Post Page Advertisement [Top]

Poznáte značku Macadamia Natural Oil? Mne o nej básnila kolegyňa uÅŸ niekedy v januári. Potom mi doniesla ukázaÅ¥ cestovnÃœ set a ja som sa úplne namotala. No najprv som chcela domíňaÅ¥ Å¡ampóny, kondicionéry a masky, ktoré mám doma. Prekvapenie priÅ¡lo, keď ma v mailovej schránke čakala vÃœzva na spoluprácu a ja som tak dostala skvelé produkty Macadamia.
O čo ide?
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Testovala som cestovnÜ regeneračnÜ set, ktorÜ je ideálny nielen na cesty, ale aj ak chcete vÜrobky Macadamia otestovať na vlastnej koşi pred kúpou vÀčších balení :)
Čo obsahuje cestovnÃœ set? Aké sú tieto produkty? Oplatí sa investovaÅ¥?
CestovnÃœ set je celkom bohatÃœ - za 26 € máte 5 vÃœrobkov + hrebeň. A ÅŸe sa to naozaj oplatí - sledujte niÅŸÅ¡ie pri popise jednotlivÃœch vÃœrobkov :-)
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

1. Hrebeň napustenÃœ liečivÃœm olejom

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Čo hovorí predajca?
Pomocou inovatívneho procesu sa MakadamiovÃœ liečivÃœ olej dostal priamo do Å¡peciálne vytvorenej poróznej ÅŸivice, z ktorej je hrebeň vyrobenÃœ. Pri kaÅŸdom pouÅŸití hrebeňa sa olej, ktorÃœ porózna ÅŸivica obsahuje, postupne uvoğňuje do vlasov. Ak sa hrebeň pouşíva zároveň s MakadamiovÃœm liečivÃœm olejom, je hrebeň neustále znovu obohacovanÃœ tÃœmto olejom.
Vlastnosti:
- pravidelné pouşívanie hrebeňa kumuluje a znásobuje jeho vÃœhody
- rovnomerná distribúcia oleja do vlasov
- şiadne zvyšky oleja na rukách
- vÃœbornÃœ na osvieÅŸenie vlasov počas dňa
- zauzlené a zachumáčené vlasy rozčesáva jemnejÅ¡ie neÅŸ beÅŸnÃœ hrebeň so Å¡irokÃœmi zubami
SamostatnÃœ hrebeň stojí 9 €. Odkedy mám túto sadu, inÃœ hrebeň ani nepouşívam. VÃœborne sa ním češú aj vlhké vlasy tesne po umytí, vÃŽbec mi vlasy neÅ¥ahá a nie sú pomotané. Napriek tomu, ÅŸe je napustenÃœ olejom mi vlasy nepremasÅ¥uje :) VÃœbornÃœ spoločník do kaÅŸdej kabelky či Å¡uplíka v práci.

2. Hĺbková regeneračná maska
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Čo hovorí predajca?
Je ideálna na suché a poškodené vlasy. Unikátna kombinácia makadamiového a arganového oleja spolu s tea tree olejom, kamilkovÜm olejom, aloe vera a vÜťaşkami z morskÜch rias zabezpečuje vÜnimočné vÜsledky.
Vlastnosti:
- zotavuje a regeneruje vlasy
- hĺbkovo vyşivuje
- zlepšuje elasticitu vlasov
- zvyšuje lesk
- zabezpečuje dlhodobú zdravú kondíciu vlasov
SpÃŽsob pouÅŸitia:
Po umytí vlasy vysušte uterákom. Do dlane si naneste malé mnoşstvo Makadamiovej hĺbkovej regeneračnej masky. Dlane pomÀdlite a masku rovnomerne naneste na vlhké vlasy. Vlasy prečešte, aby sa maska rovnomerne rozniesla po celej dĺşke vlasov. Pre zosilnenie účinku, mÎşete do masky pridať ešte malé mnoşstvo Makadamiového liečivého oleja. Masku nechajte pÎsobiť 7-10 minút, aby dokonale vnikla do vlasovÜch kutikúl. Tepelné pÎsobenie nie je potrebné. Masku dÎkladne zmyte teplou vodou. Vlasy upravte beşnÜm spÎsobom. Nepouşívajte viac ako 2 krát tÜşdenne.
Masku pouşívam raz tÜşdenne. Stačí málinko a nechaÅ¥ pÃŽsobiÅ¥ cca 10 minút, viac veÄŸmi nie. Vlasy sú ÅŸivÅ¡ie, menej sa lámu a ani slniečko nemá na nich zlÃœ vplyv. Masku predávajú vo viacerÃœch baleniach, v cestovnom sete bola 100 ml, ktorá stojí 11,50 €.

