Post Page Advertisement [Top]

Už v článku o hromadnom testovaní novej Rexony mojou rodinkou som spomínala, že chcem spraviť porovnanie novej a starej Rexony, a tak je to tu :)
V čom sú iné? Sú vôbec v niečom podobné? Testovanie zhrniem v krátkych bodoch.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Ako vidíte, oba produkty sľubujú ochranu po dobu 48 hodín. Uvidíme, ktorý je aký :)
Podľa popisu na zadnej časti obalu sľubuje Rexona Long Lasting Protection (RLLP), že ťa nezradí :-D, no ale okrem toho má vraj aj jedinečné zloženie, ktoré poskytuje lepšiu ochranu počas pohybu, proti bielym škvrnám a lepšia vôňa.
Rexonu Maximum Protection (RMP) som detailnejšie rozoberala v tomto článku

Poďme na porovnanie:
1. Balenie
RLLP má klasické 150 ml balenie v spreji, RMP je krémový antiperspirant s objemom 45 ml. Zdalo by sa, že toto má vyhraté RLLP. Ja však uprednostňujem tuhé/krémové antiperspiranty. Prečo? Už sa mi pár krát stalo, že sprej sa mi jednoducho zasekol, a aj keď bola v balení ešte aspoň polovica produktu, jednoducho už nefungoval a putoval do koša, čo sú vyhodené peniaze.

RLLP - RMP 0:1

2. Cena
RLLP kúpite v akcii aj okolo 2 - 3 €. RMP je ako novinka drahšia, no aj tu môžete natrafiť na akciu.

RLLP - RMP 1:1

3. Vôňa
Ja nejako neviem, ale vôňa sprejových Rexon mi vadí! Asi to bude tým, že ide o sprej a môj nos je dosť citlivý na rôzne vnemy a podnety. RMP má pre mňa akurátnu vôňu, a aj keď sa nanáša v noci, nevadí mi a takmer ju necítim.

RLLP - RMP 1:2

4. Účinok
Toto je asi to najdôležitejšie pri všetkých antiperspirantoch! Ani pri jednom produkte som nespozorovala škvrny na oblečení. Keďže oba sľubujú 48 hodinovú ochranu, porovnanie bude jednoduchšie. Sprej som nanášala ráno a už okolo obeda v práci (=žiaden vrcholový šport) som bola spotená. Krémový antiperspirant som nanášala večer pred spaním, ráno som aplikáciu neopakovala a v práci som sa nespotila.  48 hodín však nevydržala, no výdrž mala veľmi slušnú. Z toho mi vyplýva jediné:

RLLP - RMP 1:3

A víťaz je teda jasný! Rexona Maximum Protection je naozaj lepší antiperspirant ako všetky predošlé Rexony! Vrelo odporúčam vyskúšať ;-)

6 komentárov:

  1. souhlasím, ty spreje mají divnou vůni, vždycky se začnu dusit! až mi dojde moje RMP, tak asi koupím tuhle zelenou variantu :)

    Little Gem

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Našťastie nemám taký problém s potením, takže sa tým nemusím mazať. Ale najradšej mám mužské deodoranty, tie aspoň vydržia.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Dobre spracované porovnanie. Určite túto Rexonu, ktorú odporúčaš vyskúšam ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Pekný blog Kati :) rada vyskúšam novú Rexonu

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ďakujem :) som rada, že nie som sama s takýmto názorom :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. zatial som skušala iba od baley a fa ale chcela by som vyskusať aj od Rexony

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]