Post Page Advertisement [Top]

Minulý týždeň som písala o tom, ako som bola (zase) nakupovať a neobišla som bez dekoratívnej kozmetiky. Keby nemali v Tescu 50 % zľavu na tieto produkty L´oréal, určite po nich nesiahnem. Som však rada, že som sa dala (znova) nalákať na kúpu dekoratívky. Laky na nechty COLOR RICHE mi neboli neznáme, no dosiaľ som žiaden nevyskúšala. Dôvod? Mám doma jednu skrinku lakov na nechty :-D No cena zo 4 € na 1,99 € ma presvedčila, aby som vyskúšala pre mňa nový lak. Kúpila som si odtieň 610 Rebel Blue. Jednak sa mi veľmi páčila farba a jednak boli laky vybrakované. Dúfam, že neboli v zľave kvôli tomu, že ich rušia, pretože som práve objavila skvelé laky na nechty a nechcela by som sa ich tak skoro vzdať.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Číslo odtieňa má každý lak vygravírované aj na vrchnáčiku - veľmi praktické ;-)

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Ide o menšie balenie (5 ml), no lak má naozaj široký štetček (taký, na aký sme zvyknutí napr. pri lakoch od Rimmel - 60 seconds alebo Salon Pro). Sľubuje: revolučnú gélovú technológiu, diamant komplex pre veľmi intenzívnu farbu a lesk.
Nevedela som, do čoho idem, keďže ako som už spomínala, lak na nechty od L´oréal som ešte nikdy nemala. Za tie 1,99 € som nečakala žiadne zázraky.
Šok nastal už pri prvom lakovaní.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
TESNE PO NANESENÍ - 1. DEŇ
Farebný lak si nanášam vždy na nejaký podklad, rada používam Stronger od Rimmel London. Pri tomto laku ma veľmi prekvapila sýtosť farby - už 1 vrstva bola dokonalá! Vždy však nanášam 2 vrstvy a inak to nebolo ani pri tomto laku. Väčšinou mi niektoré laky schnú aj 30 minút, aj keď majú v názve 60 seconds... tento lak bol suchý (a to dokonale) veľmi rýchlo! 1 vrstva cca do minúty a tá druhá cca do 5 minút (nestopovala som to, ale naozaj rýchlo uschol). Občas sa mi stáva, že sa mi na nechte vytvoria také ako vzduchové bublinky, pri tomto laku sa to nestalo. Je vážne super

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
7. DEŇ
A tá výdrž! Porovnajte si fotky, je medzi nimi rozdiel 6 dní! Žiaden náznak opotrebovania laku či zlupovanie sa z končekov nechtov. Pomaly to bude ôsmy deň a lak vyzerá ako práve nalakovaný (a to mám lámavé nechty, na ktorých lak vydrží nepoškodený tak cca 3 dni). Nevyhýbala som sa žiadnym činnostiam, umývala som riad, a pod. takže som si nechty nijak nešetrila a aha! Lak drží, stále je krásny :) 8. dňa sa u mňa na nechtoch, bohužiaľ, nedožije, pretože to chce trošku zmenu :-D A odlakoval sa tiež jedna radosť (používam bezacetónový odlakovač). Nemám dôvod bezdôvodne chváliť produkt, ktorý by nebol skvelý a týmto lakom som doslova nadšená! Môžete si ho kúpiť vo viacerých farebných odtieňoch a nachádza sa aj v novej kolekcii Miss Pop.

Rozhodne vám odporúčam tento lak vyskúšať :-) Máte svojho favorita v lakoch na nechty?

12 komentárov:

  1. Moji favoriti sú Golden Rose :) používam ich už skoro päť rokov. Aj svadobné mi vydržali celé dva týždne. A keby nebolo odlepených nálepiek, neodlakovala by som ho možno ešte aj ďalší týždeň navyše :) Ich ďalší plus je široká farebná škála a cena. Teší ma, že nie je jediný úžasný ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Možno si najbližšie kúpim lak od Golden Rose :) Vďaka za tip ;-)

      Odstrániť
  2. laky od L´Oréalu jsou nějak mimo mě.. ani nevím proč. ale celkem na ně čtu negativní recenze, že bublinkují a tak.. ale uvidím, myslím, že jednou stejně nějaký vyzkouším;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som nejak recenzie na laky od L´oréal nevyhľadávala, ale som fakt nadmieru spokojná ;-) Niet nad vlastnú (či už pozitívnu alebo negatívnu) skúsenosť.

      Odstrániť
  3. Ani ja som ich zatial neskusala.Chcela som,ale zatial som nenatrafila na akciu, po takejto recenzii mozno do nejakeho investujem aj bez akcnej ceny

    OdpovedaťOdstrániť
  4. to vypadá hodně dobře! já mám teď bohužel gel-lak, takže dokud mi ho manikérka nesundá, tak se žádné experimenty nekonají :( ale podívám se po nich, všechny odstíny vypadají moc hezky

    OdpovedaťOdstrániť
  5. sakra, prečo som si ho nekúpila ked som ho už mala v ruke?!:D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja pouzivam laky Gabriella Salvete, dlho vydrzia a rychlo schnu...vrelo odporucam :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ja mám tento lak vo viacerých odtieňoch a som taktiež nadmieru spokojná. Veľmi dobre sa s nimi lakuje, farba sa krásne rozloží po ploche nechta, rýchlo schne a má aj fajn výdrž. Tak ako píšeš :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ja mam najradšej tieto lebo dlho vydržia nemám rada tie laky čo sa hneď zmijú.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]