3. MakadamiovÜ rejuvenizačnÜ šampón
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Čo hovorí predajca?
Je vyrobenÜ tak, aby dodal všetkÜm typom vlasov hydratáciu a ochranu. Špeciálne blahodarnÜ je na problémové vlasy.
Vlastnosti:
- bez sulfátov, bez parabénov, bezpečnÜ pre farbené vlasy
- jemne čistí chemicky ošetrované a poškodené vlasy
- obnovuje vlhkosť vlasov bez pocitu ťaşkÜch vlasov
- vytvára ochranu proti neşiadúcim vplyvom ovzdušia a şivotného prostredia
- vysoká koncentrácia oleja z makadamiového a arganového orecha
SpÃŽsob pouÅŸitia:
Vlasy navlhčite a naneste MakadamiovÜ rejuvenizačnÜ šampón. Končekmi prstov ho jemne vmasírujte do vlasovej pokoşky a vypracujte bohatú penu. Vlasy poriadne opláchnite vodou. V prípade potreby postup zopakujte.
Å ampóny sú moja kríza. Ak nepouÅŸijem správny, mám lupiny, preto aj tento kombinujem s Head&Shoulders. Tento mi vÃœrazne nepoÅ¡kodil :-) a ani ma nesvrbela pokoÅŸka hlavy. 100 ml balenie, ktoré bolo v cestovnom balení stojí 7,50 €, kúpite aj v 1 litrovom balení s pumpičkou.

4. MakadamiovÜ hydratačnÜ kondicionér
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Čo hovorí predajca?
Je ideálny na vÅ¡etky typy vlasov a vhodnÃœ na kaÅŸdodenné pouÅŸitie. Vlasy vyÅŸivuje, rozmotáva, hydratuje a ochraňuje. Zanecháva ich jemné, poddajné a pripravené na konečnú úpravu.
Vlastnosti:
- bez sulfátov, bez parabénov, bezpečnÜ pre farbené vlasy
- Å¡etrne kondicionuje
- dodáva hodvábnu jemnosť a lesk
- zvlhčuje bez pocitu ťaşkÜch vlasov
- prirodzená UV ochrana predlşuje şivotnosť farbenia
SpÃŽsob pouÅŸitia:
Vlasy umyte šampónom a dÎkladne ich opláchnite teplou vodou. Na mokré vlasy naneste MakadamiovÜ hydratačnÜ kondicionér od korienkov po končeky vlasov. Nechajte pÎsobiť 30-60 sekúnd a potom vlasy dÎkladne opláchnite vodou.
Kondicionér je skvelÃœ! Vlasy vÃŽbec nezaÅ¥aÅŸuje, a pritom ich pekne zjemní a vyÅŸiví. Jediná nevÃœhoda je v balení. Obal je príliÅ¡ tvrdÃœ a tak musím maÅ¥ produkt postavenÃœ hore "hlavou", aby som z neho dostala poÅŸadované mnoÅŸstvo :) V cestovnom balení bol 60 ml produkt, ktorÃœ stojí 5,50 €, no kúpite aj v 1 litrovom balení s pumpičkou :)

 5. MakadamiovÃœ vÜşivnÃœ krém bez potreby oplachovania
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Čo hovorí predajca?
Je kondicionér na lepšiu úpravu nepoddajnÜch a ťaşko upraviteğnÜch vlasov. Uğahčuje rozčesávanie aj tÜch najzamotanejších vlasov. Je vhodnÜ na kaşdodenné pouşitie.
Vlastnosti:
- rozmotáva aj najnepoddajnejšie a rozcuchané vlny a kučery
- dodáva hodvábnu jemnosť a lesk
- prirodzená UV ochrana predlşuje şivotnosť farbenia
- poskytuje moşnosť jednoduchého stylingu
- veÄŸmi účinnÃœ kondicionér s ÄŸahkou a príjemnou vÎňou
SpÃŽsob pouÅŸitia:
Do dlane naneste malé mnoşstvo krému. Dlane pomÀdlite a krém naneste na uterákom vysušené alebo suché vlasy. Pre intenzívnejšiu starostlivosť pridajte malé mnoşstvo Makadamiového liečivého oleja. Vlasy prečešte, aby sa krém rovnomerne rozniesol po celej dĺşke vlasov. Neoplachujte. Následne vlasy upravte beşnÜm spÎsobom.
Krémik je super :) nemám naň viac slov :-D V ostatnom čase (rozumej odkedy je leto a mám dovolenku) nepouşívam ani tuÅŸidlo ani lak na vlasy a vlasy nechávam prirodzene vyschnúť bez pouÅŸitia fénu, teda moje vlásky podstupujú ozdravnú kúru.  Tento krémik pouşívam na záver na uterákom presuÅ¡ené vlasy (tieÅŸ pozor, aby ste ich pre "presuÅ¡ovaní" uterákom nedrhli, v tom prípade je lepÅ¡ie, ak si vlasy len zabalíte ako do turbanu). Vďaka krému moje vlasy nepÃŽsobia ako odviate vetrom, ale ako jemne letne upravené ;-) V cestovnom sete bolo 60 ml balenie, ktoré stojí 5,50 €, najvÀčšie balenie krému je 300 ml.

