Post Page Advertisement [Top]

V lekárni majú dobré akcie :) Hlavne na produkty, ktoré milujem a niektoré z nich v drogérii nekúpite. V lekárni som nechala cca 40 €. Okrem spreja na zvlhčenie nosnej sliznice som išla do lekárne cielene kvôli Bioderma akcii.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
To, že spolupracujem s Biodermou neznamená, že keď vypotrebujem nejaký produkt, automaticky mi príde ďalšie plné balenie. To nie! Biodermu milujem! PhotodermBronz je opaľovák, ktorý milujem a nemám potrebu skúšať či hľadať nejaký iný. Mohli ste si na blogu o ňom prečítať tu. Keď som na fb Biodermy videla, že bude v akcii, dlho som neváhala, už som vlastne len čakala, kým sa dostanem do partnerskej lekárne. Za toto duo som dala 23 €. Za samotný opaľovák by som 20 € nedala, v takomto balení je to viac ako priaznivá cena :)
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Milujem zubné pasty Elmex, a tak keď som si kútikom oka všimla toto balenie, hneď som doplnila dochádzajúce zásoby zubnej pasty :) Balenie stálo cca 7 €.

Nakupujete v lekárni? Využívate akcie Biodermy? Ja som asi Bioderma-addicted!

7 komentárov:

  1. keďže v lekárni pracujem, tak v lekárni aj nakupujem, aj keď biodermu až tak nie. nechcem tým ale povedať, že ju nemám rada. používam ju, ale dajako sa mi stále darí vyhrať produkt podľa vlastného výberu :D a kozmetiky mám celkovo veľa, takže míňam, čo je aktuálne doma (a medzitým sa to zas nakopí), takže ani nemám dôvod biodermu pravidelne dokupovať :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja som ho vyhrala v súťaži a teraz ho nestihnem použiť cez toto škaredé leto.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. zrovna včera jsem se šla do lékárny jen tak podívat, jestli nmají nějakou Bioderma akci, a koupila jsem si 10denní testovací sadu Sébium - je tam voda, peeling a krém AKN :) ideální velikost na dovolenou, navíc tu vodu jsem chtěla vyzkoušet a hlavně to stálo jenom 65,-!

    Little Gem

    OdpovedaťOdstrániť
  4. na tú sadu Sébium som pozerala už minule a nabudúce si ju určite kúpim :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Toto balenie ma už láka asi mesiac. Uvidím či po výplate odolám,alebo podlahnem :P

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. naozaj vrelo odporúčam! :) možno ho nájdeš aj za nižšiu cenu ako ja! :)

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]