Post Page Advertisement [Top]

Milujem ovocné vône. Najmä v lete :) Nie som však ochotná platiť vysoké sumy za sprchovacie gély či krémy - ideálne tak do 2 - 3 € maximálne, nižšia cena poteší. Ako sa však orientovať? Mám často skúsenosť, že lacné sprcháče sú príliš riedke, nepenia tak dobre a pod. Tie drahšie sú fajn, ale zas sa mi zdá neefektívne vyhadzovať viac peňazí za sprchovací gél... :/
Našťastie som ako magnet na akcie :-D Teda väčšinou zvyknem nakupovať v akcii, no za kvalitu si rada priplatím. V ostatnom čase sa stali mojou závislosťou nové sprchovacie gély od Radox.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
V súčasnosti sa kochám troma druhmi týchto sprcháčov - zľava - vanilka a zázvor, levanduľa a lekno, mlieko a lesné plody.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Sprcháče majú dobrý tvar - neskĺzajú z ruky. Nádherne voňajú a super penia, sú úžasné ;-) Mojím miláčikom je no. 3 - mlieko a lesné plody. Neviem sa tej vône nabažiť a ešte aj textúra sprchovacieho gélu je mliečne jemná.
A to všetko za skvelú cenu cca 1,50 €!!! No nekúp to! Vrelo odporúčam. Z tejto cenovej kategórie podľa mňa najlepšie, čo je dostupné v drogérii.

Skúšali ste sprcháče Radox? Čo na ne hovoríte?

7 komentárov:

  1. mala som marhuľový s peelingovými zrniečkami a bol skvelý :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja si tiež na sprcháče moc nepotrpím. Hlavne nech nesrdí,spraví svoju robotu. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. skôr som ochotná dať 20 € za kvalitné pleťové sérum, ako 4 € za sprcháč :-D ale zas nech je lacný, no nie vodovitý - a to tento Radox je :)

      Odstrániť
  3. ja som zbožňovala taký zelený, myslím, že to bola nejaká citrusová "príchuť" :)..no s tým ako prišli nové obaly, tento sprchovací gél akosi zmizol :/ dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tak sprcháče od Radoxu by som chcela vyskúšať všetky, lebo vôňami i tvarom fľaštičky sú pre mňa ako stvorené. Páči sa mi aj ich cena, zdá sa mi, že kedysi bývali drahšie (ešte v korunách). A tiež nie som ochotná dať za sprcháč viac ako 4 eurá, veď do 2 eur sa dá kápiť kvalita.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Zatiaľ som ešte neskúšala ale všade som sa dočítala že som dobré.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Radox som ešte neskúšala, vždy len Dove, Palmolive alebo Fa. Väčšinou si vyberiem podľa ceny a následne vyberiem najvoňavejší :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]