala hned, je opravdu krásná :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja chodim na vypredaje do Avionu, teraz lutujem ze som nebehla aj do Pupy, ale zase, no, nic nepotrebujem :D Ale u mna teda vypredaje tentoraz nula bodov... Sklamana som isla domov len s jednou koselou a tielkom a svetrom... A to som chcela dake letne saty alebo suknu a kratase ked tak plus sandalky a tenisky. No holt, nie vzdy to vyjde :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. a mali v zlave aj tu Pupa art paletku?

    OdpovedaťOdstrániť
  5. jeeejj... ja sa tiež vždy snažím darčeky vyberať podľa toho čo má tá osoba rada. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ejhaaaaa, prečo nie som tvoja sestra? :-O tá paletka je ohromná :) závisť

    OdpovedaťOdstrániť
  7. krásna paletka,Pupa je dokonalá ako výrobkami tak i dizajnom :)) http://dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  8. je skvelá a veľmi dobre pigmentovaná :) v auguste nás čaká svadba, tak keď ňou budem sestru líčiť, určite sa objaví nejaké foto na blogu :) už sa teším na ďalšie akcie v Pupe :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]