Post Page Advertisement [Top]

Tento príspevok sa týka produktov, ktoré som ja osobne neskúšala. Moja babka (70) už odkedy objavila A-Dermu nepoužíva nič iné, pretože je alergička a má precitlivenú kožu celého tela. Odkedy som sa skamarátila s Biodermou, odporúčala som ju aj babke. Prečo? A-Derma stojí často viac ako Bioderma, aj keď aj A-Dermu nájdete v akcii, chcela som, aby sa babka nefixovala na jednu značku, aby vedela, že aj iné môžu byť dobré. Tak sme porovnali telový krém a sprchovací krém. Babka si krémiky dopraje, len tak hocičo používať nebude. Niežeby bola márnotratná (čo sa pri slovenskom dôchodku ani nedá), ale bojí sa experimentovať pri svojom type pokožky. Oba rady sú bez parabénov, a tak sú vhodné aj pre malé detičky.
Babka porovnávala, a tak mám jej dojmy aj po prvom používaní a aj po dlhšej dobe :)

1. krémy


Na prvý pohľad rozdiel nevidíte mnoho rozdielov - oba sú určené pre suchú až atopickú pokožku, oba majú veľmi praktické balenie s pumpičkou. Babka na A-Dermu nedá dopustiť, no aj tak sa rozhodla pustiť do testovania Atodermu. A-Derma má o 100 ml menšie balenie, pričom cena za 400 ml je cca 24 €. Bioderma v 500 ml balení stojí cca 22 €, čiže v cenovom a množstevnom ohľade bod pre Biodermu.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Čo hovorí babka?
Pocit po prvom nanesení? Veľmi príjemný. Pokožka nemala ani náznak negatívnej reakcie, takže veľká spokojnosť.

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

2. sprcha

Babka má rada kompletný rad produktov. Sprchovací gél od A-Dermy má 500 ml a stojí cca 15 €. Sprchovací krém od Biodermy je na tom približne rovnako. 

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
 Oba produkty  sú naozaj jemné. Vymení babka A-Dermu za Biodermu? Vraj možno áno, keďže nepostrehla výrazný rozdiel medzi produktmi a tiež ani žiadnu negatívnu reakciu zo strany pokožky, tak zrejme vyhrá produkt, ktorý bude momentálne v akcii :)
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

3. tvár

Babka používa krém z bodu 1. aj na tvár, no od Biodermy mala možnosť vyskúšaťaj ďalší produkt. Pri prvom použití sa jej podarilo namazať si doslova celú tvár = aj očné viečka, a sťažovala sa, že ju pálili oči, čo sa jej vraj pri A-Derme nestalo. Keď si potom dávala pozor, aby sa krém do očí nedostal, nespozorovala žiadnu negatívnu reakciu. Cena za 100 ml cca 15 €.

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Suma sumárum babka hodnotí produkty Atoderm od Biodermy veľmi kladne! Vo veľkom ich používa a svoju stálicu A-Dermu momentálne odsunula na druhú koľaj, čo ma trošku potešilo, keďže som do nej už dlho húdla, aby skúsila vyskúšať iný produkt. Chápem však, že pri trošku vyššej sume a pri slovenskom dôchodku sa obávala, že vyhodí peniaze za produkt, ktorý jej nesadne. Som preto veľmi vďačná Bioderme, že práve vďaka mojej bloggerskej spolupráci mala babka možnosť vyskúšať tento rad a stať sa jeho fanúšičkou.

Vrelo odporúčam všetkým, ktorý majú podobný problém ako babka = extrémne suchá pokožka, ktorá potrebuje nadmernú starostlivosť, pravidelné krémovanie, ale na druhej strane, je aj silná alergička, a tak jej máloktorý krém vyhovuje, drogériové značky už nekupuje vôbec.

2 komentáre:

  1. síce nemám extrémne suchú pokožku, ale chcem kvalitné telové mlieko, odporúčaš biodermu aj na normálnu pokožku? a ešte som videla v jednej lekárni biodermu v tom dvojbalení, hovorím si, že by sa to oplatilo :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. poškodiť určite nemôže :) Takže ja by som do toho išla, no ak sa bojíš, skús sa popýtať na vzorky, niekedy ich majú :)

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]