6. MakadamiovÜ liečivÜ olej
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Čo hovorí predajca?
Je základom celej kolekcie vlasovÃœch vÃœrobkov Macadamia Natural Oil™. Je vhodnÃœ pre vÅ¡etky typy vlasov. Å peciálne blahodarne pÃŽsobí na problémové vlasy.
Vlastnosti a vÃœhody:
- je extrémne ğahkÜ s vysokou absorpčnou schopnosťou
- poskytuje intenzívnu vÜşivu pre zamotávajúce sa a kučeravé vlasy
- vlasy ostávajú hladké, poddajné a lesklé
- prirodzená UV ochrana predlşuje şivotnosť farbenia
- skracuje čas sušenia vlasov aş o 40-50%
- je prirodzenÜm zdrojom Omega 7 kyselín
- imituje telu prirodzenÜ olej
- obsahuje vysokú koncentráciu vitamínu E
- podporuje zdravÜ rast vlasov
SpÃŽsob pouÅŸitia:
JednoduchÃœ dávkovací systém umoşňuje ÄŸahké pouÅŸitie oleja. Na styling alebo konečnú úpravu vlasov aplikujte olej v 1-2 dávkach na vlhké (uterákom vysuÅ¡ené) alebo suché vlasy. Po aplikácii oleja vlasy prečeÅ¡te, aby sa olej rovnomerne rozniesol po celej dĺşke vlasov. Na dosiahnutie extra vÜşivného účinku mÃŽÅŸete olej pridaÅ¥ do inÃœch vlasovÃœch prípravkov (farba, Å¡ampón, kondicionér alebo vÃœrobky na konečnú úpravu vlasov) čím sa zlepší aj ich absorpčná schopnosÅ¥ a efektívnosÅ¥. To má za následok intenzívnejší a dlhÅ¡ie trvajúci účinok aplikácie.
Olej je úplne super :) Toto je must have, aj keby ste ostatné produkty od Macadamie neskúšali, tento vám odporúčam maÅ¥ vo svojej povinnej vlasovej vÃœbave. Nanášajte najmÀ na končeky, resp. deň pred umytím pokojne aj na celé vlasy, troÅ¡ku ich tÃœm premastíte a vyÅŸivíte. Aj keď ho nanesiete na práve umyté vlasy (teda ku končekom), vlasy nebudú mastné! To, či podporuje zdravÃœ rast vlasov som eÅ¡te nezistila, ale je to skvelÃœ produkt! V cestovnom sete bolo 30 ml balenie, ktoré stojí 11,50 €. NajvÀčšie je 300 ml balenie. 

Suma sumárum - ak by ste si kaÅŸdÃœ z tÃœchto produktov kupovali zvlášť, zaplatili by ste 50,50 €. Takto v cestovnom balení si vÅ¡etky produkty kúpite len za 26 €, čo je podÄŸa mňa vÃœborná cena! Po dopotrebovaní si určite kúpim eÅ¡te jedno do zásoby, príp. je to vÃœbornÃœ darček ;-)
MÎşete si vyberať z rÎznych setov, ktoré sa cenovo oplatia viac ako jednotlivé produkty:
foto www.macadamiahair.sk 

Skúšali ste Macadamiu? Čo na ňu hovoríte? PodÄŸa mňa je to jedno z naj pre vlasy dostupnÃœch na naÅ¡om trhu! :)

3 komentáre:

  1. Vyzerá to super no na mňa je to dosť drahé
    lu3ka

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vşdy ma lákali tieto vÜrobky,tak sa asi nechám od teba inšpirovať na nákup :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja som mala len tu strasne drahu masku a vobec mi nevyhovovala. mala som po nej krepovite vlasy. ale urcite niekedy vyskusam ten olej, citam nan samu chvalu

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]